Hain kimmiş?

Oğlu Medjani ve yeğeni Fatih Atikli kadro ile maça başladı Vahid Hoca. Gündüz Lokeren sokaklarını Vira taraftar grubunun korteji ve TEMİZ FUTBOL EYLEMİ ile şenlendiren bordo mavililer kadro tercihinden dolayı Vahid Hoca’ya dönüş bileti alınmasın diye dua eder gibiydi. Daha dualarını bitiremeden Patosi’nin şok golü ile ikinci kez sarsıldı taraftar. Bu şoku atamadan Vahid Hoca yeniden tribüne gönderildi. 36.dakikada Patosi’nin yüzde yüzlük golünü Belkalem çıkardı.  İlk yarı 1-0 bitecek diye sanılırken sahanın en gayretlilerinden olan Yatabare’nin direkte patlayan şutunu Waris golle sonuçlandırdı. İlk yarı boyunca oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Trabzonspor’da ilk yarının en kötü isimleri Fatih Atik, Papadopulos ve Medjani oldu.

İkinci yarıda da gollük pozisyonları bulan taraf Trabzonspor oldu. Yatabare iki gollük pozisyonu harcarken, Trabzonspor ilk yarıdan daha kontrollü bir oyun sergiledi. Tribünlerin yandığı sırada dakikalar 61’i gösterirken maç öncesi yapılan uyarıların hiçbir işe yaramadığını da bir kez daha gördük. Saha kenarında hoca yoktu bunu biliyorduk ama Salih -Ekici değişikliği tribünde bir Hoca müsveddesi olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Defans hattında Belkalem ve özellikle Bosinqwa sahanın tartışmasız en iyilerinden olurken Trabzonspor,  bir üst tura çıkmayı garantileyebileceği maçtan 1 puan çıkartarak ümidini son iki maça taşıdı.

Sokaktan toplanan yönetim! bir maçlık performansı ile “Hain” ilan ettiği Yumlu’nun ardından iki haftada 3 kez tribüne gönderilen Hoca’ya hangi sıfatı yakıştırır çok merak ediyorum.

 “Vahid Hoca başarısız olursa ben de onla birlikte giderim” diyen Trabzonspor’un Başkanı özel uçakla maça gelmeseydi belki Vahid ile birlikte kalırdı.

Kim bilir?

Çünkü Trabzon taraftarı her ikisinden birden kurtulmayı çoktan hak etti.

Not: Maç oynanırken Ersun ile anlaşıldığı haberini Trabzonspor dostu Doğan medyasına sızdıran Trabzonspor yöneticileri çok büyük bir işe imza attılar! Sözünün eri Trabzonspor Başkanı! Bu kez de Vahid’i kurban vererek istifa sırasının kendilerine gelmesini de engelledi.