Hepiniz medeni ölü haline gelirsiniz!

Çok zor zamanlardan geçiyoruz. İnanılmaz bir kavga devam ediyor. Türkiye’yi uluslararası alanda diz çöktürmek isteyen çevreler kendi vatanlarına ihanet etmekten zerre imtina etmiyorlar. Her akşam üstelik ana akım medyada resmen terör örgütlerinin propagandasını yapıyor. 

İki gün önce yazmıştım. Türkiye şu anda dört cephede inanılmaz bir kavga veriyor. Bir yanda Hürriyet ve Cumhuriyet gazetelerinin de içinde olduğu eski Türkiye kalıntılar, diğer yandan Fethullahçı terör örgütü. PKK ve DAEŞ terör örgütleri milli birlik ve beraberliğimizi resmen tehdit ediyorlar. Türkiye bu dört terör yuvasını eze eze yenecektir ve buna herkes şahit olacaktır.

Aydın Doğan’ın CNN Türk kanalında Şirin Payzın resmen PKK militanı gibi davranıyor. İki gece önce dağdaki teröristten hiçbir farkı olmayan ve PKK’yı böcek, çiçek örgütü gibi gösteren Hakkari vekili Abdullah Zeydan, CNN Türk’te programa bağlandı. Resmen PKK’nın sözcülüğüne ve avukatlığına devam etti. Dünyanın hiçbir demokrasisinde ve ana akım medyasında terör örgütünün propagandası yapılmaz. Buna kimse izin vermez.

ABD’de 11 Eylül’ü acaba El-Kaide’mi yaptı diye şüphesini dile getiren Bill Maher tam 10 yıl ekranlara çıkamadı. Çünkü orada mesele milli güvenlik oldu mu akan sular durur. Bizde üstelik CNN Türk ve Hürriyet gazetesinde PKK, DHKP-C terör örgütleri açık açık destekleniyor. Şirin Payzın her programında en az üç PKK sempatizanını ekrana sürüyor. Payzın şu anda medeni bir ölüdür. Batı’da yaşarken kariyeri biten akademisyen ve gazetecileremedeni ölü denir. Şu an mesela Enver Aysever bir medeni ölüdür. 1917 model Komünist olduğu için zavallı bir gazetede yazı yazmaktan başka işi kalmadı. Şirin Payzın da öyle olacak.

Hala inanamıyorum, Aydın Doğan kendi kanalında PKK propagandası yaptırıyor. Tabii bu işin bir suçlusu da CNN Türk’ün Genel Müdürü Barış Tünay’dır. Kendi sorumlusu olduğu kanalda PKK terör örgütünün avukatlığını, sözcülüğünü yapıyor. Devletin tepesi CNN Türk’ün yayınlarından inanılmaz derecede rahatsız. Düşünün her gün şehit edilen polisimiz, askerimiz var. Buna rağmen CNN Türk askerimizi, polisimizi şehit eden PKK’yı koruyup kolluyor.

Barış Tünay faşist bir belgesel olan Kan Uykusu isimli bir belgesel yapmıştı. Oradaki ortağı ortama göre fikir değiştiren Serdar Akinan’dı. Akinan medyadan silindi gitti. Silivri’de mi, Çatalca’da mı bir yerlerde organik tarım işi yapıyor. Bu kafayla giderse Tünay da Akinan’ın yanına gidecek. Kan Uykusu belgeselinde Kürtleri nasıl ezdik anlatılıyordu. Rutin dışına çıkarak eski Türkiye’nin Kürtlere nasıl insanlık dışı muameleler yaptığı gururla vurgulanıyordu. Bakıyorum Barış Tünay şimdi PKK’lı olmuş. Bu kafayla giderse ve bu yaptıklarının yanına kâr kalacağını düşünüyorsa fena halde yanılıyor.

Ezgi Başaran da gazeteden basit bir internet sitesine dönüşen Radikal.com.tr’de açıkça PKK’nın avukatlığına soyunmuş durumda. Pe ke ke diyerek ve teröristlerin yaptıklarını makul göstermeye çalışarak şehitlerimizin ruhuna açıkça hakaret ediyor. Mehmet Yakup Yılmaz, Başaran için KCK adını bar ismi zannediyor demişti. Aynı Başaran maşallah şimdi PKK resmi sözcüsü gibi. Bu arada Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök kendilerini kurtarırlar. Tünay, Payzın ve Başaran bunu akıllarından çıkarmasınlar. Ahmet Hakan ve Özkök hemen devleti öven bir yazı yazarlar, bizim PKK’yla işimiz olmaz, onu lanetliyoruz derler ve işin içinden çıkarlar. Ama sizler bu akılsızlıkla zor kurtarırsınız. Hepiniz bir medeni ölü haline gelirsiniz.

Aydın Doğan’ın bu adamları medeni ölüme mahkum ama aynı şey onun bünyesinde görev yapan muhafazakar yazarlar için de geçerli. Akif Beki ve Abdulkadir Selvi bile Aydın Doğan eliyle resmen bitirildiler. Eskiden herkesin yazılarını dört gözle beklediği Selvi’yi şimdi okuyan insan sayısı yok denecek kadar az. Fehmi Koru, Doğan’ın yanında çalışmadığı halde Doğan tarafından bitirildi, itibarı iki paralık oldu.

Daha önce çok yazdık ama gene yazalım. Aydın Doğan’ın gazetelerine demeç verip TV’lerine çıkanların bir daha düşünmesi lazım. Kavga edeceksiniz çıkın. Ama korkaklıktan ezilip büzülecekseniz hiç çıkmayın. CNN Türk ekranları şu an PKK sözcülüğünü yapıyor. Bunu içine sindirecek muhafazakâr varsa bir şey diyemem. Bizim tarafın kibar adamlarını çağırıp resmen dayak attırıyor CNN Türk.

Korkarak ben hayatta bir yere geleni görmedim. Tam tersi savaşarak, vuruşarak güç elde edilir. Yıllarca korktuk da ne oldu? Kibarlıkla, entelektüel kafayla karşı taraftan 10 gram yağ alamadı muhafazakarlar. Çekinerek bu hayatta ne elde edebilirsin? Hiçbir şey. Korkak muhafazakârlar da bu kafayla giderse medeni ölü haline gelirler. Son üç yılda bunun çok örneği iki tarafta da var.