Harekete geçen Mars çok aktif

Bu hafta, zorla da olsa harekete geçiren Mars çok aktif. Balık burcunda bulunan Mars’ın sabrı yoktur ve enerjisi yüksektir ancak kısıtlayıcı koşullarla yavaşlatan Satürn engeline takılacak. Yay burcundaki Satürn, Mars’a engeller çıkaracak ve durdurmaya çalışacak. Mars ateş demektir, Satürn ise buz! Tamamen zıt karakterli bu iki gezegenin enerjisi aynı anda hem gaza, hem de frene basmak gibi bir etki oluşturuyor. Kazanan ise yavaş hareket eden Satürn olacak. Balık ile Yay değişken burçlar olduklarından, engellere rağmen olaylar kilitlenmeyecek ve durumlara göre hızlı manevra yapmak ve adaptasyon kolay olacak.  Bu hafta Mars, Terazi burcundaki Jüpiter ile de sert bir etkileşimde bulunuyor. Jüpiter olumlu bir gezegendir ve dokunduğu her şeyi büyütür ama bazen zorlukları da büyütebilir ve ayrıca aşırı bir özgüvenle gereksiz riskler almaya neden olabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Mücadelenizi perde arkasından sürdürmeniz ve stratejinizi gizlemeniz gereken bir dönemdesiniz.  Etkin biri kişi veya devlet gibi bir kurumdan destek gelecek. Eşiniz, arkadaşınız risk almaya itebilir ve aşırı iyimser yaklaşabilir. Yönetici konumundaki birine ilgi duyabilirsiniz. Duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğiliminde olacaksınız.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Arkadaş ilişkileriniz ön plana çıkmış olabilir. Kalabalık gruplar, dernek, klüp gibi topluluklarda aktif olabilirsiniz. Nakit sıkıntısınız olabilir ve bunun nedeni kredi kartı borcu ya da ev gibi başka bir yatırımın aylık taksitlerinden kaynaklanabilir. Komisyon, hisse, miras, nafaka, telif, vergi, borç veya alacak gibi kaynaklarda da zorluklar olabilir.  

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Kariyerinizde etkin bir dönemdesiniz ama partnerle ilgili sıkıntılar hızınızı kesebilir.  Partneriniz farklı düşünecek, temkinli olmanızı, yavaşlamanızı isteyecek. Veya ilişkiniz kötü olabilir ya da onun hayatındaki başka zorluklar yüzünden duraklamanız gerekebilir. Parayla ilgili iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda büyük oynamaya, spekülasyonlara eğilimli olabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Ev ve mülkle ilgili alanlarda şanslısınız ama aşırı bir özgüven ile riskli adımlar atma eğiliminde olacaksınız. Sizi zaman zaman ezen ve değişime zorlayan partneriniz bu defa sizi zorlamadan destek olacak.gibi işbirliği yaptığınız bir kurum ya da kişi olabilir. Günlük işlerin detayları yüzünden yavaşlamanız gerekecek.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Harcamalarınızın ve ödemelerinizin çok olması yüzünden bir seyahat planından vaz geçmeniz gerekebilir. Diğer yanda iş yerinizde sizinle aynı pozisyonda ama etkin bir kişinin desteğini alabilirsiniz. Maaşınız dışında ek haklara sahip olmanız, komisyon, telif, hisse, prim gibi kazançlar elde etmeniz mümkün.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül  - HAFTANIN ŞANSSIZI

Yakın ilişkilerde sürekli eleştirebilirsiniz. Diğer yanda anne veya babanızla ilgili sorumluluklar için sizin fedakârlık yapmanız gerekebilir. Hem partnerin, hem de anne babanızın isteklerine aynı anda cevap vermeye çalışabilirsiniz. Neyse ki, sonrasında romantik anlar ve ilişkinizi tamir edecek olaylar yaşayabilirsiniz. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Günlük işlerin detayları ile uğraşmanız gerekecek ve yorulabileceksiniz. Büyük oynama ve risk alma eğiliminde olacaksınız. Yakınlarınızın işlerinize engel olduğu hissine kapılabilirsiniz. Neyse ki bundan sonra eğlenceye, çocuklara ve sevdiğiniz konulara da yavaş yavaş zaman ayırabileceksiniz.  

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Maddi durumunuzdaki sıkışıklık bir yıl daha sürecek. Fakirleşmeyeceksiniz ama aynı çalışma ile daha az kazanabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler ve zevk aldığınız hobilerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma günü kısa bir seyahat romantik geçebilir ve sevgilinizden dönüşüm yaratacak hoş sözler duyabilirsiniz.

  YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Evinizdeki aktivite ve yoğunluk devam ediyor ama bu hafta zorluklar olabilir. Ev için ihtiyacınız olan parayı banka, devlet gibi bir kurumdan veya etkin bir kişiden destek alarak bulabilirsiniz. Eve ait işleriniz arkadaşlarla olan planlarınızla da çakışacak. İşleri bırakıp sosyalleşebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Son derece hareketli bir dönemdesiniz ama aynı zamanda sizi yavaşlatacak bazı engelleri aşmanız gerekecek. Kısa seyahatler, toplantı ve görüşmeler, yakın akrabalar ve haberlerle meşgul olacaksınız. Gizli bir takım unsurlar ya da sadece sizin kaygılarınız seyahat planlarınızı etkileyebilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Bu hafta çok para harcayabilirsiniz veya ödemeleriniz nedeniyle elinizden yüksek miktarda para çıkabilir. Epeydir sıkıntıda olan bir arkadaşınıza destek olmak isteyebilir ama bunu yapamayabilirsiniz. Para konularında gizli bir destekçiniz olabilir. Bu etkin bir kişi olabileceği gibi devlet, banka gibi büyük bir kurum veya şirket de olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   - HAFTANIN ŞANSLISI

Enerjiniz yüksek ve sabrınız hiç yok! Güç ve kontrol sizde! Aşırı bir özgüven ve cesaret ile parayla ilgili büyük kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Risk almayın!  İstediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Ama romantik ve sevgi dolu bir ortam yaratabilirsiniz. Tutkulu yönünüz ortaya çıkacak ve derin bir duygusallık yaşayabileceksiniz.