Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (31.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güzel enerjiler eşliğinde güne başlamaktasınız. Burç değiştiren Venüs yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya dair işlerinize güzellik ve kazanç getirebilir. İnancınız artabilir ve felsefi konulara yönelebilirsiniz. Gün boyunca evde oldukça fazla çalışabilir; üretken olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Venüs, ortak kazançlar, kira, prim gibi gelirlerinizde değişime neden olabilir. Duygusal paylaşımlarda karşı tarafın özgür tavırları sizi zaman zaman yorabilir. Sevdiğiniz kişilerle bağlarınızı güçlendireceğiniz kadersel durumlar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Venüs’ün ikili ilişkiler, ortaklık ve işbirliklerinize vurgu yapacağı bir ay sizi beklemekte. Fırsatlar başkalarından geldiğinden onlara tabii olma durumu söz konusu. Bugün ise eve, aileye ve yerleşme ait konularda kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevrenizle başlarınızı ve iletişiminizi güçlendirebilir; söylemlerinizle onları etkileyebilirsiniz. Ancak trafikte dikkatli olmalısınız. Burç değiştiren Venüs ise alışkanlıklarınızla, sağlığınız ve dietinizle ilgili yeni durumlar getirebilir. İş yaşantınız ise zenginleşebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Venüs, aşkı temsil eden alana bugün geçiş yapmakta. Önümüzdeki günlerde yeni tanışmalar yaşayabilir; sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla bağlarınızı yeni bir tutum getirebilirsiniz. Bugün ise kazanç ve harcamalarınızla ilgili gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün istek ve arzularınıza kolaylıkla erişebilir adeta dileklerinizin gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Üzerinize aldığınız görevler de bir vadede işinize yarar hale gelebilir. Burç değiştiren Venüs ise eve, aileye ve gayrimenkule dair işlerinize yenilik ve kazanç getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Venüs, yolculuklara, eğitime, üzerinde çalıştığınız projeyle alakalı anlaşmalarda şans getirebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. İç dünyanızda sizi huzursuz eden konulara farklı bir algı geliştirerek bakabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Venüs, kazanç ve harcamalarınıza farklılık getirebilir. Yurtdışı, eğitim ve ticari işlerden gelir sağlayabileceğiniz gibi özgürce para harcayabilirsiniz. Bugün ise arkadaşlar, gruplar içinde hoş zamanlar geçirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuza ilerleyen Venüs, dış görünüşünüze hoşluk ve güzellik getirebilir. İkili ilişkilerinizde ise özgür olmak isteyebilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınız hareketli geçebilir. Bazı kadersel durumlar gündeme gelebilir. Annenizle bağlarınız güçlenebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Venüs iç dünyanızı ve bilinçaltınızı temsil eden alana geçmekte. Gerek özel gerek sosyal ilişkiler ve parasal konular bir süre için zihninizi meşgul edebilir. Eğitim ve hukuksal işleriniz yolunda ilerleyebilir. Dua etmeye, zikire ve meditasyona vakit ayırabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parasal konularda sizi destekleyen durumlar gelişebilir. Duygusal paylaşımlarınızda ise bazı kurallara bağlı olmaktan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Ancak çabuk toparlayabilir, neşenize kavuşabilirsiniz. Venüs ise sosyal yaşantınıza yenilikler getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Venüs ile  iş ve sosyal yaşamınızı hareketlenebilir; yurtdışı, eğitim ve yolculuklara hayatınızda daha fazla yer tutabilir. Ortaklıklar ve işbirliklerinde kadersel gelişmeler yaşayabilir; karşınızdakilerden sizi ileriye taşıyacak teklifler alabilirsiniz.