Güzellik ve aşk geliyor

Bu hafta Boğa burcunda oluşan parlak dolunay, önceden başladığımız işleri tamamlamamıza yardımcı olacak. Ama ondan önce Başak, Yengeç, Akrep gibi evhamlı burçlara bile rahatlık veren Jüpiter-Venüs kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Bu iki gezegen aşk, güzellik, konfor,  lüks ve parayı öne çıkaran gezegenlerdir. İyimserleşebilir ve umutsuz, karanlık düşüncelerden uzaklaşabiliriz. Bu enerji en çok 9 Eylül doğumlu Başakları rahatlatacak, ardından 7 Mayıs doğumlu Boğalar, 6 Ocak doğumlu Oğlaklar, 8 Temmuz doğumlu Yengeçler, 7 Mart doğumlu Balıklar hayatın güzel yönlerinin tadını çıkarabilecekler. Salı günü oluşan dolunayda ise başrol 27 Ekim doğumlu Akrepler ile 24 Nisan doğumlu Boğaların olacak. Bu tarihlerin yakınlarında doğanlar önümüzdeki bir yıl boyunca önemli kararlar alacak.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ortamınızdaki ilişkileriniz her zamankinden daha iyi görünüyor ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Elinizdeki proje, görev veya müşteriler tahmininizin üzerinde kazanç ve başarı getirebilir. İş yerinde bir çalışma arkadaşınıza ilgi duymanız da mümkün. Dolunayın neredeyse tüm haftaya yayılan enerjisi ise para alışverişini hızlandıracak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatınız daha fazla aşk, romantizm, konfor ve eğlenceyle dolu olacak. Burcunuzda oluşan dolunay ise önemli bir meseleyi hızla sonuçlandırmanıza yardım edecek. Dolunayda arkadaş ve gruplardan büyük destek alacaksınız ancak ortak harcamalardan dolayı zorlanabilirsiniz. Genel olarak bu dolunayda kararları siz vereceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Dolunayın enerjisi bilinçdışınızı harekete geçirecek, iç dünyanızda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Korkularınız su yüzüne çıkabilir ve bunların bir kısmı partnerinizle alakalı olabilir. Hastane, huzurevi gibi ‘kapalı’ kalınan kurumları ziyaret etmeniz gerekebilir. Kariyerinize yeni fikirlerle daha yaratıcı yaklaşabileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kısa bir seyahat, şehir dışına günü birlik bir gezi çok romantik geçebilir. Ya da duyacağınız romantik sözler veya haberlerden dolayı mutlu olabilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze gibi yakın akrabalarla güzel vakit geçirebilir, onlardan iyi haberler alabilirsiniz. Okul, kurs veya seminer gibi ortamlarda romantizm yaşamanız mümkün.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Özellikle lüks ürünler için para harcamak isteyebilirsiniz. Aylık geliriniz artırabilir veya ilave gelir kaynağı bulabilirsiniz. Diğer yanda dolunayın ışığı kariyerinizde bir meseleyi aydınlatacak. Dolunayda eğlencenizden fedakarlık yapmanız gerekecek, sevgiliniz veya çocuğunuza fazla zaman ayıramayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Sizin gibi kuruntucu bir burcu bile rahatlatacak hoş enerjilere sahipsiniz. Hayatınızda daha fazla aşk, romantizm, yaratıcılık ve lüks olacak. Sahip olduklarınızın tadını çıkarın ve endişelenmeyi bırakın. Dolunayla beraber yurt dışı, İnternet, yayıncılık, üniversite veya seyahatla ilgili planlarınızda bir sonuç alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi iç dünyanızda huzurlu olacak, aşkınızı ve sevginizi baş başa ve gizli yaşamak isteyeceksiniz. Platonik bir aşkınız veya sizi gizlice seven ve koruyan güçlü biri olabilir. Dünyadan izole olmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınız özel mesajlar verecek. Dolunay ise para meselelerine ışık tutacak. Bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arkadaşlarınızla çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınıza aşık olmanız da mümkün. Sevgiliniz varsa aranızdaki dostluk gelişebilir. Arkadaşların yanı sıra dernek, klüp gibi topluluklar birçok fırsatta aracı olacak. Dolunay ise yakın ilişkinizi aydınlatacak ve ilişkinizin nasıl bir durumda olduğunu görebileceksiniz. Romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatınızda hem zorluklar ve sorumluluklarla dolu, hem de işinizde büyük başarılar kazanabileceğiniz ve yükseleceğiniz bir dönem başladı. Otorite figürlerinin göz bebeğisiniz! Sizi takdir edecek ve övecekler. Hatta bir otorite figürüne duygusal anlamda ilgi duymanız da mümkün. Bir proje veya günlük işlerden dolayı yorulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurt dışı, seyahat, üniversite ve yabancılarla ilgili işleriniz yolunda gidebilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir yabancıya ilgi duymanız, seyahat sırasında aşık olmanız veya çok romantik anlar yaşamanız mümkün. Dolunay ilişkinizi netleştirecek. Dolunay sanat gibi yaratıcı alanlar, hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler de getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay eviniz veya kariyerinizle ilgili meseleleri hızlı bir şekilde sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Evden para kazanabilir, ev için gereken parayı bulabilirsiniz. Elinize yüklü miktarda para geçebilir. Önümüzdeki birkaç yıl arkadaş çevrenizden uzaklaşabilir ve yaşı sizden epey büyük arkadaşlar edinebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yolda olabilir, seyahat planları yapabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Dolunayın enerjisiyle iletişim trafiğiniz de hızlanacak. Mesajlar, resmi yazışmalar, toplantılarla başkalarıyla sürekli bağlantı halinde olacaksınız. Kariyer veya ebeveyn sorumluluklarınız sizi kısıtlayabilir. Diğer yanda çevrenizdeki biri size şans ve mutluluk getirecek.