Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.09.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Hevesli, heyecanlı ve kendimizi atak hissetmemize rağmen olayları pek de kontrolümüzde tutamayabiliriz. Yurtdışı, eğitim ve inançlarımızın söz konusu olduğu işlerle yakından ilgilenebilir eksik bıraktığımız noktaları iyileştirmeye ve tamamlamaya ayırabiliriz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Burç değiştiren Venüs önümüzdeki günlerde iş hayatınıza, sağlığınıza pozitif etkiler getirebilir. Çalışma arkadaşlarınızla sevgi bağları kurmaya ve işbirliğine açık olabilirsiniz. Kazançlarınızı ilgilendiren konularda eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay; halen ilişkilerin hayatınızda önemini koruduğunu gösteriyor. Var olan koşulları müzakere etmek daha değerli olabilir. Burç değiştiren Venüs; aşk hayatınıza, hobilerinizle ilgili çalışmalara ve yaşamdan alacağınız keyiflere dinamizm getirecektir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Eviniz, yuvanız ve ailenizi ilgilendiren konularla ilgili yeni gelişmelere açık olduğunuz bir dönem başlamakta. Diplomatik davranarak pürüzleri bertaraf edebilirsiniz. Günlük düzenlerinizle ilgili bazı karışıklar yaşanabileceği için kontrolü elden kaçırdığınızı düşünebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün fazlasıyla cesur, heyecanlı ve atak davranacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. İsteklerinize hevesle yaklaşabilir; aştan yana kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Duygularınızı ve eylemlerinizi abartmadan, dengeleyerek ilerlemeniz yerinde olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Para ve kazançlar evinize geçen Venüs, önümüzdeki günlerde işbirliklerinden ve ortaklıklardan yana fırsatlar getirebilir. Bugün ise evinizle ilgili işler sizi meşgul edebilir. Yarım bıraktığınız bir tadilatı tamamlayabilir; temizlik veya düzenlemeleri yapabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Venüs, ay boyunca sizi destekler konumda olacaktır. İlişkiler anlamında şanslı bir dönemde olmanız yeni beraberlikler kurmanıza, kendinizi rahat ifade etmenizi sağlayacaktır. Eğitime dair işler ve yolculukları içine alan konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Ancak geleceğe yönelik karar almamalı; düzen değişikliği yapmadan önce eksik kalan bilgileri öncelikle elde etmeye çalışmalısınız. Burç değiştiren Venüs, ilişkiler ve finansal konularda kontrolün önümüzdeki günlerde pek de kontrolünüzde olmayacağına işaret etmekte.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi halen desteklemekte birlikte istediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Bugün yarım kalan işlerinize eğilebilir; eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Gruplar ve hedeflerinizi ilgilendiren alanda ay boyunca seyahat edecektir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Burç değiştiren Venüs ile işe ve sosyal hayatınız hareket kazanacaktır. Anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar ve seyahatler daha fazla gündeminizde olacak; keyifli zamanlara açık olacaksınız. Ayrıca artık toplum önünde ilişkilerinizle gündeme gelebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yurtdışı, eğitim, hukuk, inançlarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler içine gireceğiniz günler sizi beklemekte. Hayata daha işbirlikçi bir tavırla yaklaşabilir; ilişkileri içine alan konularda yeni bir görüşler ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Yapılması gereken ve yerine getirilmesi gereken sorumluluklarınız sizi biraz uğraştırabilir zira koşullar oldukça değişkenlik taşımakta. Önümüzdeki günlerde maddi manevi paylaşımlarınıza yeni bir soluk ve fırsatlar getirecektir.