Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuza geçen Ay ile birlikte aktif ve dinamik hissedebilir; kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. İletişim, bilgi alış verişi, eğitim, anlaşma ve seyahatleri içine alan konularda işleriniz olumlu ve akıcı ilerleyebilir. Parasal alanda ise daha temkinli ve ayağınızı yere sağlam basabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aklınızı fikrinizi gelecekte yapacaklarınızı planlamaya, eğitim ve öğretimle ilgili işlerinize verebilirsiniz. Sağlam ve somut veriler elde etmek için uğraşı içinde olabilirsiniz. Ancak zaman zaman cesaretinizi kıran ve kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara da açıksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedef ve amaçlarınızı gerçekleştirme cesaretine sahipsiniz. Bugün beklentileriniz doğrultusunda girişimler yapabilirsiniz.  Ancak işin mali tarafını ve sürekliliğini sağlamak adına doğru adımlar atmaya çalışmalısınız zira koşullar ve ruh haliniz kararsızlık değişkenlik içermekte.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamda hareketli ve faal olacağınız bir gün sizi beklemekte. Kontrolünüz dışında yaşanabilecekler veya arka planda sizi zihnen kararsızlığa düşüren durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Güçlü kişilerin, eşinizin, ortağınızın size desteğinin olması size de güçlü kılabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk işleriniz bugün her zamankinden hızlı ilerleyebilir. Hedeflerinize daha yakınlaştığınızı görebilirsiniz. Kendi fikrinizde ısrarcı olmak yerine başkalarından da görüş ve bilgi almak işimize yarayabilir. Gruplar, ekip çalışmaları adına hareketli saatler yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gününüz finansal işlerle yoğun geçebilir. Alacak borçlar, hedeflerinizin maliyet hesapları ve ortak olduğunuz gelirlerin paylaşımıyla ilgili yeni durumlar yaşanabilir. Uzun vadede size geri dönüşü olabilecek yatırımlara girebilirsiniz. Ayrıca geleceğinizi ilgilendiren alanlar ilgili de bilgi toplayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve işbirliklerine odaklanmanızı gerektirebilir. Karşınızdakilerin ataklığı ve girişimciliği aldığınız kararları yeniden değerlendirme yapmanıza neden olabilir. Sizi madden ve manen yoran ve krize sebep olan durumlara ise dikkat edin.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma hayatınız açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Liderliği ele alarak hareket edeceğiniz, işin içinde finansal konularında olacağı işler sizi bir hayli uğraştırabilir. Ancak görüşme ve anlaşmalar için uygun koşulların olması yeteneğinizle birleşince olumlu gelişmeleri ortaya çıkarabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Riskleri hesaplamadan cesurca ilerleyeceğiniz bir gün sizi beklemekte. Koşulları karşınızdaki kişiler belirliyor olsa da siz de insiyatifi ele almaktan geri durmayacaksınız. Finansal alanda, maliyet hesabı gerektiren durumlarda temkinli ve uzun vadeli kazanç sağlayacak kararlarınız olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz günler içindesiniz. Eve, aileye ve kariyere ait alanlarda cesaretle hareket edebilir; madden manen ve zihnen krize neden olan durumların üstesinden gelebilmek için harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili işleriniz ise olumlu ilerleyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde düşünce ve fikirlerinizi tüm açıklığıyla ifade etmekten kaçınmayacaksınız. Gerek özel gerekse de sosyal yaşamda  yeni gelişmelere açıksınız ve başlangıçlara yer verebilirsiniz. Ancak tüm cesaretinize karşın temkinli ve girişimlerinizi uzun vadeli kılacak gibi davranmaya da önem verin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal işlerde oldukça cesur davranabilirsiniz. Bugünlerde cesaretinizin yüksek oluşu düşünmeden karar almaya itebilir. Ayrıca yeteneklerinizi kazanca dönüştürmenize olanak sağlayacak gelişmelere de açıksınız. Eğitim, yolculuklar, anlaşma ve sözleşmelerden yarar sağlayabilirsiniz.