Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne sorumluluklar altında başlıyorsunuz. Yapılacak işlerinizi öğleden sonraya kadar planlı ve programlı hareket ederek tamamlayabilirsiniz. Gerek maddi gerekse de günlük düzenlerinizi ilgilendiren alandaki uğraşlar vaktinizin büyük bir bölümünü alabilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkiler ve işbirliklerinin öne çıkacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde yaşantınızdan haz almanızı ve istekleriniz için motive olmanızı sağlayan etkiler altındasınız. Bir tarafınız ayağınızı sağlam yere basmanızı diğer tarafınız ise aklınıza estiği gibi davranmanızı söylüyor. Ancak yine de sevgilerinizde, çocuklarınızla ilişkilerinizde ve maddi konularda temkinlisiniz. Dengede kalmanızı gerektiren yeni gelişmeler var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, yerleşime ve gayrimenkule ait işlerinizin maddi yönüyle ilgili programı yapabilirsiniz. Ancak sizin için önemi olan girişimleri ve işleri öğle saatlerine kadar halletmenizde yarar var. Akşamüstünden itibaren daha sosyal olacağınız zamanlar sizi beklemekte. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya sizi mutlu eden bir hobinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sorumluklarınızın peşinden gitmek sizin için önemli. Günü verimli geçecek şekilde planlayabilir; gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Eğitime, görüşmelere, anlaşmalara dair işleriniz için sabah saatlerinde lehinize ilerleyebilir. Akşam üstünden sonra değişen dinamiklerle evinize, ailenize daha fazla vakit ayırmanız gereken gelişmeler söz konusu olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Parasal konulardaki işleriniz için öğlene kadar olan süreyi iyi değerlendirmeye bakmalısınız zira sonrasında istediğiniz gibi ilerleme şansınız olmayabilir. Alacak ve borçlarla ilgili uğraşlar ve bütçelemeyle alakalı konularda doğru kararlar alabilir; anlaşmalar yapabilirsiniz. Daha fazla iletişim içinde olacağınız sosyal bir süreç başlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi desteklemekte. Bugün öğlene kadar olan süreci maddi alanda kendinizi güvende hissedeceğiniz uğraşlarla geçirebilirsiniz. Yeni görüşmeler ve anlaşmalar yapabilir; isteklerinizi dile getirebilir ve sizin lehinize olacak gibi şekillendirebilirsiniz. Finansal konuları size hatırlatacak gelişmeler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk bölümünde zihninizi kurcalayan ve eksik bıraktığınız işlerle geçirebilirsiniz. Adeta bir toparlama ve bitirme süreci gibi bu süreci değerlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişmelere de yaşamaya açık olduğunuz için beklenmedik olaylar da gündeme gelebilir. Burcunuza ilerleyen Ay ile önünüzde hayatınızdan daha keyif alacağınız birkaç gün var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arkadaşlıklar adına size pozitif açılımlar getirecek gelişmeler var. Üzerinize aldığınız sorumlulukları mükemmele yakın bir şekilde yerine getirebilir; ilişkilerinizi makul ve olmasını arzu ettiğiniz bir seviyede tutabilirsiniz. Akşamüstünden sonra daha fazla iç dünyanıza çekileceğiniz süreçler başlayacaktır. İkili ilişkiler, uyum ve denge gerektiren durumlarla uğraşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınızda girişimlerinizi ve önemli kararlarınızı öğleden sonraya bırakmamalısınız zira sonrasında koşullar insiyatifiniz dışına çıkabilir. Üzerinde çalıştığınız projeyi bu sürece kadar mükemmel hale getirebilir gerekli fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra daha fazla sosyal ortamlar içinde yer alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bir süredir üzerinde çalıştığınız gerek eğitim gerek planlama gerekse de yurtdışıyla alakalı işlerinizi bugün bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Öğleden sonraya kadar zaman dilimini doğru değerlendirerek kariyeriniz adına pozitife çevirebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra ise iş dünyasında daha fazla yer alabilir; tavrınız ve tarzınızla öne çıkabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk bölümünde finansal konular, ortaklığınız olan gelirlerle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda sizi yoran ve gerginlik yaratan durumlarla ilgili bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İmce eleyip sık dokuduktan sonra gereken hamleleri yapma şansınız var. Zihnen daha rahatlayabilir; işbirlikçi bir düşünce tarzına yönelebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün karşınıza çıkan kişilerden öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Bir yandan kendi fikirlerinize odaklı ve israrcı olurken farklı bakış açılarına da hayır demeyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde anlaşma yapma fırsatlarınız olabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra ise duygusal paylaşımlar ve finansal konularda sizi yoran ve işbirliğine yakın durmaya zorlayan durumlar söz konusu.