İki gezegen karışıklık yaratacak

Bu hafta gerilemeye başlayan Merkür ve Uranüs’ün enerjisi karışıklık yaratacak ve yanlış kararlara neden olabilecek. Önemli kararları, anlaşma imzalamayı ve pahalı alışverişleri ağustos ayına erteleyebilirsek sonuçların istediğimiz yönde gelişme ihtimali çok daha yüksek. Özellikle hafta sonuna doğru yanlış anlaşılmalardan dolayı aksamalar ve seyahat sırasında gecikmeler yaşanabilir. Bozulma ihtimali olan bir şey varsa Merkür’ün gerileyeceği 8 Ağustos’a kadar olan dönemde bozulabilir. Ancak bu dönemde eskiyle bağlantılı konulara kesin çözüm üretebilir ve kaybettiğimiz eşyaları da bulabiliriz. Yeni bir işe başlamak yerine eskiden iş yaptığımız kişilerle bağlantı kurduğumuzda çok daha başarılı olacağız. Merkür gerilemesi en çok yöneticisi olduğu Başak, İkizler ve şu anda bulunduğu Aslan burçlarını etkileyecek.

Bugün bakış açımızı bulanıklaştıran ve gerçeklerin üzerini örten bir başka etki daha var. Mars ile Neptün arasındaki sert etki dolambaçlı yollara neden olabilir. Neptün yağmur, sel, su taşkını gibi sudan gelebilecek zararlara, Mars ise fırtınaya yol açabilir. Bu puslu etkileşim en çok Terazi ve Balıkların kafasını karıştıracak.

Uranüs’ün gerilemesi ise en çok Kova ve Koç burçlarını etkileyecek. 29 Mart doğumlular hafta ortasında önemli haberler alabilirler. Uranüs aralık ortasında düzelecek ve ancak o zaman Kovalar yepyeni girişimlerinde başarılı olacak.

Koç     21 Mart - 20 Ni­san

Yeni başlayan ve ağustos ayının son haftasına dek sürecek olan eğilim eşiniz, ortağınız, rakibiniz ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracı kişilerin üzerinize gelmesine ve eleştiri yağmuru altında kalmanıza neden oluyor. Ne yapsanız karşı taraf haklı çıkacak! Merkür gerilemesi de yanlış anlaşılma ve aksamalara neden olacak. İletişimde epey zorlanacaksınız, seyahatlerde de aksamalar olabilir. Aşkta ise geçmişe dönme eğilimindesiniz, eski sevgiliyle karşılaşabilirsiniz ya da şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski meseleler gündeme gelebilir ama bu defa kesin çözümler bulabileceksiniz.

BOĞA  HAFTANIN ŞANSLISI     21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta ev, mülk ve babanızla ilgili konularda yanlış anlaşılma ve ufak tefek aksamalar olabilir. Bu konularda harekete geçmek için uygun bir zamanda değil zira gerilemeye başlayan Merkür en çok bu alanlarda karmaşaya neden olacak. Yeni bir ev satın almak, tamirat yapmak, kiralamak ya da mobilya almak gibi eve ait planlarınız varsa her detayın üzerinden iki kez geçin, yazılı doküman isteyin ve mümkünse son kararı ağustos ayının ilk haftasından sonraya bırakın. Bu dönemde öngöremediğiniz koşullar vereceğiniz kararlardan pişman olmanıza neden olabilir.

İKİZLER?HAFTANIN ŞANSLISI    22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda şans gezegeni Jüpiter ile aşk gezegeni Venüs’ü aynı anda ağırlıyorsunuz. Aşık olma, ilişkinizde eğer varsa sorunları düzeltme şansına sahipsiniz. Aslında tüm ilişkileriniz rahatlayacak. Sevgilinizden sürpriz haber alabilirsiniz ya da birlikte ani bir seyahat gündeme gelebilir. Ancak yanlış anlaşılmalara dikkat. Kariyer hedeflerinizle ilgili belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları olabilir veya aşırı hayalci yaklaşabilirsiniz. Bu günlerde işinizle ilgili sağlıklı kararlar veremeyebilirsiniz. Önemli kararları ağustosa ertelerseniz durumlar netleşecek ve en doğru kararı verebileceksiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Eve ya da anne babaya ait sorumluluklar hafta sonuna doğru ağırlaşabilir ve kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Özellikle 16 Temmuz yakınlarında doğan ya da yükselen burcu Yengeç olanlar bu eğilimi direkt olarak hissedecek. Eviniz çok masraflı, aylık ödemeleriniz fazla veya anne-babanızın yardıma ihtiyacı olabilir ve diğer konulara ayıracak vakit bulamayabilirsiniz. Evinizdeki hareket ve yoğunluk ağustos ayının son haftasına dek sürecek, sorumluluklar ise ekim ayından itibaren rahatlayacak. Merkür gerilemesi para konularında gecikme ve yanlışlıklara neden olabilecek.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta iletişimde ve seyahatlerde aksamalar olabilir zira burcunuzda gerilemeye başlayan Merkür zorluk çıkaracak. Haziran sonunda başladığınız konuların üzerinden geçmeniz, projeleri düzeltmeniz ve yeni değerlendirmeler yapmanız gerekecek. Yarım kalan işleri tamamladıktan sonra ağustos ayının ilk haftasından itibaren yeni başlangıçlar yaptığınızda başarılı olacaksınız. Ortaklık, evlilik gibi resmi belgeyle onaylanan beraberlikleriniz ise aralık ayında ivme kazanacak. O zamana kadar ancak eskiden başlatmış olduğunuz beraberlikler daha hızlı gelişecek ve istediğiniz gibi sonuçlanacak.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden kişiler tarafından bilerek ya da bilmeden yanıltılma eğilimindesiniz. Beklemediğiniz bir masraf, ödeme çıkabilir. Harcamalarınız ağustos ayı son haftasına dek azalmayacak ve beklemediğiniz masraflar da çıkabilecek, bütçenizi ona göre yapmalısınız. Zaman zaman maddi konular nedeniyle köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Gerilemeye başlayan yöneticiniz Merkür ise gizli görüşme ve toplantıların uzamasına, ağustos ayının ilk haftasına kadar beklemek zorunda kalmanıza neden olabilir.

