Güzel şeyler de olacak

Senenin en sert tutulmasını yaşadık ve zor bir dönüm noktasını geride bırakmak üzereyiz. Terazi burcundaki bu tam ay tutulması ağır ve ani olaylarla bazılarımızı çok sarsabilir. Uranüs şokları, Pluto ise adaletsiz durumları ve güç savaşlarını zirveye çıkaracak. Ay tutulması ise duygusallaşmamıza ve akıl yolundan uzaklaşıp sağ duyumuzu  geçici olarak kaybetmemize neden olabilir. Fevri kararlardan uzak durmak iyi olacak.

Terazi evlilik, anlaşma ve barış burcudur. Terazi’deki bu ay tutulması, aile içinde, yurt içinde ve ayrıca dış dünyada uluslararasındaki huzur ve barışı bozabilir. İlişkiler kopma noktasına gelebileceğinden çok dikkatli olmak gerekecek.

Ayrıca bu tutulmada babacan Jüpiter’in koruması altındayız. Aslan burcunda bulunan Jüpiter tutulmanın etkisini yumuşatacak veya sonuçlarını lehimize çevirecek yardımlar gönderecek. Ayrıca ay tutulması dolunayla oluştuğundan olaylar sürüncemede kalmaz ve geldiği hızla kaybolma eğilimindedir. Sorun bir anda hatta büyük bir sürprizle karşımıza çıkınca, farkına varır, yüzleşir ve çözüm bulmaya çalışırız.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Ay tutulması yakın ilişkilerinizin gerçek durumunu ortaya çıkaracak. Eşiniz, ortağınız, sevgiliniz ya da yakın arkadaşınızla ilgili farkında olmadığınız gerçekler karşınıza çıkabilir. Ancak burcunuzdaki Uranüs herkesi şaşırtacak tepkiler göstermenize neden olabilir. Yaratıcı alanlarda şanslısınız. Akademi ve medya bağlantılı alanlarda ise dominant kişiler çok baskı yapabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Tutulmanın ışığı bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenerek çok şaşırmanıza neden olabilir. Hastane, hapishane, rehabilitasyon merkezi, huzurevi gibi yerlere gidebilirsiniz. İçe dönecek ve duygusal anlar yaşayacaksınız. Yurtdışı, seyahat, mahkeme, üniversite bağlantılı meseleler sizi zorlayabilir. Para işlerinde de avantajlı olacak ve ihtiyacınız olan parayı bulacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz ve şaşıracağınız haberler getirebilir. Ait olduğunuz bir toplulukta ani gelişmeler olabilir. Ortak para konuları ise sizi biraz sıkışıracak. Yüklü bir ödeme olabilir ya da bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Kısa seyahatler konforlu geçecek ve yakın akrabalar yanınızda olacak. Bir kontrat ya da anlaşma büyük kazanç getirecek. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunayla oluşan ay tutulması kariyeriniz, eviniz, anne veya babanızla ilgili önemli bir  gelişmeye işaret ediyor. Kendinizi birkaç gün huzursuz hissedebilirsiniz. Partneriniz yani eş, yakın arkadaş veya ortağınızın baskısı bunaltıcı olabilir ama para işleri yolunda gidecek ve ayrıca evde ya da işte planladığınız tüm günlük işleri halledebileceksiniz. Duygusal gerilime rağmen enerjiniz çok yüksek olacak. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSLISI)

Ay tutulması yıldız haritanızda yurtdışı seyahatleri yöneten bölgeye enerji veriyor. Seyahatiniz romantik ve eğlenceli geçebilir. Aşkta da işler yolunda. Ancak tutulmanın sürprizleri olabilir ve gittiğiniz yerde ya da dönüşte beklemediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş yerinizden büyük baskı görmeniz de mümkün. Yine de uğurlu Jüpiter’in koruması altında olduğunuzdan gelişmeler sonunda lehinize dönecek. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Tutulmanın enerjisi maaşınız dışında hisse, komisyon, kredi, borç gibi kaynaklarda önemli bir gelişmeye neden olabilir. Ancak bu sizi şaşırtacak. Tutulmayla bir gelir kaynağı sona erebilir, yüklü bir ödeme yapabilir ya da bir borcu tamamen kapatabilirsiniz. Bankayla ilgili bir kredi meselesini halledebileceksiniz. Gizli kalması gereken veya sizin de bilmediğiniz bir kişi ya da kurumdan büyük bir destek gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda oluşan ay tutulması sizin için çok önemli bir meselenin bitmesine neden olabilir. Gelişmeler sırasında partneriniz çok garip davranabilir. Bir rakip de haksız biçimde sizi sıkıştırabilir. Ev ve mülke ait meseleler ise baskı oluşturmaya devam edecek. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklardan büyük fayda göreceksiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş yerinizde önemli değişiklikler olabilir. Ofisiniz taşınabilir, çalışma arkadaşlarınız işten çıkarılabilir ve sizin iş yükünüz artabilir. Bu gelişmeler maaşınızın artmasına bile neden olabilir. Zaten kariyerinizde büyük başarılar sizi bekliyor. Yaza kadar büyük aşamalar kaydedebilirsiniz. Eğer sağlıkla ilgili bir mesele ortaya çıkarsa önlem almalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ay tutulması aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili meselelerde hızlı gelişmeler getirecek. Beklemedikleriniz olacak. Bir yıldırım aşkına tutulmak ya da ilişkinizin birden bitmesi gibi aşırı uçlarda olaylar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz isyan edebilir, sabırlı olmalısınız. Para meseleleri sizi sıkıştıracak. Güçlü bir dönemdesiniz. Medya, akademi ve yasal konularda ise oldukça şanslısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ay tutulmasının enerjisi hayatınızda çok önemli bir meseleye son noktayı koymanıza neden olabilir. Evinizde ve işinizde hızlı gelişmeler olabilir ve uzun vadede sizin yararınıza olacaktır. Ya da anne ve babanızın hayatında bir takım değişiklikler yaşanabilir. Bu gelişmelerin sonucunda tek seferde yüklü miktarda para alabilirsiniz veya ihtiyacınız olan parayı bulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Tutulma yıldız haritanızın seyahat bölgesine enerji veriyor. Sizi şaşırtan olaylar yaşamış ya da belki ani bir kararla seyahate çıkmış olabilirsiniz. Yoldan gelen sürpriz misafirler olabilir. Beklemediğiniz haberler gelebilir. Sosyal aktiviteler de yoğun olacak ve partneriniz de sizi neşelendirecek. Sizi düşündüren şey ise entrikalar ve gizli meseleler.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay tutulması parayla ilgili meseleleri gündeme getirecek. Aylık gelirinizde aniden gelişme olabilir. Yüklü bir ödeme, para meselesinin sonuçlanması ya da büyük bir alışverişiniz olabilir. Kariyerinizde aktif bir dönemdesiniz, eğer bir kayıp yaşarsanız hızlı bir şekilde telafi edebilirsiniz. Elinizdeki görevler de büyüme ve kazanç potansiyeline sahip. Arkadaş baskısı sizi bunaltabilir.