Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek dolunayla birlikte; aşk ve sevgiye bakış açınızda farkındalık gelişebilir, romantik ilişkilerinizde bir karara varma sürecine girebilirsiniz. Kendi istek ve arzularınız doğrultusunda davranmak yerine karşınızdakilerle bir ekip olmanız gerektiğini hatırlayabilirsiniz.Geleceğe dair hedeflerinize varmak için attığınız adımların sonuçlarını görebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunay’la birlikte kariyerinize daha fazla odaklanabilir; hedeflerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızla, iş hayatınız arasında kalmanız sizi seçim yapmaya zorlayabilir, ev, gayrimenkul veya yerleşimle alakalı düşünceleriniz değişebilir; yeniliklere açık olabilirsiniz. Aile ilişkilerinde emrivaki tavırları bırakarak daha özgürlükçü davranmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sizi zihinsel olarak etkileyecek olan dolunay, hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir, değişim yaratabilir. Süregelen hukuki davalar, eğim veya yurtdışı ile alakalı işlerinizi artık bir sonuca vardırmak isteyebilirsiniz. Kardeş, kuzen, komşu ya da yakın çevrenizin üzerinizde kurduğu baskıdan sıyrılabilir; kendinizi ifade edecek alternatif yollar bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular üzerinde yeni gelişmeler yaratacak ve alternatif çözümler üretmenize yardımcı olacak bir dolunay yaşayabilirsiniz. Ortak gelirler, borçlar ve ödemelerle alakalı yeni planlar yapabilir; kredi başvurularında bulunabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için attığınız adımların sonuçlarını görmeniz de sizi karar almaya yöneltecektir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay; ilişkilerde yaptığınız hataları görmenizi ve daha ilkeli davranmanızı sağlayabilir. Danıştığınız kişilerin önerilerinden fayda ya da zarar gördüğünüzü fark etmeniz yeni kararlar almanızı gerektirebilir. Gündemde olan anlaşma ve sözleşmelerin sonuçlanması, sizi bitiş ve başlangıçlara yönelteceğinden önümüzde ki günlerde arayış içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünkü dolunay, kontrolünüz dışı gelişmelerin yaşanabileceğine ancak rahat bir şekilde atlatabileceğinize işaret etmekte. Çalışma ortamınızda ekip çalışmalarına yönelmeniz gerektiğini fark edebilir, projelerin başarılı bir şekilde sonuçlanması için alternatif çözümler arayabilirsiniz. Bireysel çıkışlarda bulunmanız iş arkadaşlarınızla aranızda gerilime yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Dolunay’ın etkisiyle romantik ilişkilerde bir karar sürecine girebilir, ya tamam ya da devam diyerek önümüzde ki günlerde aldığınız kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimleri ve gelecekleri ile ilgili fikir alış verişinde bulunarak, seçimler yapabilirsiniz. Size yeni çevre kazandıracak arkadaşlar ve gruplar içine girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünkü dolunayla birlikte; taşınmalar ve gayrimenkul alım satımları gündeme gelebilir. Ev ve aile temalarında bitiş ve başlangıçlar yapabilir, hayatınıza yeni bir yön vermek için alternatif arayışlarına girebilirsiniz. Sizi toplum önünde daha başarılı kılacak çalışmalar yapabilmek için seçimlerinizi doğru yapmanız ve ilkeli davranmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dolunay’ın etkisini zihinsel alanda hissedebilir; kendi fikir ve düşüncelerinizi ortaya koymakta hevesli ve ısrarcı olabilirsiniz. Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde geleceğinizi etkileyecek gelişmeler yaşayabilir; kararlar alabilirsiniz. Farklı yerlere yapılan yolculuklar, değişik eğitimler ufkunuzu açabilir. Beklediğiniz haberleri almanızla birlikte bir seçim sürecine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek dolunay; finansal konulara vurgu yapmakta ve bu alanda alacağınız kararlarınız üzerinde etkili olmakta. Kazançlarınızı değerlendirmenin ve artırmanın gerekliliğini fark ederek alternatif yatırımlara yönelebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizin sonucunu görerek kâr zarar hesabı yapabilir, yetenekleriniz doğrultusunda yeni çözümler üretebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzdaki dolunayla birlikte uzun bir süredir üstünde çaba sarf ettiğiniz konuların sonuçlarını alabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda radikal girişimlerde bulunabilir; hayata geçirmek istediğiniz düşüncelerinizi uygulamak için harekete geçirebilirsiniz. Aldığınız kararların ve attığınız adımların size ne getirip ne götürdüğünü görmeniz açısından uygun bir dönemdesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dolunay, iş ve günlük hayatınızda yeni düzenlemeler yapmanızı gerektirebilir. Şu günlerde kontrol dışı gelişmelere veya gizli düşmanlıklara karşı tetikte olmalısınız. Bilinç altınızda sizi huzursuz eden konuların görünür olması daha rahat çözümler üretmenizi sağlayacaktır. Farklı ve alternatif bakış açınız çalışma ortamınızda başarılı olmanızı sağlayabilir.