Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün size mutluluk veren faaliyetler içinde olabilir; sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğiyle girişimlerde bulunabilir, uzun vadeli, başarı kazanabileceğiniz atılımlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün bir gayrimenkul alım satımıyla ilgili kredi, vergi gibi finansal işleriniz kolaylıkla ilerleyebilir, size keyif verecek bir yatırımda bulunabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle beraber olabilir, attığınız adımların desteklenmesinden dolayı cesaret bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Her açıdan şanslı ve keyifli bir gündesiniz. Bugün yapacağınız anlaşmalar ve görüşmeler uzun vadeli ve başarılı işbirliklerine neden olabilir. Kendinizi özgüvenle ifade edebilir; aktif ve dinamik tarzınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Sizi destekleyecek seminer ve eğitimlere katılabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeteneklerinizi kullanarak çalışma ortamınızda başarı elde edebilir, üstlerinizin takdirini kazanabilirsiniz. Kârlı iş anlaşmaları yapabilir, ticaret hayatta liderliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. Bugün özgüven ve kararlılıkla attığınız adımlar uzun vadeli ve sağlam girişimlerin önünü açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay; istek ve arzularınızın peşinden heves ve kararlı bir şekilde gidebileceğinize işaret etmekte. Özgüveninizin yüksek oluşu kendinizi rahat ifade etmenize neden olabilir. Romantik ilişkilerde beklediğiniz karşılıkları alabilir, çocuklarla ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İçten içe hazırlandığınız konularla ilgili adım atma zamanı gelmiş olabilir. Uzun süredir sizi rahatsız eden sorunları çözecek kadersel destekler alabilirsiniz. İpler sizin elinizde olmasa da; üzerinde çalıştığınız konuyu en iyi şekilde nasıl sunacağınıza dair ön hazırlıklar yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sosyal ortamlarda oldukça dikkat çekici olabilirsiniz. Duruşunuz ve tavrınızla göz doldurabilir, yakın çevreniz, kardeş ve komşularla gireceğiniz dialoglarda, kariyere yönelik toplantı ya da eğitimlerde fikir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Uzun vadeli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatın içinde rahat ve kararlı tavırlarınızla ön plandasınız. Liderliğinizi ve gücünüzü ortaya koyacağınız gelişmeler sayesinde hem maddi hem manevi yönden kazançlar sağlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızı olumlu etkileyecek anlaşmalar ve görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler sizi daha da motive edebilir. Hedefleriniz doğrultusunda, kendi çizdiğiniz yolda ilerlerken size destek veren kişilerin varlığıyla cesaretiniz de artabilir. Görüş ve düşüncelerinizi tutarlı ve kararlı bir ifadeyle anlatmanız başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda yönetimi ele alarak yeni planlar yapabilirsiniz. Girişimlerde bulunurken gizli destekçiler edinmeniz de fayda var. Kulislere kulak kabartmalı, maddi ve manevi paylaşımlarda kendi istekleriniz doğrultusunda adımlar atmalısınız. Harekete geçerken ufak çaplı krizleri de lehinize çevirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün karşınıza hem sizi etkileyen hem de cesaret veren kişiler çıkabilir. Onlardan alacağınız destek ve olumlu enerjiyle girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda uzun vadeli anlaşmaların ve işbirliklerinin faydasını göreceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün akrabalarınızla ilgili işlerinizde ya da çalışma hayatınızda yönetimi ele almaktan çekinmeyecek; kararlı ve etkin olacaksınız. Size destek olan güçlü kişilerle yapacağınız işbirliği sayesinde başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza da olumlu etkisi olacak girişimlerde bulunabilirsiniz.