Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 30.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

AY İKİZLER VE YENGEÇ BURCUNDA

Gün içinde var olan işlerinizi tamamlayabilir, yeni girişimlerden uzak durabilirsiniz. Bugün iletişiminizde dikkatli olmalısınız, yanlış anlaşılmalar olabilir, anlaşmalar, yolculuk ve eğitimler ertelenebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkilerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Eviniz ve aileniz için fedakarlık yapmak isteyebilir, onların duygularına daha duyarlı ve hassas davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde özellikle ekonomik konularla ilgili girişimlerden uzak durmalısınız. Yüksek eğitim, medya, mahkeme ve yurtdışıyla ilgili mücadelelerinizde işbirliklerinin ve ilişkilerin desteğini alabilirsiniz. Akşama doğru daha duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularla ilgilenebilir, onları koruyup, kollamak isteyebilirsiniz. Hayallerinize ulaşmak için harekete geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir, yaşamsal hedeflerinizde ertelemeler ve engeller yaşanabilir. Akşam saatlerinde ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, kariyer hedeflerinize varmak için adımlar atabilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek yeni gelir yolları bulabilirsiniz. İş ortamınızda karşınıza çıkan fırsatlarla finansal mücadeleler içine girebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun değil. Fakat akşam saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde daha sevecen ve duyarlı olabilir, inanç ve düşüncelerinizde fedakarlık ön plana çıkabilir. Sezgileriniz güçlenerek, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Ortaklık ve işbirliklerinde destek alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geleceğe dair hedef ve planlarınızı ertelemeniz gerekebilir, arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Akşam saatlerinde ise daha içinize çekilebilir, yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Derinleşmek ve kendinizi dinlemek isteyebilir, daha duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Çevrenizde yardım isteyenler olabilir, sizde fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda ki girişimlerde aksilikler ve ertelemeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde elinizde ki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. Akşama doğru hayatınıza daha duygusal temalar girebilir, arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle duygusal hedeflerinizi paylaşabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı yaparken sezgilerinizi kullanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde elinizde var olan ileri tamamlamalı, yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız, yanlış anlaşılmalar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde sosyal hayatınızda hareketlenmeler yaşanabilir. İş hayatınızda daha duygusal hedefler koyabilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızda duygusal paylaşımlar gerçekleşebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kendinizi gergin hissedebilir, özellikle finansal konularda ki işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Akşama doğru daha rahat ve huzurlu olabilirsiniz. Mahkeme, yurtdışı, yüksek eğitim ve medyayla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi sevdiklerinizle paylaşabilir, romantik ilişkilerde veya çocuklar için fedakarlık yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gün içinde yeni bir girişimde bulunmadan elinizdeki işleri tamamlamalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda gerginlik yaşanabilir, işbirliklerinden beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise finansal konular ve paylaşımlar ön plana çıkabilir. Aile ve yuvaya dair konularda fedakarlık yapabilir, güçlü sezgilerin yardımıyla hareket edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün çalışma ortamınızda işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, aksiliklerle ve sakarlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Elinizde ki işleri tamamlamaya çalışmanız ve girişimlerde bulunmamanız en doğrusu olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkilerde daha duyarlı ve hassas davranmanız gerekebilir. Karşınızdakilerle düşüncelerinizi paylaşmanızda fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Romantik ilişkilerde, çocuklarla ilgili girişimlerinizde ya da yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ertelemeler yaşayarak sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi gergin ve amaçsız hissedebilirsiniz. Akşama doğru çalışma ortamınızda daha hassasiyet gösterebilir, iş arkadaşlarınızla aranızda duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizi kullanarak gelir kaynaklarınızı artırabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün başladığınız girişimlerin sonucunu almakta zorlanabilirsiniz. Var olan işlerinizi tamamlaya çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayattan daha fazla keyif alabilir, gerginliği üstünüzden atabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde son derece duyarlı ve hassas davranabilir, romantik saatler geçirebilirsiniz. Çocuklar ve sevdikleriniz için fedakarlık yapabilir, ilham gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.