Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Birkaç gündür bozulan ilişkileri düzeltmek için değerlendirmeler yaparak başlayabilir, karşınızdakilerle uyum içinde hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra ise finansal konular gündeme gelebilir. Sevdiklerinizle derin paylaşımlarda bulanabilir, yüksek konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Bugün verdiğiniz sözleri tutamayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün beraber çalıştığınız kişilerle aranızda iş paylaşımı yapabilir, ihmal ettiğiniz akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Sabah saatlerinde ertelediğiniz işleri tamamlamanızda fayda var. Fakat sonrasında ilişkilerinize daha çok zaman ayırabilir, derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Geçmiş borç ve alacaklar tekrar gündeme gelebilir, eski ticari faaliyetler canlanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde romantik ilişkilerinizde beklediğiniz ilerlemeler olmasa da kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde ise gündelik işlerin artmasıyla birlikte yorulabilir ve huzursuz olabilirsiniz. Bugün geçmişe dair ilişkilerin ve konuların tekrar gündeme gelmesi, düşüncelerinizi ifade etmek için yeniden bir fırsat bulmanızı sağlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güne evinizde rehavet içinde fazla bir işle uğraşmadan tembellik yaparak başlayabilirsiniz fakat sonrasında sevdiklerinizle beraber olmak ve keyif alacağınız konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Kıskançlıklar sizi huzursuz etse de hemen tepki vermeyebilirsiniz. Bugün geçmişte üstüne sünger çektiğiniz dedikoduların tekrar canlanması canınızı sıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde Ay boşlukta olduğundan yeni girişimlerde bulunmadan var olan işleri tamamlamakta fayda var. Sosyal medya da vakit geçirebilir, sevdiklerinizle telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise aile ve yuvaya dair işler ön plana çıkabilir. Gün boyunca eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, planlarınızı gerçekleştirmek için bilgi arayışında olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda yaşadığınız endişe ve sıkıntıları gidermek için durum değerlendirmesi yapabilirsiniz fakat yeni girişimlerde bulunmak için henüz erken olabilir. Sonrasında yakın ilişki de olduğunuz kişilerle duygusal konuşmalar yapabilir, derin araştırmalar içine girebilirsiniz. Eski iş fırsatlarının tekrar karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkilerde yaşadığınız sıkıntıları değerlendirmeye alarak kendi taleplerinizi sorgulayabilirsiniz fakat öğle saatlerinde ekonomik konuların ön plana çıkmasıyla konsantrasyonunuzu bu alana kaydırabilirsiniz. Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişilerle tekrar bir araya gelerek, düşüncelerinizi yeniden ifade edebilir, okul arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilir, son günlerde ki gerilimi değerlendirebilirsiniz. Fakat öğle saatlerinde burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayacaktır. Kontrolü ele alarak, ilişkilerinizi ve yaşamınızı yönlendirme çabasına girebilirsiniz. Eski borç ve alacaklar küçük krizlere yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün girişimlerde bulunmak, başlangıçlar yapmak için uygun değil. Sabah saatlerinde içinde bulunduğunuz rehavet sonrasında yerini huzursuzluğa ve endişelere bırakabilir. Yalnız kalarak durum değerlendirmesi yapmak isteyebilirsiniz. Zaten gün boyunca karşınızdakilerin geçmiş konuları tekrar tekrar gündeme getirmesi iyice içinize kapanmanıza yol açabilir. Eski ilişkiler canlanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında terfi ve ilerlemelerin gecikmesi canınızı sıksa da durumunuzu gözden geçirerek hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla doğru adımları atmak için araştırmalar içine girebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız ama sonuçlandıramadığınız projeleri tamamlamak için fikir toplayabilir, eski iş arkadaşlarınızla görüşerek bilgilerinizi canlandırabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde yüksek eğitim, uzun yolculuklar ve medya konularında tamamlayamadığınız işleri bitirme fırsatı bulabilir, düşüncelerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Öğlene doğru hedeflerinize ve kariyerinize dair fikirlere yoğunlaşabilirsiniz. Bugün eski romantik ilişkilerin tekrar karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir, hobilerinize ayıracak zaman bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Borç, alacak, kredi, miras gibi finansal konularda yaşanan krizlerin çözümü için sakinleşmeye ve durum değerlendirmesi yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Öğle saatlerinde yurtdışı, akademik eğitim, mahkeme ve medyayla ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içinde çözüme kavuşamamış ve gerilime yol açan olaylar tekrar gündeme gelebilir.