Hakikatten gözünüzü kaçırmayın

Bu hafta Satürn’ün kurallarına uymak zorunda kalacağız. Sorumluluk alacak, gerçeklerle yüzleşecek ve otorite figürlerinin engellerini aşmaya çalışacağız. 15 Haziran Perşembe günü zirveye çıkan bu eğilim durumları olduğundan kötü algılamamıza ve zorlukları gözümüzde büyütmemize neden olabilir. Soğuk Satürn’ün, Güneş’e yaptığı karşıt açı Güneş’in yaydığı sıcaklık, iyimserlik ve canlılığa geçici bir gölge düşürebilir. 15 Haziran doğumlu İkizler, 17 Aralık doğumlu Yaylar, 18 Eylül doğumlu Başaklar ve 15 Mart doğumlu Balıklar ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu eğilimden direkt etkilenenler olacak. Özellikle İkizler, Aslan ve Yaylar kendilerini yorgun hissedebilir ve geçici bir tükenmişlik sendromu yaşayabilirler. Neyse ki bu burçlar aynı anda Uranüs’ten destekleyici ışınlar aldığından, bir anda toparlanacaklar.  Ayrıca daha önce 13 Haziran Salı günü İkizler’deki Merkür ile Terazi’deki Jüpiter de birbirlerini destekliyor. Başak, İkizler ve Yay için olumlu geçecek görüşmeler, iç açıcı konuşmalar yapılabilir ve iyi haberler gelebilir. Balıkların ise kafası karışık olacak ve kararsız kalabilecekler. 16 Haziran Cuma günü ise Neptün’ün beş ay sürecek olan gerileme dönemi başlıyor. Bir gezegenin gerilemeye ya da düzelmeye başladığı gün çok önemlidir ve özel mesajlar içerir ancak Neptün’ün mesajları belirgin olmaz ve anlamak için çok dikkat gerekir. 5 Mart doğumlu Balıklar için dönüm niteliğinde gelişmeler olabilir ama yine şifresini çözmek gerekecek. Neptün’ün yönettiği Balıklar önümüzdeki beş ay boyunca yepyeni girişimler yerine önceden başladıkları iş ve ilişkilerde daha başarılı olacak ve yarım kalan meseleleri tamamlayacaklar.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Önceliğiniz eve ait konular ve anne babanız olacak. Temmuz ayının üçüncü haftasına dek sürecek olan bu eğilimde taşınmak, tamirat, ev satmak, satın almak, kiralamak gibi planları gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta kontrata imza atmak için uygun değil. Eğitim ve seyahatle ilgili engeller çıkabilir ama bu geçici bir durum.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Cazibeniz artacak ve güzelleşeceksiniz. Aşkı mıknatıs tıpkı bir gibi kendinize çekebilirsiniz. 5 Temmuz’a kadar görünümünüz ve tarzınızı yenilemek için uygun dönemindesiniz. Ayrıca temmuz sonuna kadar kısa seyahatler için fırsat bulacaksınız. Ancak parayla ilgili konularda zorlanabilir ve kısıtlanabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  / HAFTANIN ŞANSSIZI

Venüs yıldız haritanızın en gizli bölgesine geçti. Siz de önümüzdeki haftalar boyunca duygularınızı gizleme veya ilişkinizi gizli yaşama eğiliminde olacaksınız. Venüs 5 Temmuz’da burcunuza geçtikten sonra gizlilik kalmayacak.  Ancak partnerinizin hayatında zorluklar veya ilişkinizde sıkıntılar olabilir ve bunları gözünüzde büyütebilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Son iki senenin en güçlü dönemindesiniz. 20 Temmuz’a kadar sürecek bu dönemde neyi isteseniz başarabilirsiniz. Üstelik girişimlerinizi hemen sonuçlandırmanız gerekmiyor başlamanız bile yeterli olabilir. Diğer yanda işlerdeki engelleri gözünüzde büyütebilir ve karamsarlaşabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Otorite figürleriyle aranız iyi. Ancak 20 Temmuz’da dinamik Mars burcunuza gelene kadar radara yakalanmadan mücadele etmeniz ve gücünüzü gizlemeniz gerekecek. Mars geldiğinde tüm duyurularınızı yapabileceksiniz. Diğer yanda arkadaşlarınızla  kısa gezilere çıkabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

İş hayatınıza yeterince zaman ayırdınız şimdi sıra sosyalleşmeye geldi! Yine işle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Eve ait konulardaki sorumluluklar gündeme gelecek. Durumları olduğundan kötü algılayabilir ve kariyer planlarınızda bocalayabilirsiniz. Aynı anda hem eve, hem de işlere yetişmeniz gerekecek.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim / HAFTANIN ŞANSLISI

Tam yaz geldi, sizin de kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemi başladı. 20 Temmuz’a kadar iş hayatında lider konumunda olabilirsiniz. Hayatınız sadece iş değil, tüm alanlarda fırsatlarla dolu ama sizin de harekete geçmeniz gerekecek. Akrabaların hayatındaki zorluklar veya aranızdaki anlaşmazlıklar moralinizi bozabilir. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Parayla ilgili olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak maddi sıkıntılar ve engeller artabilir. Geçici bir karamsarlığa kapılmanız mümkün. Diğer yanda  seyahat fırsatları artıyor. Yabancılarla iş ve eğitimle ilgili planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ise uyumlu ve hoş bir dönem başladı.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Burcunuzdaki kısıtlayıcı Satürn’ün son dönemlerini yaşıyorsunuz. Bu hafta yine bazı engelleri aşmanız, gerçeklerle yüzleşmeniz gerekecek. Neyse ki, Satürn’ün derslerinin çoğunu öğrenmiş, sorumluluklara alışmış olmalısınız. İkili ilişkilerdeki sorunlu dönemi de geride bıraktınız daha kolay.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İlişkilerle ilgili aynı anda iki farklı eğilim başladı. Uzun süreli ve resmi beraberlikleri zorlayan eğilim sınavdan geçirecek. Yani evlilik ve ciddi ilişkinizde partneriniz sizi sürekli eleştirecek  ama yeni ilişkilerde çifte kumrular gibi olabileceksiniz. Belki de sadece iş ortağınızla  zorlanacaksınızdır.  

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Evinizi ve yaşadığınız ortamı güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz. 5 Temmuz’a dek sürecek olan bu eğilimde en romantik yer yine eviniz. Diğer yanda aşkta ve çocuklarla ilgili meselelerde engeller yaşamanız mümkün. Bir arkadaşınız için üzülebilir ve derdine ortak olabilirsiniz. 

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Anne baba sorumluluğu veya evle ilgili bir mesele sizi geçici bir süre kısıtlayabilir. Eve ait sorumluluklarınıza uzun zaman ayırdınız ama artık eğlenme vakti. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Seyahat romantik geçecek, sevgilinizle veya onu görmek için yola çıkabilirsiniz.