Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne ertelemeler ve hayal kırıklıkları ile başlasanız da iş ve sosyal hayatınızda ki güçlü kişilerden alacağınız destek ve tecrübelerinizi kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat yetersiz bilgiden kaynaklanan hatalar; düşüncelerinizden şüpheye düşmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün sağlam ve kalıcı adımlar atmak isteyebilirsiniz fakat finansal planlamanızı doğru yapmamanız hedeflerinize varmanızı engelleyebilir. Aynı görüşü paylaştığınız tecrübeli kişilerin fikirleri size destek olabilir. Bu ay kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda uzlaşmaya varabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi zorlamamanız gereken bir gündesiniz. Attığınız adımların sonuca ulaşmaması ve ertelemeler hayal kırıklıklarına yol açabilir. Gerçi finansal açıdan destekleniyor olabilirsiniz fakat yine de engelleri aşmanız mümkün olmayabilir. Önümüzdeki günlerde daha şanslı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca aksiliklerle mücadele etmeniz gerekebilir. Aldığınız haberlerle günlük programınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişilerden destek alsanız da sonuca ulaşamayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni ilişkiler ve projeler gelişebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili iniş çıkışın yoğun olduğu bir gündesiniz. Bir yandan gelirlerinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açsa da yetenekleriniz sayesinde akılcı kararlar alabilirsiniz. Romantik ilişkilerde olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir ay sizi bekliyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kontrolü ele alarak harekete geçmek isteseniz de gelişmeler sizi hayal kırıklığına uğratarak, kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Sevdikleriniz sizi desteklemeye devam edecek fakat ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hareketli geçen günlerin ardından kendi içinize kapanabilir, korkularınızla ve endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Beklentileriniz karşılanmadığı için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat ailenizden alacağınız destekle akılcı davranabileceksiniz. Yoğun ilişki kuracağınız aylardasınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hedeflerinize varmak için gücünüzün olmaması, kendinizi yetersiz hissetmenize yol açabilir. Sosyal gruplar beklentilerinizi karşılamayabilir fakat aldığınız haberlerle kararlılığınızı sürdürebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde kazançlarınızda artış olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal hayatınızla ilgili kararları uygulamaya koymak isteseniz de yetersiz planlama ve dağınıklık ertelemelere neden olabilir. Burcunuzda hareket etmeye başlayan Venüs; fiziksel görünümünüzle daha fazla ilgilenmenize ve ilişkilerin kontrolünü ele almanıza yol açacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi toplamakta zorlanabilir, görüşlerinizde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Kendinizden emin olduğunuz konularda bilmediğiniz faktörlerin açığa çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde gizli ilişkilerden ve kulislerden destek görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular kafanızı meşgul edebilir. Kazançlarınızın beklentilerinizi karşılamaması hayal kırıklığına yol açabilir. Bugün krizlerle baş etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat bu ay iş hayatınızdan elde ettiğiniz kazançta artış olabilir, arkadaşlarınızdan destek bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kontrolü ele almakta zorlanacağınız bir gündesiniz, günlük programınızda ertelemeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde iş ve sosyal hayatınızda ki hareketlilik artabilir, işbirlikleri ve ortaklıklar kariyerinize katkıda bulunabilir. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.