Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün Nisan ayı ortalarından beri geri giden Mars düz hareketine dönerek ortak kazançlarınız, alacak, borç, vergi gibi zorlandığınız finansal durumunuza açılma getirecektir. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızla ilgili de sorgulamalarınız artık bitebilir. Daha duygusal olacağınız bir süreç sizi beklemekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Düz hareketine geçen Mars; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinizde zorlayan koşullarınıza artık bir düzen getirecektir. Yaptığınız sorgulama ve değerlendirmeler sonucunda artık kararlarınızı alabilirsiniz. Yengeç burcuna geçen Merkür ise kardeşleriniz, arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlenditecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Düz hareketine geçen Mars, iş hayatınız, gündelik yaşantınız ve sağlığınızla bir süredir uğraştığınız konulara yani açılımlar getirebilir. Yaşadığınız zorluk ve huzursuzlukları artık üstünüzden atabilirsiniz. Ay boyunca finansal alanda da aklınızı kurcalayan gelişmeler olabilir. Harcamalara dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuza geçen Merkür; düşünce ve duygularınız daha rahat ifade edeceğinize işaret etmekte. Ancak endişe veren ortamlardan uzak durmaya çalışın. Aileniz ve yakınlarınızla dialoglarınızı arttıran durumlar oluşabilir. Düze dönen Mars ise aşk hayatınıza ve çocuklarınızla ilgili alana hareketlilik verebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Düz hareketine geçen Mars, ev, aile, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili alanda yolunda gitmeyen koşullarınızı artık rahatlatacaktır. Sorgulama ve değerlendirmeden geçirdiğiniz düşünceler doğrultusunda artık harekete geçebilirsiniz. Ayrıca iç dünyanıza ve bilinçaltınıza inebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedeflerinizle ilgili çalışmalarda ve hamlelerde bulunacağınız bir ay sizi beklemekte. Arkadaşlarınız, eşiniz ve dostunuzla dialoglarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca düze dönen Mars, yakın çevre ve kardeşlerle olan bağlarınızı onarmanıza ve tatsızlıkları geride bırakmanıza yardımcı olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Düz hareketine dönen Mars ile artık finansal koşullarınızı iyileştirebilirsiniz. Yolunda gitmeyen ve aksilikler yaşadığınız durumlar artık bitebilir. Daha planlı hareket edebilirsiniz. Ayrıca iş ve sosyal yaşantınızda düşüncelerinizle ve çalışmalarınızla öne çıkabilirsiniz. Ailevi konular da gündemi kaplayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda Nisan ayından beri geri gitmekte olan Mars nihayet düzeliyor. Artık hamle gücünüzün artmasıyla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Sorgulamasını yaptığınız konularda belli bir karar varmış olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Gelecek planlarınızı uygulamaya koymak için koşullar artık sizden yana.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Düz hareketine dönen Mars; bilinçaltı arınmalarına olanak sağlayabilir. Sorguladığınız veya deneyimlediğiniz korkularınızla artık barışabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumlara karşı da artık daha güçlüsünüz. Ortak gelirler, alacak ve borçlarla ilgili de yeni gelişmeler ortaya çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzdaki Ay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri daha fazla gündeminizde olacaktır. Duyarlı ve hassas davranmanın gerekliliğine kanaat getirebilirsiniz. Ayrıca düz hareketine dönen Mars; sosyal yaşama, arkadaşlıklara ve ekip çalışmalarına hız ve hareket getirecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Birkaç aydır iş ve sosyal yaşamda zorlandığınız konular artık düz hareketine geçen Mars ile akıcı ilerleyebilir. Ailenizle de yaşadığınız gerginlikler sona erebilir. Artık sağlığınıza, çalışma koşullarınıza yeni düzenler getirebilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıklardan vazgeçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Düz hareketine dönen Mars, yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizin artık daha rahat ilerlemesine olanak sağlayacaktır. Ayrıca geleceğinizle ilgili yaptığınız değerlendirmelerinizi artık uygulamaya koymaya geçebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkilerinizle de ilgili hoşluklara açıksınız.