İhsanoğlu Galip, EKMELeddin Mağlup..!

Başta CHP ve MHP, şu anki yapıları itibari ile birleşik olarak CMHP partileri olmak üzere, on parti ve son yıllarda hayatını Amerika’da geçiren  Amerikalı Hodja’nın etkisinde olduğu bilinen, devlet içinde kümelenmiş paralel yapının desteklediği EKMELeddin’in bey seçim sonuçlarını kendi aklınca değerlendirdi..!

Her fırsatta ülkenin kötülüğü ve istikrarsızlığı için çalışan bu gurupların ortak Çatı adayı EKMELeddin Bey yaptığı değerlendirmede, aldığım oy, kampanyaya başladığımızda bizim için tanınmıyor, diyenlere ithaf olunur. dedi..! Sanki kazanmış gibi…

Bu ifade ile EKMELeddin beyin Çatı adaylığındaki ana gayeyi anlamış oluyoruz…

Tamamen şahsi bir bakış açısı varmış…  

Çok zor ama ya tutarsa diye bu kadar Milli riske girmiş…

Meğer, Vatana ve Millete hizmet etme önceliğinden ziyade geçmiş hayatında da olduğu gibi onun bunun desteği ile şahsi ikbal derdindeymiş, EKMELeddin..!

Hiç inisiyatif kullanmadan, bir mefkûre, bir gayret ortaya koymadan, terlemeden herkesle iyi geçinme stratejisiyle, göze hoş görünüp, başkaları üzerinden  kariyer merdivenlerini çıktığı gibi..! Tıpkı iddia ettikleri  intihal (ilmi hırsızlık) yapma olayı gibi..!

Masonik zihniyetlerle, darbeci diktatörlerle, gücünü milletten alıp almaması önemli olmayanların referanslarıyla bir yerlere gelmek hayat standartlarını yükselmek hayat felsefesiymiş, EKMELeddin beyin..!

Değerlendirmeyi yaparken, heveslendiği Cumhurbaşkanlığını kaybetmenin mahcubiyeti ve ezikliği yüzünden okunsa da, atanan ve himmete muhtaç bir adam olması hasebiyle genel manada suretine yerleşmiş olan mahcup yapıyı dikkate aldığımızda çok da seçim sonuçları itibari ile ciddi bir travma yaşadığı söylenemez..!

Bu yolda galip sayılır mağlup, demesinden de anlıyoruz ki, EKMELeddin sonuçlardan gayet mutludur..!

Tanınmıştır, talimatlarla şekillenen bir hayatın içinde gelerek önemli sayılabilecek bir piyasa yapmış, kullanışlı bir isim olarak çeşitli ulusal ve uluslararası projelerde görev alabilmek adına yeni işler bulmada işine yarayacak ciddi bir referans elde etmiştir..!

Artık iş ararken, cv’sine 2014 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti 12. Cumhurbaşkanı adayı oldum, diye yazabilir..! Muhtemel iş veren odaklar da, üzerine yapışan  CMHP ve paralel örgüt bağlantılarını gayet iyi değerlendireceklerini tahmin ediyoruz..!

Yalnız, kendisini “galip” gösterici,  bu yolda galiptir mağlup değerlendirmesine asla katılmıyoruz..!

Gittiği yolda galip sayılacak mağluplar, davası ve maksadı olanlardır, ulvi bir derdi olanlardır bizim anlayışımıza göre..!

Mesela, mağlup gibi gözüken, her gün çoluk çocuk ölen Gazze’lilergaliptir, bütün teknolojik üstünlüklerine rağmen terörist İzrail ezeli ve ebedi mağluptur ..!

Mesela, verdiği Millet mücadelesi dolayısıyla idam edilerek mağlup edilmiş gibi gözüken Menderes galip, onu asandarbeciler ve destek verenCMHP ezeli ve ebedimağluptur..!

Mesela, Mısır’da demokratik kurallar gereği seçilerek ülkesinin Cumhurbaşkanı olan ve darbeci Sisi tarafından darbe ile alaşağı edilerekmağlup edilmiş gibi gözüken MURSİ galip, silah gücü ile  iktidar koltuğunu kabz eden SİSİ mağluptur..!

Mesela CHP tarafından ilimin cezalandırıldığı eski Türkiye zamanlarında Mısır’a ilim yapmak için kaçan ve envaı çeşit mağduriyetler yaşayarak mağlup edilmeye çalışılan merhum İhsanoğlu hocamızgalip, o ve onun gibi fedakâr Millet evlatlarına zulmü devlet politikası haline getiren CHP ve zihniyetine figüranlık yapan her zaman MAĞLUPTUR..!

Yani sen, ey uğursuzların çatı adayı EKMELeddin, MAĞLUPSUN..!

Ve şimdi sen, ömrünü Millete kumpas kurmakla heba etmiş mağluplar ardiyesinde, şahsına özel tahsis dilmiş köhne bir köşede vakti bekleyeceksin..!