Hitler’in Çocukları

15 Temmuz’dan bir iki ay önce. 19 Nisan’da ve 20 Mayıs’ta iki ayrı açıklama yapıyorsun. 

Diyorsun ki; “Ben savcılara çağrı yapıyorum. Bize davetiye falan göndermeyin kardeşim. Gelmeyeceğiz. Götürecekseniz bizi zorla götüreceksiniz.”

Dikkat! 

Bunu 15 Temmuz kalkışmasından hemen önce yapıyorsun. (Bir bildiğin mi var yoksa tesadüf mü? Onu da sen cevapla)

Ülke; işgal girişimini, aralarında Kürtlerin de olduğu vatandaşların göğsünü siper etmesiyle savuşturuyor.

Artık ülke içinde bir itibarın olmadığı için sazlı sözlü yayınlara da davet edilmiyorsun. Ama belli ki bir yerlerden güvencen var. Güvendiğinin, temsilcisiyim dediğin Kürt halkı olmadığı anlaşılıyor çünkü 6-8 Ekim’de olduğu gibi sokağa davet ettiğin bölge halkı sana yüz vermiyor. 

Ama bu arada ifade vermek için sana verilen süre de doluyor. “Adil yargılanacaksın” dediğin ülkede adil yargılanman için savcılar harekete geçiyor. Vermediğin ifadeni almak için, senin istediğin tarzda hareket ediyor savcılar. Davete icabet etmediğin için zora başvuruyor.

“Evimin önünde güvenlik güçleri var. İfademi almaya gelmişler” diye mesaj atıp bir yerleri ikaz ediyorsun.

Anlıyoruz. Mesajın alınıyor. Başta Hitler’in çocukları olmak üzere kamp kurduğun Avrupa’nın “demokratik” ülkeleri harekete geçiyor. 

Sırtını dayadığının YPG/PKK terör örgütü değil, o terör örgütüne kol kanat geren Avrupalı teröristseverler olduğu net bir şekilde görülüyor.

Geçmişinde Yahudileri soykırıma uğratan, milyonlarcasını katleden “Kanlı Diktatör”ün ülkesi, Hitler’in çocukları sana sahip çıkıyor. Utanmadan maslahatgüzarımızı çağırıp “bilgi” alıyorlar.

4 milyon nüfusuyla, tükürsek boğulacak Lüksemburg bile yaptırımdan bahsediyor iyi mi?

Ama ne senin ne Hitler’in çocuklarının ne de Avrupalı terörist aşıklarının anlamadığı bir şey var.

Türkiye’de çok değil birkaç hafta önce bir faz değişimi yaşandı. Uzun süredir üzerinde tartışılan, hayata geçirilmek için tüm dinamiklerin hareketlendiği, senin de, senin arkandakilerin de bildiği bir değişim bu. Üstelik gizli kapaklı da değil. Göstere göstere. 

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını Erdoğan dünyaya haykırdı. Bunu Hitler’in çocukları da onun uşakları da gayet net duydu. 

Bu faz değişikliği Türkiye’nin defanstan vazgeçtiği, artık aksiyon alacağı ofansif davranacağı bir değişim. Senin içeri tıkılmanla ağababaların bas bas bağırıyor ya. Eskiden olsa bırak bağırtmayı, Türkiye aksiyon bile alamazdı. Artık o günler geçti. Sen içeri girince anladın da Hitler’in çocukları da çok iyi anlayacak. Az kaldı.