İhtişamlı aslanların dönemi başlıyor

Gezegenler görkemli Aslan burcunda toplanmaya başlıyor. Aşk gezegeni Venüs ile haberci Merkür bu hafta, Güneş ise önümüzdeki hafta aslanda olacak. Venüs’ün aslandaki enerjisinden dolayı aşkı ihtişamlı ve aşırıya kaçacak şekilde yaşayabilir, aynı şekilde Merkür’den dolayı iletişim kurarken de abartılı olabiliriz. Aslanlar güzelleşecek ve aşkı mıknatıs gibi kendilerine çekecekler. Ama önce  pazar, pazartesi ve salı günleri  Merkür henüz yengeçteyken yengeçlerin konuşmaları gereken meseleler olacak ve gayet cesur davranacaklar. 16 Temmuz doğumlu yengeçler, 16 Kasım doğumlu akrepler, 13 Nisan doğumlu koçlar sürekli haberleşme halinde olabilir veya yolda uzun zaman geçirebilirler. 16 Kasım doğumlu akrepler ile 13 Nisan doğumlu koçlar hafta ortasında aniden alev alabilir ve beklenmedik bir anda olayları büyütebilirler. Hassas konulardan uzak durmak ve tehlikeli olabilecek, riskli ortamlardan kaçınmak iyi olacak. 18 Ekim doğumlu teraziler ile 15 Mayıs doğumlu boğaların alttan almaları gerekecek. 16 Temmuz cumartesi de hareketli. Bir miktar gerilim, olayları çözecek cesaret ve enerji aynı anda devreye girecek. 16 Temmuz doğumlu yengeçler epey aktif olacak duygusal açıdan sarsıcı gelişmeler veya gerilimli bir ortama rağmen olayları olumlu yönde geliştirebilecekler. Ve sadece bu gün de değil tüm bir sene boyunca bu enerjiye sahip olacaklar.

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Dikkatiniz eve ve aileye odaklanmıştı ama bunun yanında aşk ve eğlenceye daha çok zaman ayırmaya başlayacaksınız. Ev için ihtiyacınız olan parayı bulabilecek veya babanızdan, ev veya mülkten para alabileceksiniz. Giderek rahatlayacak ve kendinizi daha kolay ifade etmeye de başlayacaksınız. Cumartesi günü sevgiliniz  ve sanat gibi yaratıcı alanlarda haberler alabilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

BOĞA  21 Nisan - 21 Mayıs  

Hareketli, seyahat imkanlarıyla dolu veya şehir içinde gezeceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. İş ya da özel hayattaki partner veya rakipler sizi sıkıştıracak ama harekete de geçirecek. Bir yandan da eve ait konular ön plana çıkmaya başlıyor. Bu eğilimin devam ettiği haftalarda evinizi güzelleştirecek, mülkten para kazanacak, haberler alacak ve belki de bunları gerçekleştirebilmek için seyahat edeceksiniz. 

İKİZLER  22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta para hakkında konuşmalar yapabilirsiniz. Zaten Eylül’e kadar oturduğunuz ev veya başka bir mülkten büyük kazanç gelebilir. Elinizdeki proje, görev veya müşteriler sayesinde de gelirinizi artırabilirsiniz. Ancak arkadaşlar ve sosyal programlar tahmininizden daha fazla para harcamanıza neden olacak. Haftalarca sürecek olan başka bir eğilim ise daha sık seyahat imkanları verecek.

YENGEÇ  22 Haziran - 22 Temmuz  

Hafta sonu kısa bir seyahat arzuladığınız gibi güzel geçecek. Seyahat yerine yakın akrabalarınızla birlikte olmak da iyi gelecek. Onlarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Ancak işlerle ilgili beklenmedik gelişmelerden dolayı stres yaşamanız mümkün. Çalışmıyorsanız anne babanızla kısa süreli bir gerilim olabilir. Duygular ön planda idi ve çoğunu dile getirdiniz. Ama artık para işleriyle ilgilenmenin zamanı geldi. Hafta sonu kısa bir seyahat arzuladığınız gibi güzel geçecek. Seyahat yerine yakın akrabalarınızla birlikte olmak da iyi gelecek. Onlarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Ancak işlerle ilgili beklenmedik gelişmelerden dolayı stres yaşamanız mümkün. Çalışmıyorsanız anne babanızla kısa süreli bir gerilim olabilir. Duygular ön planda idi ve çoğunu dile getirdiniz. Ama artık para işleriyle ilgilenmenin zamanı geldi.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos HAFTANIN ŞANSLISI

