Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinize olan güveniniz ve cesaretinizin artması sizi motive etmekte. Artık düşünce ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek; içinizden geldiği davranacaksınız. Ancak bencilce hareket etmemeye çalışın zira detayları gözden kaçırabilir; haddinizi aşabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars sizi hedefleriniz ve para konusunda temkine davet etmekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün burç değiştiren gezegenler sizi de etkilemekteler. Bilinçaltınızda bir çok düşünce içten içe sizi meşgul erken kendinizi ve fikirlerinizi dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili kontrol dışı gelişmeler gündeme gelebilir. Diğer bir taraftan ise bedensel olarak kendinizi dinamik hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal çevrenizin hareketlendiği kendinizi düşünce ve fikirlerinizle iyi ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yakın çevrenizin, dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar görme ihtimaline karşı dikkatli olun. Ayrıca önümüzdeki günlerde hedeflerinizi uygulamaya koymak yerine tasarlama ve ön hazırlık döneminde olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda bazı ilklere imza atabilirsiniz. Kendi fikir ve düşüncelerinizi ön sıraya alarak ve cesaretle hareket edebilirsiniz. Yeni bir eğitim, daha önce planlayamadığınız bir yolculuk veya iş anlaşmaları gündeminizde olabilir. Arkadaş çevrenizi genişletebilir; sosyal faaliyetlere ve grup çalışmalarına daha fazla yer verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay ile kendinize olan güveniniz yüksek seyretmekte. Kendi fikirlerinizden doğruluğundan emin olduğunuz için bu dürtülerle hareket edebilirsiniz. Yaşama karşı yeni bir bakış açısı geliştirebilir; yenilenmeler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda ise mücadeleye ve rekabete açık bir süreç sizi beklemekte.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün burç değiştiren gezegenler sizi para ve geleceğiniz hakkında düşünmeye ve temkinli davranmaya yöneltmekte. Ortak olduğunuz kaynaklar, kredi, borç ve alacaklarla ilgili yeni düzenlemeler yapabilir; bütçenizle ilgili değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Diğer bir yandan ise gelecek güvencenizi de göz önünde tutma gayretini gösterebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyecek olan Merkür ay boyunca ikili ilişkiler ve işbirliklerinize hareket getirecektir. Yeni anlaşmalar, yeni kararlar gündeme gelebileceği gibi çatışmalar da söz konusu olabilir. Maddi kaynakların kullanımıyla ilgili olarak yeni durumlar olabilir. Eşin veya ortağın gelirlerinden faydalanma hakkına sahip olabileceğiniz gibi zorlu durumlarda yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Mars; ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınıza dinamizm getirebilir. Karşınızdaki kişilerden gelecek ataklara hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca size karşıt geçen bu geçiş bedeninize ve sağlığınıza artı eksi etkileri olabilir. İş hayatında ise yeni anlaşmalar, yeni düzenler gündeme gelebilir. Daha önce cesaret edemediklerinizi dile getirebilir veya projelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde enerjiniz yükseliyor. Aşka, hayatın keyiflerine ve risklere yakın duruyorsunuz. Burç değiştiren Merkür sosyal yaşama, çocuklarınızla olan bağlarınıza ve hobi niteliğindeki çalışmalarınıza yenilenmeler getirebilir. Yaratıcı ve öncülük edeceğiniz fikirlerle kendinizi ifade edebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda rekabetin olduğu ortamlarda görev alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev, yuva, ailesel konularda düşüncelerinizi yenilemenize ve iç dünyanızı gözden geçirmenize neden olacak gelişmeler söz konusu. Kardeşler, yakın çevre, komşularla ilişkilerinizi geliştirebilir; yeni düzenler kurabilirsiniz. Aşk ve çocuklarınızı konu eden alanlarda ise çatışmaya ve hareketli koşullara hazırlıklı olun zira kemikleşmiş kuralları uygulama isteğiniz aranızda sürtüşmeye neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burç değiştiren Merkür ile kendi fikir ve düşüncelerinizden emin olarak hareket edebilir adeta kendi kendinizin savunucusu olabilirsiniz. Eğitime, yolculuklara ve hedeflerinizi ilgilendiren alanlarda yeni yol ve yöntemler belirleyerek seçimlerinizi değiştirebilirsiniz. Ev, aile özellikle babanızla ilgili konular gündeminizde önem kazanabilir. Çatışmadan uzak durmaya çalışın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal alanda yenilenmeler ve girişimler içinde olacaksınız. Fazla düşünmeden hareket edebilirsiniz. Bu etkiler altında olduğunuzu bilerek gerekli değerlendirmeleri yapmadan teklifleri kabul etmemelisiniz. Ayrıca burç değiştiren Mars yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinize yeni oluşumlar getirmekte. Kendi fikrinizde ısrarcı olmak kazanadurmak yerine kayba neden olabilir.