Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün romantik ilişkilerinizde taleplerinizin karşılandığını görecek ve hayattan daha fazla zevk alabileceksiniz. Ani gelişmeler karşınıza çıkan fırsatları kullanabilmenizi ve girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.  Yaptığınız alışverişleri ve harcamaları abartabilirsiniz. Cesaret ve iyimserlikle ekonomik konularda risk alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kadersel olaylar ön planda olabilir ve şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat aniden gelişen olaylarla finansal sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili abartılı beklentiler içine girebilir, taşınma, ev tadilatıyla ilgili ekonomik koşullarınızın üstünde harcama yapabilirsiniz. Lüks tutkunuzu dizginlemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğe dair hedeflerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilir, size fayda sağlayacak anlaşmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz yoğun olabilir, cesur tavırlar sergileyerek yakın çevrenizi yönetmek isteyebilirsiniz. Ekonomik işbirliklerinden büyük beklenti içine girmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün üstlerinizden veya sosyal otoritelerden aldığınız destekle yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Para yönetimiyle ilgili pozisyonlar teklif edilebilir, kariyerinizde yeni alanlara kayabilirsiniz. Yeteneklerinizin fark edilerek takdir toplayacağınız bir gündesiniz. Fakat geleceğe dair maddi beklentilerinizi fazla abartmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendinizi ifade edebileceğiniz ve dikkatleri üstünüzde toplayacağınıza işaret etmekte. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerden destek görebilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda da beklentileriniz karşılanabilir. Yalnız bugün kendinize fazla güvenerek özellikle kariyerinizde risk alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çevrenizdeki neşe ve enerjiden faydalanamayabilir, yalnız kalarak umutlarınızı tazelemek ve cesaretinizi toplamak isteyebilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmemeli, hayattan beklentilerinizi abartmamalısınız. Finansal konularda iyimserliğinizi körükleyerek, risk almanıza ve borçlanmanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşbirliklerinden, ortaklardan veya eşinizden alacağınız destekle geleceğe dair hedeflerinizi yenileyebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Arkadaş grupları içinde özgüvenli tavırlarınızla dikkat çekebilir, yönetici pozisyonunu üstlenebilirsiniz. Eşin ya da ortağın kazançlarından ve miras gibi konulardan beklentilerinizi abartmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hem sosyal hayatınızda hemde iş ortamınızda parlayabilir, dikkatleri üstünüze toplayabilir, cesaretle yönetici pozisyonunu üstlenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğiyle daha cesur davranabilirsiniz.Fakat işbirliklerinden ya da ortaklıklardan fazla beklenti içine girmemeli, inatlaşmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayata dair umutlarınızın yenileneceği ve yeşereceği bir gündesiniz. Romantik ilişkilerden ve sevdiklerinizden alacağınız destekle daha mutlu ve başarılı olabilir, görüşlerinizden dolayı destekler olabilir. Yalnız fazla özgüven ve iyimserlikle sonradan sorun yaşatacak riskler alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ki konfor beklentinizi abartmayın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ailenizin desteğiyle finansal konularda başarılı olabilir. Aile gelirlerini de yönetmeye aday olabilirsiniz. Kendinize fazla güvenmeniz gelecekte borçlanmanıza neden olabilir, dikkatli olun. Özellikle gayrimenkul yatırımlarında karşınıza çıkan fırsatları kaçırmamak için anlık kararlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşünce tarzınız, iletişiminiz ve öğrenme kapasiteniz insanların ilgisini çekebilir, yeni işbirlikleri veya ilişki teklifleri alabilirsiniz. Kontrol sizde olmasa da yakın ilişki de olduğunuz kişilerden cesaret alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız evinizin konforunu her ortamda bulamayabilir, lüks isteğinizi ve ailenizden beklentilerinizi abartabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma ortamınızda daha üst bir pozisyona talip olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız arasında yönetime en yakın aday sizsiniz. Başarılarınız size ekonomik  katkılar sağlayabilir. Fakat fazla cesur tavırlarla risk almanız gelecekte sorunlara yol açabilir. Yakın çevre ilişkilerinizden beklentilerinizi fazla büyütmemelisiniz.