Hava olaylarına dikkat!

Gözümüzü boyayan ve gerçeklerin üzerini kapatan Neptün’ün sis bulutu yine devrede. Ama bu hafta daha önemli gelişmeler de olacak ve özellikle hafta sonları daha yoğun geçecek. Katı gerçeklerin gezegeni Satürn de aylardır devam eden uykusundan uyanıp güçleniyor. Önemli kararlar için sağduyulu ve güvenilir kişilerden ikinci bir görüş alabilirsiniz. Neptün sıvıların ve denizlerin gezegeni olduğundan hava koşullarında aşırılıklar olabilir. Aşırı yağış, dolu, su baskını, sis ve petrol gibi yağlarla ilgili sorunlar olabilir. 

İlk olarak bugün bu enerjiyi hissedeceğiz. Neptün’ün titreşimleri düşüncelerimizi, seyahat ve iletişimi karmaşıklaştıracak. Diğer yandan açıkça dile getirilmeyen ama içten içe işleyen güç savaşları ve kişilik çatışmaları yaşanabilir. Bu gerilimi aslanlar ile oğlaklar ardından kovalar ile yengeçler en çok da 7 Ağustos doğumlu aslanlar, 5 Ocak doğumlu Oğlaklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar hissedecekler.   

Satürn 13 Ağustos Cumartesi düzelirken Neptün’ün bulanık hayallerine bir kova soğuk su döküp katı gerçeklerle yüzleşmemize neden olabilir. Bu durum en çok 2 Aralık doğumlu Yaylar, 31 Mayıs doğumlu İkizler, 2 Eylül doğumlu Başaklar, 1 Mart doğumlu Balıklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları direkt olarak etkileyecek. Kafa karışıklığı ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmak iyi olur. Satürn’ün düzelmesi Oğlakların önünü açacak ve ikide bir geçmişe dönüp beklemek yerine, ileriye dönük adım atabilecekler. 

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Kariyerinizde sürüncemede kalan konular ve aylardır beklediğiniz cevaplar varsa, hafta sonuna doğru haberler gelebilir. Bilmediğiniz ve perde arkasındaki gelişmeler bulanıklık yarattığı için iş ortamınızda gerçeğe ulaşmak pek kolay olmayacak. Bağımsızlığınızı ispatlamak adına risklerden kaçınmalısınız. Diğer yanda yüksek harcamalarınız normale dönecek ve nihayet bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. 

BOĞA  21 Nisan - 21 Mayıs   HAFTANIN ŞANSLISI

Birebir yakın ilişkilerinizde ılımlı bir dönem başlıyor. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da sevgiliniz sizi son zamanlarda olduğu gibi eleştirmeyecek. Başka bir eğilim ise yeni başlayan veya başlayacak olan aşkları destekliyor. Romantik bir ortam oluşacak, kendinizi daha iyi ifade edecek ve zevk aldığınız konulara zaman ayıracaksınız. Ancak ortak harcamalar artacak ve arkadaşlarla ilgili belirsizlikler olabilecek. 

İKİZLER  22 Mayıs - 21 Haziran   HAFTANIN ŞANSSIZI

Günlük işlerinizdeki yoğunluk normale dönecek ve siz de rahat bir nefes alabileceksiniz. Ancak ikili ilişkiler sorunlu olabilir. Yeni başlayan değil de, evlilik, ortaklık ve uzun süreli ilişkileri etkileyen bu durum. Aslında yüzleşerek, büyük bir temizlik yapacaksınız. Arkadaşlarla ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir ve eve ait planlarınız aksayabilir. Ayrıca kariyerinizdeki belirsizliklerden kararsız kalabilirsiniz. 

YENGEÇ  22 Haziran - 22 Temmuz  

İşleriniz artıyor! İster evde olun, ister işte çok çalışacaksınız! Başkalarına hizmet etmeniz gerekecek. Zaten partneriniz de güçleniyor ve aylar süren durağanlıktan sonra ileriye atılma dönemi başlıyor. Önümüzdeki haftalarda kısa ve zevkli seyahatleriniz olabilir. Üstelik hem romantik, hem de lüks koşullarda seyahat edeceksiniz. Ancak kariyerinizdeki ani gelişmeler seyahat planlarınızı etkileyebilir.

