Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Saat 15.53’e kadar olan süreçte görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmekle meşgul olabilirsiniz. Ancak koşullardan dolayı hedeflediğiniz verimi ve harcadığınız enerjinin karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise toplumsal çalışmalar, grup faaliyetleri sizi daha fazla ilgi alanınıza girebilir. Geleceğe yönelik plan ve projeleri belirleyebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Hayatı karamsar gözlerle değerlendirmeye yatkınsınız. Sorumlulukların, mali konuların getirdiği yükler sizi planlı hareket etmeye yöneltebilir. Günün ilk bölümünde girişimlerde bulunmak yerine gözlem yapmayı tercih edebilir; geleceğe yönelik hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. İş ve sosyal alanda daha aktif olacağınız zamanların başlamasıyla harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili finansal işlerinizi takip edebilir; eksik bıraktığınız noktalarını tamamlamamakla günün yarısını geçirebilirsiniz. Öğleden sonra uygulamasına başlayacağınız işlerinizin mali alt yapısını oluşturabilirsiniz. Günün ikinci yarısında değişen dinamiklerle birlikte yurtdışı, eğitim, ticaret, hukukla ilgili alanlardaki görevlerinize yönelebilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

İkili ilişkiler, işbirlikleri, uyum ve dengeleri sağlamakla ilgili alanlarda yaşadığınız baskılı ve gerilimli süreç halen sürmekte. Ancak bugün herhangi bir girişimde bulunmadan olayları akışına bırakabilirsiniz. Öğleden sonra ise değişen koşullarla birlikte karamsarlığınızı üzerinizden atabilir; yenileyici ve geleceğe yönelik adımlar atmayı isteyebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili kalan eksiklerinizi belirleyebilir ve nihai çalışmayı yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise sorumluluklarınızı yerine getirmiş olmanın içsel rahatlığını hissedebilirsiniz. Artık önümüzdeki birkaç gün ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni bir süreçte olacaksınız. Yoğunluktan dolayı dikkat edememiş olmanızdan sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Çocuklarınız, sevdikleriniz veya size keyif veren hobilerinizle ilgili geçen birkaç günün ardından yükümlü olduğunuz işlere dönebilirsiniz. Günün ilk bölümünde verimlilik almakta zorlanmanıza rağmen ilerleyen zamanda ilkeli ve planlı çalışmanız sayesinde daha iyi işler çıkarabilirsiniz. Ekip çalışmaları, toplum yararına olacak faaliyetler meşguliyetleriniz arasında olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Eve, gayrimenkule ve aileden gelen yatırımlarınızla alakalı işlerle başlatmış olduğunuz girişimleriniz olabilir. Günün ilk bölümünde bu konularda yeni adımlar atmamalı; size gelecek haberleri beklemelisiniz. Öğleden sonra değişen koşullarla birlikte bir sonraki evrede yapacaklarınız ve nasıl bir rota izleyeceğinize karar verebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Son birkaç gündür üzerinde uğraştığınız yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızdaki maddi konuları içeren işlerinizi belli bir noktaya taşımış ve sorumluluklarınızı belirlemiş olabilirsiniz.  Ayrıca kariyer hayatınıza yön verecek olan anlaşma ve sözleşmelerin günün ilk bölümünde son rötuşlarını yapabilir; nihai projeyi hazırlayabilirsiniz. Artık bitiş ve başlangıçlara hazırsınız.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bütçeleme, alacak verecek gibi finansal alandaki işlerinizle meşgul geçen birkaç günün ardından sorumlulukları yerine getirmiş olabilirsiniz. Sabah saatlerini bitirdiğiniz çalışmanın revizyonunu yapabilir; eksiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğleden sonra fikir ve düşüncelerinizi rahat ifade edeceğiniz; belki gruplarda paylaşacağınız ve ekip çalışmalarında bulunacağınız zamanlar başlıyor.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Sabah saatlerinde son birkaç gündür üzerinize aldığınız görev ve sorumlulukların son revizyonunu yapabilir; işinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonraki evrede ise işin finansal boyutu devreye girebilir. Gerek iş gerek özel hayatınıza dair mali konularda plan ve programlarla meşgul olabilirsiniz. Yeteneklerinizi grup çalışmalarında kullanabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Son birkaç gündür geri planda kalmayı tercih ediyor belki geleceğiniz için planlama yapıyordunuz. Günün ilk bölümünde bu hal ve durum halen devem edebilir hatta bazı stresler içinde halen olabilirsiniz. Öğleden sonra ise burcunuza geçen Ay ile birlikte güç kazanacak, yenilenecek ve kendinizi daha rahat edeceksiniz. Gerek iş gerek özel hayatınıza dair girişimleriniz olabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Son günlerde hedefleriniz için bağlı olduğunuz gruplar, ekip çalışmaları için bulundunuz ve aktif görev aldınız. Sabah saatlerinde son kalan sorumluluklarınızı yerine getirebilir; görevinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza çekilmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Aklınızı kurcalayan düşüncelerden ve gelecekte ne olacağına dair kaygılardan uzak durun.