Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bildiğimiz ve tecrübeli olduğumuz alanlarda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Başarı ve hedefe odaklı olacağınızdan önünüze çıkan engelleri aşarak ilerleyebilirsiniz. Alacağınız beklenmedik bir haber sizi düşünmeden hareket etmeye yöneltebilir. Ani kararlar alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatı daha gerçekçi gözlerle değerlendirmekte; olaylara karşı sorumlulukla yaklaşmaktasınız. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar veya kazanacağınız farkındalık geleceğinizle ilgili sizi somut adımlar atmaya itebilir. Ayrıca bugün bilinçaltı düşünceleriniz artabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konulardaki gelişmeler  krizlere neden olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda başkalarının kaynaklarından faydalanmak isteyebilir; bununla ilgili girişimler yapabilirsiniz Arkadaş çevreniz ve grup çalışmalarında aniden gelişen durumlar farklı düşünmenize sebep olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar adına gelişmeleri ciddiyetle ele almanız gereken bir süreçtesiniz. Geleceğiniz adına başlattığınız işleri de artık belli bir noktaya taşımak isteyebilir; bunun çabası içinde olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatta  tavır ve tarzınızı aniden değiştirecek gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş yaşantınızda günlük hayatınızda bugün almış olduğunuz kararları uygulamaya geçebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerde hırslı, planlı ve kararlı hareket edebilirsiniz. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla aranızda da çekişmeler olabilir. Bazı şeylerin farkına varabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hobi olarak gördüğünüz işlerde, çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde gelişmeleri gerçekçi ele alabileceğiniz koşullar içindesiniz. İşin içinde parasal konuların da olması sizi hırslı kılabilir ve yapabileceğinizden fazlasını gerçekleştirme için çaba gösterebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir; ani haberler alabilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkulle alakalı işlerinizde ortaya çıkan durumlarda ise sorumluluklar çerçevesinde hareket edebilir; paylaşımda olduğunuz kişilerle bunların mücadelesini verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla ilgili konular sizi meşgul edebilir; alacağınız kararlarda gerçekçi hareket edebilirsiniz. İşinizde lider olmak için hırslı davranabilir ve kendinizi göstermek için zihinsel yeteneğinizden faydalanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde sorumluluklar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kazançlarınız ve harcamalarınızla ilgili gelişmeler gündeminizde ön sıraya çıkabilir. Çocuklarınızdan, keyifleriniz için yaptığınız giderlerden dolayı bazı sıkışıklar yaşayabilirsiniz. Gerekli değerlendirme ve düzenlemeleri yapmadan geleceğinizle ilgili somut adımlar atamayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi gerçekçi ve hırslı kılmakta. Planlı programlı hareket edecek; kararlarınızı bu veriler doğrultusunda alabileceksiniz Aile içinde liderliği isteyebilir; eve ve gayrimenkule dair bir konuda ise kararı siz alabilirsiniz. Beklenmedik şekilde gelişen durumlar ve bir haber farkındalık yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumluluklarınız ve yapmanız gereken görevler iç dünyanızda karamsarlığa yol açabilir. Sanki kendinizi engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve kardeşlerinizle ilgili durumlarda ise kendinize güvenerek hareket etmenize karşın içten içe bazı korkularınız olabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinizi gerçekçi ve sorumluluklar çerçevesinde ele almanız gerekmekte. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizi geleceğinizi düşünerek kurabilirsiniz. Finansal alanda ise hiç düşünmediğiniz kazançlar elde edebileceğiniz gibi beklenmedik harcamalar da çıkabilir. Dikkat.