ASLAN   23 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Güneş’in varlığı enerjinizi artırıyor ve sizi ön plana çıkarıyor. Doğum günü döneminizde yıldız gibi parlıyorsunuz. Yurt dışı, seyahat, üniversite bağlantılı ani gelişmeler maddi koşullarınızı etkileyebilir. Ortak gelir kaynaklarınızda yanılmanıza neden olacak bulanık koşullar, belirsizlik ve bilmediğiniz durumlar var. Kredi, vergi, komisyon, hisse, miras, nafaka, sigorta gibi kaynaklarda dikkatli olun.  

BAŞAK  24 Ağustos - 22 Eylül 

Burcunuzda bulunan uğurlu Jüpiter bolluk getiriyor ama aynı zamanda aşırı özgüven verebilir ve gereksiz maddi riskler alabilirsiniz. Ortak gelirlerle ilgili ani bir gelişme veya büyük bir ödeme bir anda çıkabilir. Eve ait veya anne babanızla ilgili sorumluluklar artmıştı ama bir gelişme, aniden bu durumla yüzleşmenize neden olacak. Yine de aşka, eğlenceye ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabileceksiniz.   

TERAZİ  23 Eylül - 23 Ekim   

Masraflarınız en sonunda normale dönecek ve bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. Ailevi bir mesele veya babanız üzerinizde baskı oluşturmaya devam ediyor. Özellikle arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlarda kısıtlanabilirsiniz. Neyse ki, eve ait konulardaki sürünceme sona eriyor. Partnerinizin iniş çıkışları ise henüz bitmiyor! Sizi yine şaşırtabilir ve beklemediğiniz garip tepki gösterebilir.

AKREP  24 Ekim - 22 Kasım 

Eskisinden daha fazla para harcamaya başlayacaksınız ve ayrıca hesapta olmayan masraflar da çıkabilecek. Fazla açılmayın zira aylık geliriniz bir sene daha aynı düzeyde kalabilir. Arkadaşlar en büyük fırsatlarda aracı olacak ve size şans getirecek ama istemeden de olsa sizi yanıltabilirler. Aşka gelince gözleriniz tamamen kör olabilir ve karşınızdaki kişiyi görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz.

YAY  23 Kasım - 21 Aralık 

Kısıtlandığınız, zorlandığınız, sorumluluklarınızın artıp olgunlaştığınız bir dönemdesiniz. İyimser yapınıza rağmen bazı durumları olduğundan kötü algılama eğiliminde olacaksınız. Tüm zorluklara rağmen enerjik döneminiz geri geliyor. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında sizi meşgul eden meseleler gündeme gelecek. Aynı konuların üzerinden bir kez daha geçecek ama bu defa çözecek ve sonuçlandıracaksınız.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak   

Parayla ilgili güç savaşları yaşayabilir ve farkına varmadan başkaları üzerinde baskı kurabilirsiniz. Mücadelenizi perde arkasından yapmanız ve gücünüzü saklamanız gereken bir dönemdesiniz. Planlarınızı ve görüşmelerinizi eylül sonuna kadar gizli tutmalısınız. Gizlilik en çok da sizi koruyacak. Diğer yanda akrabalarla aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Sizi bilmeden yanıltabilirler.

KOVA  21 Ocak - 18 Şubat

Sorumluluklarla uğraştıktan ve kariyeriniz için çabaladıktan sonra artık arkadaşlara daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Mart-mayıs arasında istisna olarak sosyaldiniz, eylül sonuna kadar yine renkli bir dönem geçirebilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük arkadaşlar edinebilir ayrıca bir arkadaşınızın derdine yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.  Parayla ilgili şansınız açık ama aynı zamanda yanıltıcı koşullar var!

BALIK  19 Şubat - 20 Mart 

Kariyerinizde hırslı bir dönem başlıyor. Mart-Nisan-Mayıs aylarındaki işlerin üzerinden bir daha geçmeniz gerekebilir. Güçlü bir konumda olacak ve olayları siz yöneteceksiniz ama aynı zamanda ortaklıklar da önemli olacak. Bulanık koşullar ve özellikle sizden kaynaklanan kararsızlıklar olayların uzamasına neden olacak. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya sevgiliniz risk almanıza neden olabilir.