Güvenlik yasası “Makable Şamil” olmalı..!

Hükümet yeni bir terörle mücadele yasası hazırlayarak vatandaşın can ve mal güvenliğini daha da arttırıcı tedbirler alacak..

Çok geç kalınmış hayati bir mesele. En kısa zamanda dünyadaki örnekleri incelenerek ülke ve bölge hassasiyetleri çerçevesinde yeni bir düzenleme yapılmalı..!

Ne hakim, ne savcı ve ne de polis’in; “ne yapalım kanun böyle elimiz kolumuz bağlı bir şey yapamıyoruz” mazeretine sığınmasına fırsat vermeyen ve ne de devlet kimliği altında keyfi uygulamaların  vatandaşa zulm etmesine fırsat vermeyecek yeni bir uygulamaya acil olarak hayata geçilmeli..!

Sayı ve milleti temsilde zayıf, çene’de kuvvetli cazgır tantanacılar çıkıp  yapılmak istenen düzenlemeye karşı çıkacak belki de bu vesile ile sokaklara dökülecektir..! Tıpkı, meselenin sadece “ağaç” , “dershane” ve “kobani” olmadığını öğrenmemize vesile olan kalkışma ihanetlerinde sokaklarda gördüğümüz gibi..!

Hiiiç bu tantanalara kulak asmadan, önümüze bakıp koşmalıyız. Ayağımıza çelme takacak, dünyada adaletin sağlanmasında en etkili güç olması kaçınılmaz olan milletimizin şanlı yürüyüşüne engel teşkil edebilecek yolumuzun üzerindeki teröristik molozları, taşı toprağı ve dahi  tozu süpürüp hemen bir kenara atmalıyız..!

Çünkü karşımızda, dünyanın hiçbir coğrafyasında karşılaşamayacağınız kıratta ihanet şebekeleri var…

Hiçbir yerde, nüfus kâğıdını taşıdığı ve ait olduğu ülkesine, milletine ve devletine karşı bu derecede düşmanlık yapacak oluşum, parti veya işbirlikçi eleman olamaz..!

Çünkü Ülkemiz, Milletimiz ve bölge coğrafyamız dünyanın en önemli siyasi, içtimaı ve ekonomik merkezi… Bu kıymetini bilip sahip çıkarsak bizim için büyük onur ve zenginlik vesilesi, kıymetini bilmez birbirimizi yersek aynı şekilde büyük onursuzluk ve sefillik vesilesi olur..!

Çıkarılacak yeni güvenlik yasası, falanca ne der, filanca ne der, o dengeyi koruyalım burayı incitmeyelim diyerek değil, tamamen milletin geleceği ve huzuru gözetilerek düzenlenmeli..!

Dünya tarihinde kısacık bir zaman dilimi olan bir asır içinde koskoca cihan devletini parçalatan, yiyip bitiren ve güçlü bir devletin onurlu vatandaşlarını, ufacık devletçilikler haline bölünmüş topraklarında, insanlarını onursuzluğa mahkum etmiş, o kadar kıymetli kaynaklarına, madenlerine rağmen fakirleştirmiş zihniyetlere asla fırsat verilmemeli…

Yeter artık..!

Ağızlarında demokrasi-memokrasi, barış-marış, halkçılık malkçılık , insan hakları- hayvan hakları diye afkurarak gezen ve kafasındaki takke ile din/ değer alıp satan insan sıfatındaki işbirlikçilere fırsat vermeyecek  düzenlemeler hemen uygulanmalı..!

“Kürt sorunu” ve ülke de bitirilmeye çalışılan devlet/millet kavgasının ve yaşadığımız benzer sıkıntıların en önemli mucidi ve sürecin, milletin tamamen bitirilmesine kadar sürdürülmesi için elinden ne gelirse yapmaya andiçmiş katliamcıparti CHP’nin ve yalanı kutsallaştırmış genel başkanının olduğu bir ülkede son derece dikkatli olunmalı ve ihanetin zerresine müsamaha gösterilmemeli..!

Bütün televizyonlarda ve canlı yayında, demokrasi, özgürlük sözcükleri ile süsledikleri çağrılarla, zihinlerine tecavüz ettiklerini sokaklara dökenler bu provokasyonlarının bedelini mutlaka ödemeli…

Teröristciklerinin önüne geçip bir eğitmen gibi; “bak oğlum milletle/devletle böyle savaşılır, böyle taş ve molotof atılır, böyle yakılıp yıkılır” dercesine rehberlik yapan kaşar teröristlere ve dahi vekil bile olsalar asla müsaade edilemez…!

Sokak ortasında, yüzünde maske, bir  elinde silah, bir elinde Molotof millet ve servet yakanlara özgürlük, Millete, Servete ve geleceğe zulümdür..!

Ülke içinde ve dışında, Ziyon ve emperyalistlerin kullanımına sunmak üzere “Kürt” alıp satan ve pazarlayan, tarihin en önemli Kürt katledicisi Kürtçülereasla müsaade edilemez..!

Provakatör ve suçlu kimse, ister Parti başkanı,  ister vekil, isterse başka bir şey müstehakınıalmalı ve yeni çıkarılacak yasa mutlaka makable şamil olmalı..! Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı..!

Buralar çetin topraklardır, bu çetin bir mücadeledir, bu toprağın Şeytanı da Rahmanı da çetindir..!

Vesselam..!

Twitter; @ahmethamdicamli