Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk yarısında iletişim trafiği yoğun olsa da sonuç alınabilecek girişimlerde bulunmanız zor olabilir. Öğleden sonra duygusal ve duyarlı olabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırma ihtiyacı hissedebilir, evinizle ilgilenebilir, sevdiklerinizi korumak isterken, siz de şefkat görmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde çalışma ortamınız da tempo yüksek olabilir, günlük programınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Fakat yeteneklerinizi ön plana çıkarmak istemenize rağmen çabalarınız sonuçsuz kalabilir. İlerleyen sürede yakın çevrenizi korumak ve kollamak ihtiyacı hissedebilir, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde hala burcunuzda hareket etmekte ama girişimlerinizi destekleyecek enerjiler veremiyor. Sevdiklerinizle sohbet etmekten keyif alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise ekonomik konularla ilgili gelişmeler dikkat çekiyor. Kazançlarınızı biriktirmek ve yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güne kararsız ve huzursuz bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kontrolü ele alarak, yaşamınızla ilgili girişimlerde bulunacağınıza işaret edebilir. İlişkilerde daha korumacı ve duyarlı olabilir, sevdiklerinize şefkat gösterisinde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde girişimlerinizde bir ilerleme kaydedemeseniz bile çevrenizdekilerle sohbet etmekten keyif alabilirsiniz. Sonrasında ise içinize çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygusal çalkantılar içinde olsanız da bu durumu dışarıya yansıtmayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son günlerde yaşanan hareketliliğin sonuçlarını öğleden sonra almaya başlayabilir, kararsız kaldığınız konularda artık netleşebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmeye yönelik adımlar atabilir, arkadaşlarınıza karşı sevecen ve duyarlı olabilir, onların sorunlarına empatiyle yaklaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde kararsızlık ve gerginlik devam etse de öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizle ilgili beklentilerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, sosyal ve toplumsal alanda ön plana çıkarak, kendinizi gösterebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Son günlerde yaşanan krizler kafanızı karıştırsa bile artık kararınızı vermiş olarak yola devam edebilirsiniz. Öğleden sonra duygularınızla hareket etmeye başlayabilir, hayata bakış açınızda daha sevecen ve duyarlı olabilir, özellikle romantik ilişkilerde fedakarlık yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne işbirliklerinin desteğiyle kararlarınızı almış olarak başlayabilirsiniz fakat hâlâ kontrolün sizde olmaması ilerlemenizi engelleyebilir. Bugün duygusal krizlere açıksınız. Yakın paylaşımlarda hislerinizi ve değerlerinizi ön plana çıkarabilir, finansal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerini; çalışma ortamınızda alınan kararları uygulayarak ve görüşmeleri yaparak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra olayları kontrol etmeniz zorlaşabilir, girişimlerinizde işbirliklerinden destek almak zorunda kalabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle duygusal iletişim kurabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aldığınız kararları uygulayarak ve fikir alış verişlerinden fayda görerek güne başlayabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda duygusal çalkantılar yaşayabilir, sürekli değişen koşullardan dolayı sıkıntı duysanız da beraber çalıştığınız kişilere karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailenize ve evinize zaman ayırıp, eksiklerinizi giderdikten sonra bugün romantik ilişkilerinize ve çocuklarınıza zaman ayırabilir, sevdiklerinizle duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, karşınızdakilere karşı duyarlı, sevecen ve fedakarca davranabilirsiniz.