HDP sopayı gösterdi

Dikkatinizi çekiyor mu, uzun zamandır patlayan “asfaltlı bomba” haberlerini duymuyoruz. Biliyorsunuz, kriminal literatüre “asfaltlı bomba”yı Halkların Demokratik Parti’li (HDP) belediyeler soktu. Halka değil, bağlı bulundukları terör örgütü PKK/KCK/YPG/PYD’ye hizmette sınır tanımayan HDP’li belediyeler asfaltlamada yeni bir anlayış getirdiklerini kimse inkâr edemez! 

Asfaltlamaları, ABD’nin eğittiği PKK/KCK/YPG/PYD’nin bomba uzmanlarıyla birlikte yapan HDP’li belediyeler bombaların itinayla yerleştirilmesine dikkat ediyorlardı. Evet, dikkat ediyorlardı, tâ ki belediyeler ellerinden alınana kadar. Artık, hamdolsun, patlayan “asfaltlı bomba” ve ölüm haberleri gelmiyor. Sadece ölüm haberleri mi, terör örgütü PKK/KCK/YPG/PYD’nin irtibat ve tedarik bürosu hüviyetindeki HDP’li belediyelere kayyum atanmasıyla terör örgütüne katılım ve lojistik destek de neredeyse sıfıra indi. HDP’nin PKK/KCK/YPG/PYD terör örgütüne akıttığı belediye kaynakları artık halk için kullanılıyor. 

Hatırlayalım, belediye imkânları kullanılarak çocukları zorla terör örgütüne gönderilmiş anne babaların HDP’li belediyeler önündeki feveranlarını, ağıtlarını. Unutmayalım o anne babaların kanlı gözyaşlarını! 

On gün sonra yeni belediye başkanlarını seçmek için sandığa gidip reyimizi verirken sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğimizi dair yukarıda yazdıklarım sanırım yeterli karînedir. 

“Yeterli” değil diyeceklere HDP’nin Ankara’da “Ülkücü” Mansur Yavaş için niçin oy toplamaya çalıştığını düşünsün! CHP/HDP/İP/SP şer ittifakına FETÖ ve PKK/KCK/YPG/PYD terör örgütlerinin neden destek verdiklerini düşünsün! 

Bakın daha şimdiden HDP (PKK/KCK/YPG/PYD) raconu kesti. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli katıldığı televizyon programında şer ittifakının Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a ve İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na sopayı gösteriyor: “Mansur Yavaş da bilecek ki, seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak seçim yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecek. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacak."  

PKK/KCK/YPG/PYD terör örgütünün kendini tüm Kürtler adına konuşmaya salâhiyetli görmesi HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’ye de sirayet etmiş. Kendilerini tüm Kürtler adına konuşmaya yetkili görenler, kazdıkları hendeklerde Kürt halkı tarafından nasıl şey gibi bırakıldıklarını unutmuşa benziyorlar! 

Mezkûr televizyon programında HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli şer ittifakı çalışmalarına, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmelerinin ardından sessiz sedasız başladıklarını da anlatıyor. 

Temelli’nin sopa gösterdiği belediye başkan adayları mevzuyu geçiştirmekle kifâyet ettiler. 

Neden? 

Ankara’da Mansur, İstanbul’da İmamoğlu seçilirse ‘asfaltlama’ ihalelerini HDP’ye verecekler mi!.. 

HDP (PKK/KCK/YPG/PYD) oy karşılığı bu iki adaydan ne ister?.. 

Kalan 10 günde, her şeyi bir kenara bırakıp sorduğum suallerin cevabını düşünün ve kararınızı ona göre verin!