Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Ortak gelirlerden yani kredi, sigorta, telif, tazminat, nafaka, miras, gibi kaynaklarla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Başvurularınızı hemen bugünlerde yaparsanız güçlü bir enerjiyi arkanıza almış olacaksınız. Ancak işveren ya da bürokrasi bir engeli aşmanız gerekecek. Ayrıca seyahat planları yapabilir ya da yola gidebilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Partnerlik bölgenizde doğan yeniayın güçlü enerjisi yakın ilişkilerinize odaklanıyor. Evlenme, ortaklık kurmagibi bir hedef belirleyebilirsiniz. Avukat, ajans, menejer gibi aracı ve temsilcilerle anlaşmanız da mümkün. Ancak işlerle ilgili son dakikada ortaya çıkan engelleri aşmanız ve bilmediğiniz bazı durumlara göre kendinizi ayarlamanız gerekecek. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

İhmal ettiğiniz rutin sağlık kontrollerini yaptırmak isteyebilirsiniz. Spora başlamak, istiyorsanız tam zamanı! Yeniay, yeni proje ve görevler de getirebilir. Çalışma ortamınızda yenilikler yapabilirsiniz. İş yapma biçiminizi değiştirmeniz ve kolaylaştırmanız mümkün. İşte veya evde yardımcı arıyorsanız yine doğru zamandasınız.  

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

2018 size büyük bir aşk, hamilelik veya çocuklarla ilgili güzel gelişmeler getirebilir. Sanat gibi yaratıcı alanlarda da başarılı olabilirsiniz. Hayatınızın bu alanları yeniayla beraber aydınlanıyor. Ancak öncesinde partneriniz ve eve ait meselelerle ilgili ufak bir krizi çözmeniz gerekebilir. Anlaşmazlıklar  bir anda büyüyebilir ve siz arada kalabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

2018 eve ait konularda şans getirecek. Evinizi satmak, ev satın almak, kiralamak, tamirat, taşınma gibi işleriniz için harekete geçebilir veya evde misafir ağırlayabilirsiniz. Ailenizin işlerini halledebilirsiniz. Ancak diğer akrabalar arasında anlaşmazlıklar olabilir ve yurt dışı, üniversite, yayıncılıkla bağlantılı gelişmelerde zorlanabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSLISI

Yeniayın enerjisi seyahat imkanlarınızı artıracak. Eğer siz yola gitmezseniz, yoldan gelenler olabilir. Yakın akrabalarınızla ortak işler, eğtimle bağlantılı planlar ve iletişim kökenli projeleriniz yeniayla beraber hız kazanıyor. Ancak bu yeniayda beklemediğiniz büyük bir masraf veya ödeme yüzünden zorlanabilirsiniz. Hızlı değişimler olabilir ama parayla ilgili ani bir karar vermeyin.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim  / HAFTANIN ŞANSIZI

Yeniayın enerjisi para konularına odaklanıyor. Maaşınızı artırmak veya ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız ya da yakın bir arkadaşınız ya da hayatınızdaki önemli bir “erkek” figürü sizi üzebilir. Bu kişinin acayip bir davranışı ya da hiç beklemediğiniz haberler yüzünden sarsılabilirsiniz.         

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Burcunuza gelen şanslı Jüpiter’den sonra yeni ay enerji birikimi açığa çıkıyor. Bu yeniayı doğum gününüzde gelen bir hediye çeki olarak düşünün ve hayatınızın herhangi bir alanında yeni bir başlangıç yaparak değerlendirin. Neye başlamak istiyorsanız hemen harekete geçebilirsiniz. Ancak işte ani değişiklikler yüzünden zorlanabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Yeniay yıldız haritanızın en sakin ve mahrem bölgesine enerji veriyor. Tek başınıza kalmaya ve düşünmeye zaman ayırmalısınız. Bu dönemde kendinizi ruhen ve bedenen yenileyebilir, bir uzmandan destek alarak zararlı alışkanlıkları geride bırakabilir, psikolojik yüklerden kurtulabilirsiniz. Aşk ve aile ilişkinizde ufak krizler atlatabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Sosyal hayatınız canlanacak ve yeni ortamlarda, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız yurt dışı bağlantılı işleriniz çok kazanç getirebilir. Ancak ev veya anne babanızla ilgili konularda ani gelişmeler olabilir ve hiç beklemediğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İş ve ev hayatınızdaki krizleri çabuk atlatacaksınız.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Yıldız haritanızın kariyer bölümünde doğan yeniayla beraber yeni girişimlerde bulunabilir ve işlerinizi büyütmek için çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak kararı bu ay verin ve aralık ayına bırakmayın zira Merkür gerileyecek. Akrabalar arasında anlaşmazlık ve gelişmeler olabilir. Seyahat planları birden değişebilir.   

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Hazirandan beri geri giden yöneticiniz Neptün’ün düzelmesiyle ileriye doğru adım atabileceksiniz. Yeniay ise üniversite, yurt dışı, seyahat, internet, medya bağlantılı planınıza güç verecek. Yurt dışıyla iş yapabilirsiniz. Ancak parayla ilgili hiç beklemediğiniz gelişmeler veya bir ödeme ya da harcama sizi bir anda sarsabilir.