Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 30.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde kafa karışıklığı yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz fakat öğleden sonra iyimserliğinizi ve cesaretinizi muhafaza ederek harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için uygun bir gün olmasa da başladığınız işleri tamamlayabilir, görüş ve düşüncelerinizi savunabilirsiniz. Girişimler için enerjiniz yüksek olsa da biraz daha beklemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önümüzde ki günlerde açılacak Yeniay öncesi içinde bulunduğunuz finansal krizlerden çıkmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler sizin için sürpriz olsa da aldığınız destekle cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için istek hissetseniz de başlangıçlardan uzak durarak elinizde ki işleri tamamlamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; eylemlerinizde başkalarının desteğine ihtiyaç duyacağınıza işaret etmekte. İçinde bulunduğunuz gruplardan ya da arkadaşlarınızdan gelecek yardımla fırsatlar yakalayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle işbirliklerine girebilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda üstünde çalıştığınız projeleri tamamlamak için fırsatlar bulabilir, iş arkadaşlarınızla ortak fikirler geliştirebilirsiniz. Kariyer hedeflerinize varmak için yaptığınız girişimleri sonuçlandırmaya yönelik harekete geçebilirsiniz. Fikir alış verişinde bulunabileceğiniz ya da işbirliği yapabileceğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde hayal kırıklıkları yaşayabilir, günü planlamakta zorlanabilirsiniz. Fakat sonrasında karşınıza çıkan fırsatlar cesaretinizi toplamanıza yardımcı olacak, yeni bir döneme başlayacak enerjiyi bulabileceksiniz. Hayattan keyif alabileceğiniz, neşeli ve iyimser olabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerde sizi heyecanlandıracak haberler alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günü evinize ve ailenize ayırabilir, enerjinizi temizlik, düzenleme gibi işler için harcayabilirsiniz. Hem iş hem de özel hayatınızda girişimlerde bulunmak için içinizde istek hissetseniz de başlangıçlarda bulunmayı biraz daha ertelemelisiniz. Gayrimenkul yatırımlarında bulunabileceğiniz fırsatları araştırabilir, finansal açıdan sizi heyecanlandıran haberler alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne aldığınız haberlerin şaşkınlığı içinde başlayabilir, ertelemelerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde değişen durumlar bir anda neşenizi ve iyimserliğinizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin de desteğiyle fırsatlar yakalayabilir, başladığınız işleri bitirecek enerjiyi ve cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yazılı ve sözlü anlaşmalara varabilir, kariyerinizle ilgili hedeflerinizi ifade edebilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizi artırmak için girişimlerde bulunmak isteseniz bile uzun vadeli yatırımlar için biraz daha beklemelisiniz. Çalışma ortamınızda sizi destekleyecek kişilerle bir araya gelebilir, bir sonra ki dönemi planlayabileceğiniz fırsatlar yakalayabileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; hem ilişkilerde hem de yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak isteyeceğinize işaret etmekte. Aşk ilişkilerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ve karşınıza size fırsatlar sunan kişiler çıkabilir. İyimserliğinizi koruyarak harekete geçebilir, yüksek enerjinizle dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün üstünde çalıştığınız projeleri tamamlayabilir ya da girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için anlaşmalara varabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Fakat duygusal olarak içinize daha kapanabilir, bir yandan da yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Aile ilişkilerinden gelişen fırsatlar önümüzde ki günlerde girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Arkadaşlarınızla keyifli ve neşe dolu programlar yapabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize odaklanmak isteseniz de ekonomik konularda ki belirsizlikler ertelemelere ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelerek yeni projeler üstünde çalışabilir, aldığınız ani haberlerden dolayı cesaretle harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer hedeflerinizle ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilir, eylemlerinizin size kazandırdığı ekonomik kazançları fark edebilirsiniz. Toplum önünde dikkatleri üstünüzde toplayabilir, neşeniz ve iyimserliğinizle sosyal ortamınızda beğenilebilirsiniz. Başlangıçlarda bulunmak için biraz daha beklemelisiniz.