İkisinin de gücü yok

Fenerbahçe futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yönetimiyle, taraftarıyla şampiyonluk yoluna baş koymuş.  Sahanın içinde-dışında öyle bir sinerji yaratıyor ki onu kimse durduramaz.

Biraz geri dönelim;

Fenerbahçe, Eskişehir’e yenildiği hafta puan farkı 7’ye inmiş, Galatasaraylılar da Fenerbahçe nasılsa Arena’ya gelecek fark 4’e indi diye hallenmişlerdi! Bir sonraki hafta F.Bahçe sürpriz bir şekilde Sivas’a da yenildi. Galatasaray için bulunmaz bir fırsat daha doğmuştu. Çok değil daha 6 hafta önceydi. Sonra Galatasaray tekledi. Bitime 8 hafta kala şampiyon belli oldu.

Peki; 11 puan fark kapanır mı?

Bana göre çok zor. Puan farkını kapatacak olan Galatasaray ve Beşiktaş’ın buna ne gücü var ne zamanı! Bitime sekiz hafta var Beşiktaş da 10 puan geride! Fenerbahçe’yi nerede konuk edecek? Kaleci Tolga’nın ‘Adından başka güzel bir tarafı yok’ dediği Atatürk Olimpiyat Stadı’nda!  Orada oynanacak maçın ev sahibi olsanız ne olur olmasanız ne olur. Hangi seyirci baskısından bahsedebilirsiniz ki. Fenerbahçe ritmini yakaladı. Saha içinde ve dışında gerçekten ortaya önemli bir emek konuyor. Bu performansın şampiyonluk getirmemesi büyük haksızlık olur. Ayrıca, Fenerbahçe’nin en büyük avantajı rakiplerinin başarısızlığı! Bir parlıyor, bir sönüyorlar... Onlar da elinden geldiğince Fenerbahçe’ye destek oluyorlar!

Bildiri yayınlayan Galatasaray taraftarı mutsuz ve umutsuz...

 ‘Bu takımı ben kurmadım’ diyen Mancini gelecek başarısızlıkları da şimdiden kabul etmiş gözüküyor. Maçta neredeyse her beş dakikada bir mektupla eğitim yapan Mancini,  böyle takım yönetecekse oturup kitap yazsın daha iyi... Kenardan Selçuk’a işaret eder; ‘sayfa 8 konu 9’ der olur biter!

Zengin Başkan Ünal Aysal aşısı tutmadı!

13 Nisan’daki Mali Genel Kurul’da seçim kararı alınacak mı?

Ünal Aysal ibra edilmeyecek haberleri geliyor. Adnan Polat’ın haksız bir şekilde ibra edilmemiş olmasıyla kan davası devam ederse Galatasaray gelecek senelerde de şampiyonluğu zor yakalar. Galatasaray Türkiye Kupası’nda önceki gece Bursaspor’u bile Arena’da yenemedi, Fener’i nasıl yenecek?

Fenerbahçe şampiyon oldu da, kim ikinci olacak?