Terazi     24 Eylül - 22 Ekim

İşle ilgili belirsizlikler, günlük iş programınızda değişiklikler olabilir. Sahip olduğunuz yoğun enerjiyi iyi yönlendirmelisiniz zira hem sizde hem iş çevrenizde aşırı gerilime neden olabilir. Ortaklıklarla ilgili yeni konular aralık ayına kadar yavaş ilerleyebilir ancak önceden başlatmış olduğunuz meseleler iyi gelişecek. O zamana dek planlarınızı gözden geçirebilir ve hataları düzeltebilirsiniz. Merkür gerilemesi ise arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalara, eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmenize veya arkadaşlarınızla aranızdaki eski meselelerin yeniden açılmasına neden olabilir.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

İş için ya da iş dışında otorite figürleriyle iletişiminiz artmıştı. Ancak bu hafta yanlış anlaşılmalar ve iletişim bozuklukları yaşayabilirsiniz. Gerilemeye başlayan Merkür iş görüşmelerinde yanlış izlenimler edinmenize neden olabilir. Son kararları ağustosun ilk haftasına erteleyebilirseniz hayal kırıklığı yaşamayacaksınız. Ağustosun son haftasına kadar mücadelenizi perde arkasından yapmanız, stratejinizi gizli tutmanız yararınıza olacak. Aşkta göz kamaştıran ama sizi yanıltabilecek etkiler altındasınız. Karşınızdaki insanı görmek istediğiniz gibi görme eğiliminde olacaksınız.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Sosyal aktiviteler maddi durumunuzu zorlayabilir. Ev, mülk veya babanızla ilgili konularda bulanık bakış açısına sahipsiniz. Sanki gerçeklerin üzeri sis perdesiyle kapalı. Alternatif olarak evinizde sudan kaynaklı hasarlar oluşabilir. Bu hafta başlayan ve ağustosun ilk haftasına dek sürecek olan Merkür gerilemesi ise yurtdışı, mahkeme, üniversite ve medya bağlantılı konularda aksamalara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Olayları akışına bırakmak yararınıza. Yeni bir iş ya da ortaklık anlaşması imzalamak için Merkür’ün düzelmesini beklerseniz hataların önüne geçebilirsiniz.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

Kariyer sorumluluklarınız ya da alternatif olarak annenizle ilgili sorumluluklar partnerinizle ilişkinizi etkileyecek. Özellikle 14 Ocak doğumlular hayatlarının bu iki alanında zorlanabilir. Kariyerinizdeki ağır yük ekimden itibaren rahatlayacak ve kestirme yollara sapmadan çalıştıysanız kış aylarında büyük bir ödül alacaksınız. Para konularında bekleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Alacaklarınız gecikebilir ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Her durumda yazılı bir metin almayı ve sözle söylenenleri garanti görmemeye bakın. Ağustosun ilk haftasından itibaren ortak gelirleriniz rahatlayacak.

KOVA HAFTANIN?ŞANSSIZI     21 Ocak - 19 Şubat

Yöneticiniz Uranüs bu hafta gerilemeye başlayacak ve aralık ayına kadar düzelmeyecek. Bunun anlamı her alandaki yeni girişimleriniz bekleyecek demek. Önceden başlattığınız meselelerde ilerleyebilir, elinizdeki yarım kalan işleri tamamlayabilir ve tüm projelerinizi yeni baştan değerlendirebilirsiniz. Merkür de ağustos ayının ilk haftasına kadar gerileyecek olduğundan yeni girişimlerde bulunmak ve önemli kararlar vermek yerine gecikmeleri sabırla karşılamalı ve bir hayır olduğunu düşünmelisiniz. Gecikmeler yararınıza zira şu anda öngörülemeyen gelişmeler koşulları değiştirecek.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Büyük beklentiler içinde olabilir ve maddi bakımdan ufak çaplı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ağustos ayının son haftasına kadar ödemeleriniz çok yüksek olacak ve ayrıca beklemediğiniz masraflar da çıkabilecek. Ekimden sonra ise maddi durumunuz tamamen rahatlayacak. Burcunuzdaki Neptün özellikle 27 Şubat yakınlarında doğanların gerçekçi bakış açısına engel oluyor. Yarattığınız hayal dünyasında mutlu olabilirsiniz ama dış dünyanın gerçekleri sizi zorlayabilir. İş evinizde gerilemeye başlayan Merkür ağustosun ilk haftasına kadar proje ve görevlerde cevapların gecikmesine neden olabilir.