Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde ön plana çıkmayarak durum değerlendirmesi yapabilir, sonuçlandırmanız gereken konular hakkında sorumluluğu üstlenerek kararlar alabilirsiniz. Öğlene doğru ise özgüveniniz yüksek olabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde fazla düşünmeden harekete geçebilir, karşınızdakilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne sonuçlandırmanız gereken işleri tamamlayarak, görüşmeleri karara bağlayarak başlayabilirsiniz. Karşınızdakilerle son bir kez daha masaya oturabilirsiniz. Fakat sonrasında yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olayları kontrol etmekte zorlansanız da aldığınız desteklerle güveninizi muhafaza edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda sonuca bağlanması gereken çalışmalarınızla ilgilenebilir, hazırlıkları son bir kez gözden geçirebilirsiniz.  Fakat sonrasında arkadaşlar, dostlar ve gruplarla birlikte geçecek bir gün yaşayabilirsiniz. Kendi hedefleriniz doğrultusunda kimseye danışmadan adımlar atmanız ve uzlaşmaya yanaşmamanızsevdiklerinizle aranızın bozulmasına yol açabilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizden alacağınız destekle şüpheye düştüğünüz kararlarınızdan ve düşüncelerinizden emin olabilirsiniz. Değerlendirmelerinizden bir sonuç çıkarmak sizi rahatlatacak ve cesaretle harekete geçebileceksiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda aşırı özgüvenle hareket ederek, bireysel kararlar almanız fikir ayrılıkları ve sonlanmalar yaşamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda kafanızı kurcalayan sorunların çözümü ailenizden gelebilir. Yapacağınız değerlendirme sonucunda aldığınız kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Bugün fazla cesur ve beklentisi yüksek tavırlarınızla dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken başkalarının fikirlerine saygı duymaz bir tavır sergilemeniz, ilişkilerde çatışmalara yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde ilişkiler, ortaklıklar ya da işbirlikleriyle ilgili kararlar alabilir, anlaşmaları sonuçlandırabilir, bazı konu ve kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Öğlene doğru banka, sigorta, vergi, kredi ve miras gibi konularda atılacak adımları tek başınıza organize etmek isteyebilirsiniz. Fakat bütçe planlamasında ve harcamalarda bireysel hareket etmenizden dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne ertelenmiş işleri bitirerek, çalışmalarınızın üstünden geçerek ve ekonomik hesaplarınızı yaparak yoğun bir tempoyla başlayabilirsiniz. Sonrasında karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kontrolün sizde olmadığına işaret etmekte ama işbirliğini devam ettirerek taleplerinizin yerine gelmesini sağlayabilirsiniz. Fakat sizin uzlaşmaya hazır olduğunuz konularda karşı tarafın taviz vermemesi gerilime neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Son günlerde yaşanan yorgunluğun ve gerilimin ardından sabah saatlerinde girişimlerinizin olumlu sonuçlarını alabilir, istekleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Yaşadığınız krizleri fırsata çevirerek, cesaretiniz ve gücünüz sayesinde çalışma ortamınızda liderliği üstlenebilirsiniz.  Fakat dedikodular ve gizli düşmanlıklar sinirsel gerginliklere ve çatışmalara yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev, iş ve aileye dair işlerinizin son rötuşlarını yaparak, çalışmalarınızı sonuçlandırabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamaya koyma zamanı gelmiş olabilir. Bugün yaşamdan keyif alarak, kendinizi şımartabilir, alış verişe, sevdiklerinize ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz gruplardan ya da arkadaşlarınızdan muhalefet görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kararsız ve şüphede olduğunuz konularda arkadaşlarınıza ya da otoritelere danışarak karar alabilir,  hedefleriniz doğrultusunda ilerleyecek istikrarı sağlayabilirsiniz. Gün içinde yaşamınıza dair önemli kararlar alırken tamamen bireysel davranabilir, ailenizin ya da çevrenizdekilerin fikirlerine önem vermeyebilirsiniz. Engelleri aşmak için uzlaşmacı olmalı, iletişim yolunu kapatmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde yetenekleriniz üstleriniz tarafından fark edilebilir ve ekonomik konularla ilgili adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Çalışmalarınızın sonuçlarını almanız başka konularla ilgilenmenize fırsat tanıyacaktır. Fakat özellikle akşama doğru alacağınız haberler ya da görüş farklılıkları yüzünden ilerlemeniz engellenebilir, yolculuklar ve anlaşmalar ertelenebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Güne başlarken son günlerin değerlendirmesini yapmakta ve aldığınız kararları gözden geçirmekte fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde ise yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ve yeni gelir kaynakları elde edebileceğiniz ortamlara girebilir, karşınıza çıkan fırsatları kullanabilirsiniz. Fakat harcama yapmanız gereken konularda ve alış verişlerde dikkatli olmalı, finansal yük getirecek para çıkışlarından kaçınmalısınız.