Hamzaoğlu uyuyor mu?

Koskoca Galatasaray’da 3 tane oyuncu var... Muslera, Sneijder ve biraz da Podolski.. Peki diğerleri ne yapıyor? Hemen söyleyeyim; uyuyorlar! Defans evlere şenlik! Öncelikle şu Semih’i hemen satmak lazım. Medyadan takip ediyorum, Arsenal istiyormuş.. Hemen verin gitsin.. Sonra elinizde patlamasın.. Chedjou’ya gelince.. Böyle bir stoper olamaz.. Son maçtaki acemiliğinin izahı yok. Savunmanın en sağlam ismi Hakan Balta.. Rize’de sakatlanıp çıkınca defans kevgire döndü!

Hamzaoğlu hala orta sahaya bir çare bulamadı.. Sneijder koşacak, Selçuk ara sıra pas verecek de Galatasaray oyun kuracak... Melo gitti hala yerine bir adam koyamadılar... Hamzaoğlu takım içinden bir çözüm üretebilir ama denemiyor bile! En basiti, Chedjou’yu öne çek, Denayer-Hakan ikilisini stoperde oynat.. Bir dene ya..

Umut Bulut 1-2 gol atabildi.. Neymiş efendim ileride pres yapıyormuş.. Yapmasın kardeşim, yapmasın.. Bana skor üretsin, pozisyona girsin.. İyi pres yapıyor diye mi sözleşmesini 1 yıl daha uzattınız?

Galatasaray büyük takım diyoruz.. Elbetteki büyük... Ama sahadaki bazı gerçekler bu büyüklüğe yakışmıyor. Sen son dakikaya 3-2 önde gireceksin ve maçı 4-3 kaybedeceksin! Bunun neresi büyüklük? 2 dakikada 2 gol yiyen takıma büyük denmez!

Teknik heyet kenardan hiç mi müdahale etmez! Kulübeye yatak serip uyuyorlar mı, ne yapıyorlar orada?

Öndesin maç bitiyor hala gol kovalıyorsun.. Maç 4-2 olunca 5 puan mı verecekler sanıyorsun.. Zamandan çal, topu takımda tutmaya çalış.. 4-5 dakika idare edeceksin o kadar..

Hamzaoğlu oyunu okuyamıyor, hamleleri eksik kalıyor..

Ne yazık ki gerçek bu..