Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün ön plana çıkmadan işlerinizi perde arkasında halletmek isteyebilir, bunun için de sosyal hayatınızda ki güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğuyla kendinizle baş başa kalabilir, sezgilerinize güvenebilir; kararlarınızı hisleriniz doğrultusunda alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Arkadaşlar ve gruplarla birlikte; sanat veya yardım içerikli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizden fikir almaları gerekebilir, görüşlerinizi paylaşabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için atacağınız adımlar da aklınızı ve sezgilerinizi kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hem iş hem de sosyal hayatınızda duygularınızın etkisiyle davranabilirsiniz. Maddi konular da sezgilerinizin yardımıyla attığınız adımlardan olumlu sonuçlar çıkarabilirsiniz. Kulislerin ve gizli bilgilerin kariyerinize faydası dokunabilir. Yaratıcılık gerektiren sanatsal üretkenliğiniz artabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerin desteğiyle hayata daha akılcı ve hesaplı gözlerle bakabilir; duygularınızın etkisi altında kalsanız da mantıklı davranışlar sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüş alış verişi yapabilir ya da ruhsal çalışmalar içinde olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş hayatının kârlılık yönü ve finansal faaliyetleri sizin için önemli olabilir. Çalışma ortamınızda projeler geliştirebilir, gün boyunca sunumlar ve toplantılar yapabilirsiniz.  Mantığınızı göz ardı etmeden sezgilerinize de kulak vererek hareket etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Olayların kontrolünün sizde olmadığı ama temponuzun yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda; işbirlikleri ve fikir alış verişleri yapabilir, anlaşmaları imzalayarak, karşınızdakilerle beraber hareket edebilirsiniz. Onların duygusal tavırları kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içi programınızı uygularken kendinizi disipline edebilir, ailevi sorumluluklarınızı yerine getirmek için harekete geçebilirsiniz. Yaptığınız işlerin maliyetlerini hesaplamanız gerekebilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak çalışmalara veya yardım amaçlı faaliyetlere katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yorucu ve gerilimli bir hafta sonunun ardından artık daha kararlı ve aktif olabilirsiniz. Bugün yaşamdan daha fazla keyif alabilir, romantik ilişkilerde beklentilerinizin karşılanmasından dolayı güven tazeleyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eviniz ve aileniz için yapacağınız harcamaların maliyetlerini düşürmek veya gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak için fikir almaya, uzmanlara danışmaya ihtiyacınız olabilir. Akşam saatlerinde sezgileriniz çok güçlü olacağından duygusal olarak etkilenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, görüşme ve anlaşmalarda ipleri elinizde tutabilirsiniz. Sezgilerinizde güçlü olduğundan karşınızdakileri ikna etmeniz daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alışverişleri herkes için verimli ve kârlı sonuçlar verebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi kazançlarınızla ilgili akılcı beklentileriniz olabilir; harcamalarınızda kontrollü davranabilir, gelir ve giderlerinizi iyi planlayabilirsiniz. Sanatsal üretkenliğinizi harekete geçirecek çalışmalar yapabilir, yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. Ailenizle fikir birliği içinde olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün aktif ve yaratıcı olabilir, yaşamınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz için hem aile hem de sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan fayda sağlayabilir, ilişkilerinizde kontrolü ele alabilirsiniz.