İkizlerin en güçlü dönemi

Üç haftadır geri giden Merkür nihayet düzeliyor ama düzelirken de karmaşaya ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir.  Merkür 3 Mayıs Çarşamba günü düzelecek ama 3 Mayıs ve birkaç gün yakınları önemli kararlar  ve imza atmak için hiç uygun değil. Alışverişten, özellikle de elektronik alet satın almaktan kaçınmak gerek. 3 Mayıs’ta başka bir hoş etkileşim var. Boğa burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasındaki enerji akışı, ilişkilere karşılıklı anlayış ve özveri getirecek. Otorite figürleri de gönüllü olarak yardımcı olabilir. En çok 3 Mayıs doğumlu Boğalar ile 4 Mart doğumlu Balıklar, ardından 6 Eylül doğumlu Başaklar, 5 Temmuz doğumlu Yengeçler, 6 Kasım doğumlu Akrepler, 4 Ocak doğumlu Oğlaklar bu enerjiden yararlanacaklar. İki senede bir aynı burca gelen ve büyük enerji veren Mars, İkizler burcuna geçti. İkizler haziran ayına kadar büyük bir ayrıcalığa sahip olacak! Her zamankinden daha kararlı, hırslı ve cesur yaklaşımlarıyla neyi isterlerse elde edebilir ve başarılı olabilirler. Ancak Mars’ı iyi yönetmek gerekir zira bu enerji aynı zamanda yakıcıdır ve telaş, hırs ve öfke sonucunda ufak tefek kazalara neden olabilir. Ayrıca daha sinirli ve herkesle tartışma eğiliminde olabilirsiniz. Bunun bilincinde olarak fazla yöne dağılmadan belirli noktalara odaklanarak ve sabırlı olarak bu enerjiyi yapıcı bir şekilde değerlendirmek ve en zor işleri başarmak mümkün.

 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Haziran ayına kadar sürecek olan yeni eğilimle birlikte sürekli meşgul olacaksınız. Telefon ve mesaj trafiğiniz artacak, toplantı ve görüşmeleriniz her zamankinden daha çok olacak. Kardeş, kuzen, yeğen, dayı, amca gibi yakın akrabalarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Diğer yanda parayla ilgili bir konuda birisi sizin için fedakârlık yapacak ve belki de bu gizli kalacak. 

 

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   / HAFTANIN ŞANSLISI

Enerjiniz, iyimserliğiniz burcunuzdaki güneş ile birlikte artmış durumda. Dernek, kulüp gibi organizasyonlarda lider konumunda olacaksınız. Arkadaşlar ilham kaynağınız olacak ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz için sizi destekleyecek. Ancak masraflı bir döneme giriyorsunuz. Mayıs ayında çok alışveriş yapabilirsiniz, harcamalar artacak ve beklemediğiniz ödemeler çıkacak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Nihayet iki seneden beri dinamik Mars ilk kez burcunuza geldi! Haziran ayına kadar Mars size bol cesaret, hırs ve enerji verecek. Eğer fazla alana dağılmadan belirli noktalara konsatre olabilirseniz, en zor işleri halledebilir ve neyi isterseniz elde edebilirsiniz. Ancak her zamankinden daha sabırsız ve sinirli olacaksınız. Kariyerinizde ise koruyucu meleğiniz var ve perde arkasından gizli bir şekilde yardımcı olacak.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Sosyal bir dönemdesiniz, kalabalık gruplarda yer alacak ama aynı zamanda tek başınıza zaman geçirip bazı konularda gizli hareket edeceksiniz. Dernek, kulüp ve toplumsal projelerde gönüllü olarak görev alabilirsiniz. Diğer yanda tek başınıza kalıp çalışmanız veya belirli bir süre gizliliği korumanız gereken bir projede görev alabilirsiniz. Psikolojik olarak da kendinizi geliştirmeniz mümkün.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Kariyerinizde ışıl ışıl parıldarken, sosyal çevrelerin de aranılan kişisi olacaksınız. İşinizdeki başarınızın karşılığında komisyon, prim, sigorta gibi kaynaklardan para kazanabilirsiniz. Aynı zamanda dernek, kulüp gibi organizasyonlarda ve toplumsal projelerde aktif görev alabilirsiniz. Mayıs ayı boyunca bu eğilim devam edecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemi başladı. İş değiştirmek, başka bir pozisyona geçmek ya da yeni işler almak için mayıs ayı boyunca fırsatlar bulacaksınız ama bu haftayı pas geçin zira Merkür’ün biraz daha güçlenmesi iyi olur. Kariyerinizde yeni bir girişimde bulunmak için en iyi zaman, 26 Mayıs’ta kariyer bölgenizdeki yeniayın hemen ardından gelen dönem olacak.    

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Ödemelerinizin yüksek olduğu bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Artık bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. Üstelik bu hafta parayla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haziran ayı başında kadar sürecek olan başka bir eğilim size yurt dışının kapılarını açabilir. Uluslar arası işler, seyahat, yabancı kültürler ya da ders, kurs ve seminerlerle ufuklarınızı açabileceksiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

İkili ilişkilerde zor bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Rakipleriniz de sizi son haftalarda olduğu gibi sıkıştırmayacak. İlişkinizde karşılıklı anlayış ve romantizm ön plana çıkacak. İlişkiniz yoksa aşık olabilirsiniz.  Aynı zamanda para kazanma hırsınız da artacağından, ilave gelir kaynakları bulabilir veya komisyon, telif, hisse gibi kaynaklardan para gelebilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSSIZI

Günlük işlerinizdeki yoğun tempo rahatlamış ve normale dönmüş olmalı. İşlerden başınızı kaşıyacak zaman bulamıyordunuz. Evlilik ve uzun süreli ilişkinizde bastırdığınız sorunlar varsa birer birer ortaya çıkabilir ve siz de yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sonrasında ilişkinizde yüklerden arınmış olarak yolunuza devam edeceksiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kısa bir seyahat çok romantik geçebilir ya da seyahat sırasında bir tanışma gerçekleşebilir.  Diğer yanda iş temponuz aksakmalara rağmen hızlanacak ve hazirana kadar çok çalışacaksınız. İş yerinizde veya evde çalışanlarla zaman zaman gerilim yaşayabilirsiniz. Göz ardı edilen problemler varsa bir anda ortaya çıkabilir ve yüzleşebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Dikkatiniz uzun zamandır evinizde veya başka bir mülkte idi. Evle ilgili para konularında bu hafta güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Diğer yanda yeni başlayan başka bir eğilim haziran ayına kadar hayatınıza renk katacak. Sevdiğiniz hobilere zaman ayırabilirsiniz. Neşeli ve eğlenceli bir dönem geçireceksiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

 Kısa bir seyahat tam istediğiniz gibi geçebilir. Kırlar ve su kenarları çok iyi gelecek. Romantik anlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda eve ait konular hareketleniyor ve evinizde kalabalık toplanıyor. Haziran ayının ilk haftasına kadar eve ait planlarınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz ama bu hafta aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan bazı gecikmeler olabilir.