Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kalıpları ve kuralları değiştirme isteğiniz çatışmacı belki sıra dışı davranmanıza neden olabilir. Değişken ancak yenilenmeye açık halinizden dolayı alternatif çözümler üretebilir; bu yarattıklarınızı gerek iş gerekse de özel hayatınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca bugün kariyere ait ertelediğiniz uğraşlarınızı yönelebilir; sorumluluk ve görev bilinciyle hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, eğitim, hukuksal alandaki işlerde sorumluluklar gündeminizi meşgul edebilir. Gerçekleri göz ardı etmeden hareket etme isteğinde olabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişen olaylar veya farklı düşünmenize neden olacak durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu gelişmeler iç dünyanızı etkileyebilir ve katı bir tutuma da sebebiyet verebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili konularda daha gerçekçi ve temkinli ilerlemeniz gerekebilir. Sorumlulukların getirdiği ufak çaplı krizler günün ilk bölümünde yorabilir. Bir başka olasılık ise hedeflerinize ulaşmak için başkalarının maddi manevi desteğine ihtiyaç duyabilir ve bu neden den dolayı alternatif çözümler üretmek gerekli olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gelişmeler gerginlik sebebi olabilir. İş ortamından, ailevi durumlardan kaynaklı aniden ortaya çıkan olaylar baskı hissetmenize yol açabilir. Ancak koşulların karşınızdakilere bağlı olmasından dolayı dengeleri korumak zorunda kalabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde şartlar daha rahatlayabilir; sağduyu kazanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızda veya yolculuklarla alakalı beklenmedik görevler çıkabilir. Günlük hayatınızda da bugün sorumlulukların ağır bastığı ve sizin planlama yapmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde doğru yaptığınız organizasyonlarla düzene koyabilirsiniz. Ayrıca ev, ailevi konularla ilgili ertelediklerinizi uygulama şansınız olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çocuklarınız, sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerinizi olumsuz etkileyecek veya size sorumluluk yükleyecek gelişmeler yaşanabilir. Aniden ortaya çıkan para kaynaklı ve duygusal paylaşımları içeren gelişmeler bunun sebebi olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde sağduyulu düşünmeniz ve stratejik davranmanız halinde durumu toparlayabilir; belli bir düzeni sağlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün alıştığınız düzen ve kuralları uygulamakta zorlanacağınız durumlar söz konusu. Sorumluluk ve görev bilinciyle davranmak istemenize rağmen karşınıza çıkan kişiler, eşiniz veya ortağınız bunu gerçekleştirmenize engel teşkil edebilir. Ayrıca başkalarından kaynaklı durumlar eve, aileye ait konularda size farkındalık kazandıracak şekilde hareket edebilirler.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir sabaha uyanabilirsiniz. Sorumluluk almanızı gerektiren durumlarda onları yönlendirmeniz gerekebilir. İşe ait konularda aniden ortaya çıkabilecekler proje ve anlaşmalarda yenilenmelere neden olabilir. Günün ilerleyen zamanlarında yetenekleriniz sayesinde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün harcamalarınızla alakalı gelişmeler sizi meşgul edebilir. Daha gerçekçi davranmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızın ihtiyaçları veya ailenizden gelen kaynakların yönetimiyle alakalı aniden beliren durumlar olabilir. Günün ilerleyen zamanlarda gösterdiğiniz çabanın olumlu sonuçlarını almak biraz zor olabilir. Maddi kayıplarınız olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay; kontrolü ve gücü elinizde tutmanıza olanak sağlarken sorumlulukları da beraberinde getirmekte. Ailevi konulardan, evden kaynaklı durumlar sizi günün ilk saatlerinde zorlayabilir.Alıştığınız düzeni uygulayamayabilir bireysel davranabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde arkadaşlıklar adına sağlam koşulların olduğu gelişmeler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kurallarınızı esnetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Otorite konumundaki kişilerle karşılaşacağınız alanlarda kendi sesinizi duyurmak isteyebilir;  beklenmedik çıkışlar yapabilirsiniz. Ancak koşullar sizin lehinize ilerlemeyebilir. Bu yüzden dikkatli ve temkinli hareket temelisiniz. Akşam saatlerinde ise sağduyunuz devreye girebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün grup çalışmaları, arkadaşlıklar ve bağlı olduğunuz dernek işleri sizi sorumluluk altında hissettirebilir. Maddi konulardan kaynaklı nedenlerden dolayı işleriniz istediğiniz akıcılığı yakalayamayabilir; yenilenmeler gerektirebilir. Günün ikinci yarısında ise stratejik ve sağduyulu olmanız halinde gidişatı toparlayabilir, hedeflerinize daha yakınlaşabilirsiniz.