Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca kafa karışıklığı yaşayabilir; belli bir konuya her zamanki gibi odaklanamayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi abartılı da ifade edebilir ya da gerçeklerden uzak beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam saatleri ise ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi manevi değerleriniz ve uygulamak istediğiniz şeyler arasında bazı örtüşmeyen durumlar olabilir. Ayrıca harcamalarınız her ne kadar tutumlu gibi gözükseniz de abartılı olabilir. Aynı durum ilişkiler alanında da geçerli olabilir. Akşam saatlerinde ise koşulların değişkenliği sizi zihnen yıpratabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ait konularda gerçekçi olmanız gerekirken beklentilerinizin yüksekliği sizi bundan alıkoyabilir. Konunun özünü görmeyebilir veya detayları gözden kaçırabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde duygu ve düşüncelerinizi ifade ederken zorlanabilir; çatışmacı davranışlara açık olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İçinize sinmeyen konularla ilgili bugün duygularınızı ve düşünmeyi abartabilirsiniz. Ayrıca kontrol dışı gelişmeler karar almanızı ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Günün ilerleyen saatlerinde çatışmaya ve zihinsel huzursuzluklara açıksınız. Arkadaş kardeş ilişkilerinde dikkatli olun.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize ulaşmak için parasal imkanlarınızı abartılı ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca grup faaliyetleri ve ekip çalışmalarının maddi yönü sizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde işbirliklerinize ve para harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz zira sorunlar yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve görevlerinizi yerine getirirken abartılı davranabilir; üzerinde çalıştığınız konularda detaylı çalışabilirsiniz. Ancak işbirliği içinde olduğunuz kişi veya eşiniz sizi hedefinizden alıkoyabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler alanında sizi zorlayan ve değerlendirmede bulunmaya yönelten gelişmeler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hayatı daha pozitif yönleriyle ve hafife alarak yaşamak niyetinde olabilirsiniz. Ancak kafanızı karıştıran zaman zaman da sizi huzursuz eden düşüncelere açıksınız. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar ve medya alanındaki işlerle ilgili kontrolünüz dışında gelişen durumlar söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatınıza da etkisi olacak ilişki ve arkadaşlıklar bugün stres kaynağı olabilir. Yakın çevrenizdekilerle, kardeşlerinizle aranızda gerek parasal gerekse de fikirsel alanda bazı uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde daha dikkatli olmalısınız. Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Halen karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; içinde bulunduğunuz koşulların da  başkalarına bağlı olduğunu vurgulamakta. Bu yüzden zaman zaman kafanız karışabilir; esnek hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. İş ve sosyal yaşamda var olan kural ve düzenlerinize etki edecek gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yapılacak işleriniz çok olmasına karşın plan değişiklikleri veya detayları abartmanız nedeniyle istediğiniz ilerlemeyi sağlayamayabilirsiniz. İşlerinizin ve sorumluluklarınızın yoğunluğu nedeniyle aman zaman da yaşamdan arzu ettiğiniz keyfi alamadığınızı düşünebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde keyiflerinize daha fazla yer vermektesiniz. Ancak duygusal paylaşımlarınızda detaylara takılabilir; yaşadıklarınızı detaylı irdeleyebilir; tepkilerinizi abartabilirsiniz. İlişkilerinizi arkadaşlık boyutunda tutmak istemeniz aşkta sorunlara neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailevi konulardan kaynaklı durumlar ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Karşınızdaki kişilerin size sunduklarında veya beklentilerinde aşırılıklar sizde kararsızlık yaratabilir. Akşam saatlerinde gerek parasal gerek birlikteliklerde sorunlar yaşamaya açıksınız.