Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün koşullar size bağlı olmasa da oldukça aktif ve hareketli olabilirsiniz fakat gün boyunca yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. İş ve sosyal ortamınızdan kaynaklanan zorunluluklarkararlar almanıza ve çevrenizdekileri ikna etmek için çaba sarf etmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda gerginlik yaşayabileceğiniz, kontrolünüzde olmayan gelişmelerden dolayı düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Görüşlerinizi ifade ederken herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyebilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz kişileri fazla idealize edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda aldığınız sorumluluklar ve kredi, banka, vergi gibi konularda ki baskılar yaşamdan keyif almanızı engelleyebilir. Hedeflerinizde ani değişiklikler ve arkadaşlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. Para konularını takıntı haline getirmemeli, bütün ideallerinizi buna bağlamamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aile içinde huzur ve uyumu yakalamakta zorlanabilir, karşınızdakilerin baskısı altında kalabilir, duygu ve düşüncelerinize sert muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi ikna etmesi görüşlerinizde tutarlı olamamanıza veya etki altında kalmanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gündelik programınızda ki ağır sorumluluklar ve üstünüzde hissettiğiniz baskı iş arkadaşlarınızla çatışmanıza neden olabilir. Konuşmalarınızda dikkatli olmalı, bir anda öfkelenerek harekete geçmemelisiniz. Üstünde tutkuyla çalıştığınız projeleri sonuçlandırmak için kendinizi fazla zorlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar altından kalkmakta zorlanacağınız yüklere neden olabilir. Üstünde düşünülmemiş ani kararlar alarak, bazı konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Romantik ilişkilerde ve çocuklarla ilgili gelişmelerde beklentileriniz karşılanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aile ve eve dair sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize bir anlık öfkeyle ilişkilerde sonlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Gün boyunca yeni bir girişimde bulunmadan durum değerlendirmesi yapmalı, yaşananlar konusunda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygusal baskılar çatışmalara yol açabilir.  Kendi görüşlerinizi kabul ettirmek için gösterdiğiniz çaba, yakın çevrenizden muhalefetle karşılanabilir, beklenmedik düşmanlıklar görebilirsiniz. Tartışmalara girmeden kendi içinizde sorunları çözmeye çalışmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar ekonomik konularda zorluklara neden olabilir. Gelirlerle ilgili sorumluluk ve baskılar; duygusal kopmalara ve ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir. Paranın güç kazandırdığı konusunu fazla takıntı haline getirmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz fakat yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan süreci toparlamaya çalışmalısınız. Davranışlarınızda ve söylemlerinizde dikkatli olmalı, baskıcı ve hırslı tavırlarınızla toplum içinde çatışmalara yol açmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün  düşüncelerinizden dolayı sert ve düşmanca muhalefetlerle karşılaşabilir, aldığınız haberlerden dolayı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha uyumlu olmaya çalışmalı, günü fikir alışverişiyle geçirmeye çalışmalısınız. Bilinçaltınızda ki takıntılar size zarar verebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda beklenmedik krizler yaşanabilir, bir anda gelişen olaylar ekonomik değişikliklere neden olabilir. Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için attığınız adımlar engellerle karşılaşabilir. Arkadaşlarınızın sizi ikna etme çabası çatışmayla sonuçlanabilir.