Para konularında şansınız açık, küçük gibi görünen ama büyüme potansiyeli olan fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu işlerin gizli bir yanı olacak. Doğum gününüzden itibaren duyurusunu yapabilirsiniz, henüz değil! Diğer yanda burcunuza gelen Venüs ile Merkür sayesinde güzelleşecek daha fazla iletişim kuracaksınız. Aşkı ve duyguları iyice abartarak yaşamanız ve sözlerinizle herkesi büyülemeniz mümkün!

BAŞAK  24 Ağustos - 22 Eylül 

Etrafınız arkadaşlarla çevrili ve renkli ortamlarda bulunacaksınız. Hatta büyük bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda otorite konumundaki birinden yardım gelecek. Hafta ortasından itibaren ama asıl önümüzdeki hafta yavaş yavaş bu sosyallik yerini daha sakin bir ortama bırakacak. Kendi başınıza kalmak, aşkınızı gözlerden uzak başbaşa yaşamak daha iyi gelecek. Gizli konuşmalar yapacaksınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim  HAFTANIN ŞANSSIZI

Çalışıyorsanız işiniz ve diğer sorumluluklara ya da annenize öncelik veriyorsunuz. Onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha yakın olmalı. Pek çok konuşma ve görüşme yapabilirsiniz.  Ancak partneriniz yani eşiniz, sevgiliniz veya ortağınız sizi şaşırtabilir ve ani çıkışları olabilir. Partneriniz ailenizle anlaşamayabilir veya kariyer hedeflerinizi dolaylı yoldan engellemeye çalışabilir. Kısa süreli bir gerilim olacak.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Arkadaşlardan yana şanslısınız!  İş, aşk ve ev hayatınızda en büyük destek ve öneriler onlardan gelecek sizi kilit noktası insanlarla tanıştırabilecekler. Diğer yanda günlük işlerinizi dinamik bir şekilde yapacaksınız ama programınızda beklenmedik değişiklikler olabilir. Başka işleriniz ve yapmak istedikleriniz olsa da işler bir anda araya girebilir. Çabuk sinirlenmemeye bakın zira tepkisel davranabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Kariyerinizde eylül ayına kadar çok büyük fırsatlar karşınıza çıkabilir ama bunların büyüklüğünü en başta anlamayabilirsiniz. Maaş dışında komisyon, prim, hisse gibi bir kazancınız olabilir. Diğer yanda sevgiliniz, çocuklar ve eğlence için beklemediğiniz masraflarla karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman öfkenizi bastırmanız ve mücadelenizi gizli tutmanız gerekecek. Gizlilik en çok sizi koruyacak.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak   

Sosyal hayatınızdaki canlılık sürüyor. Diğer yanda ikili pek çok görüşme ve konuşmalar yapabilir, haberler alıp, karşı tarafa haber gönderebilirsiniz. Partneriniz hep yanınızda ancak eve ait konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Partneriniz ve sizin aileniz arasında kısa süreli bir geçimsizlik olması da mümkün. Yeni başlayan ve sürecek olan başka bir eğilim ise paylaşımları ön plana çıkaracak.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Pek çok kişi tatil havasında iken sizin kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir. Son iki senenin en güçlü dönemindesiniz! Üstelik başladığınız işleri hemen sonuçlandırmanız gerekmiyor, sadece başlamanız bile arkasından başarı getirecek. Ancak seyahat programlarınızda ani değişiklikler olabilir. Çabuk parlayacak bir ortam olacağından özellikle yakın akrabalarla kısa süreli gerilimler yaşayabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Partnerden yana şansınız açık! Romantik bir dönemdesiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa eşiniz olacak kimse ile tanışabilirsiniz. Sevgiliniz varsa evlilik planları yapabilir veya iş ortaklığı kurmayı düşünebilirsiniz. Hayatınızın hangi alanında işbirliği yaparsanız, o alanda başarılı olacaksınız. Tek başınıza hareket zamanı değil! Yurt dışı, seyahat, üniversite veya İnternet, medya bağlantılı planlarınızda ilerleyebilirsiniz.