Hürrem, Galatasaray’a gol attı...

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’ndeki maçlarını D-Smart ve Star Tv yayınlayacak.

3 Nisan Çarşamba günü Madrid’de oynanacak maç D-Smart’ta olacak.Şaşırtıcı değil zira o akşam Star Tv’de Muhteşem Yüzyıl var ve prime-time birinciliği garanti. 9 Nisan Salı gecesi oynanacak rövanş maçıysa Star Tv’de olacak.

Bu da şaşırtıcı değil zira salı günleri Kanal D ve Atv’nin kuvvetli olduğu günler... Uzun lafın kısası, Hürrem’in fendi Galatasaray’ı yendi....

Ne çabuk oldun?

Son dönemde büyük kanallardan birinde ana haber sunmaya başlayan bir arkadaşımız var.

Bu arkadaşımızın staj yaptığı dönemlerde “ne iş olsa yaparım” hali gitmiş. Yerine ulaştırmaya ve yayını olduğu günlerde kuaför bölümünde deyim yerindeyse terör estiren bir arkadaş gelmiş... İnsanın acelesi olabilir ama tevazu denilen hali kaybettirmeyi gerektirmez... Ben buradan kendisini uyarmış olayım, bu piyasada ileride nasıl hatırlanacağını belirleyecek olan şey aldığı reyting değil davranışları olacak. Piyasa küçük, benim kulağıma kadar gelen tavırları mutlaka başkalarının da kulağına gitmiştir.  

Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın dizisi Fox Tv’de yeniden başlayacakmış. Bu frekansın yabancısı değil bu dizi... Çoğu kişi hatırlamaz Çocuklar Duymasın efsanesi ilk TGRT’de başlamıştı. İlk 13 bölüm o kadar tuttu ve sevildi ki tekrarı belki yüzlerce kez yayınlandı ve hepsi de iyi reyting aldı. Sonra Atv’de yoluna devam etti.

 Şimdi başladığı frekansa geri dönmüş oldu, fena da olmadı hani...