İman Doktoru!..

Gerçek ve acımasız bir gündemimiz var…

Yeni bir gündem mi..?Hayır,ortalama bir tarih alırsak 100 yıl..!

1887 yılında İsviçre’nin  Basel şehrinde toplanan TheodoreHertzle önderliğindeki ilk uluslararası kongre de Ziyonizm’in geleceği konuşulmuş, tartışılmış  ve kendilerince bazı kararlar alınmıştı…!

Alınan kararlar gereği Arz-ı Mev’ud, sözde vaad edilmiş toprakların, yani,Nil ile Fıratarasındaki sözde büyük İzrail imparatorluğunun tesisine gidecek yol haritaları ve eylem stratejileri belirlendi…

 Bu doğrultuda,sıkıntılı bir süreçten geçen Osmanlı Devletine ve Padişah Abdülhamid hana Filistin bölgesinde yurt kuma amaçlı toprak istenmiş ve karşılığında devletin sıkıntılarını rahatlatacak cazip maddi teklifler yapılmış. Sonrası malum,Milletin Padişahı Ziyonist ekibi huzurundan azarlayarak kovdu…!

İşte o günden sonra, Ziyonizm elinde bulundurduğu uluslararası bütün lobiler, elinde tuttuğu bütün finans kaynaklarıve İngiliz desteği sayesinde tıpkı bu gün yaşadığımız, kumpas, ihanet, yalan, adam satın alma, suikast ve iftira benzeri çirkinliklerin o zamana ait versiyonların tümünüeş zamanlı kullanarak taarruza geçti…

Bu taarruz neticesinde ülke içinde elde ettiği bürokrat, asker,siyasiler ,bir kısım din adamlarıve çeşitli zaafları nedeniyle aldanmış vatandaşlar vasıtasıyla kaos ortamı oluşturup, Padişaha darbe yaptırmaya muvaffak oldu.!

Padişahın siyasi manevralarla savaştan kaçaraktam 33 sene idare ettiği Osmanlı Devletimaceracı darbeciler eliyle har vurup harman savrulduktan sonra da ülkebüyük savaşa girdi..!

Ve o sayede  büyük çöküş..!

Bıkmadı Ziyonizm,işbirlikçileri vetoprağımızınaldanmış ihanetçileri..!

O gün bu gün varlık yokluk mücadelesinivermeye devam ediyoruz..!

Ziyonizm süflörlü İngiliz,1918’de tek mermi atmadan gelipişgal ettiği vatanımızda ehli salipbayrağını tam beş sene dalgalandırsa da daha fazla dalgalandırması durumunda aziz milletinhasta yatağından uyanabileceğini  hesap ederektek mermi atmadançekti  gitti..!

Amma o gidiş sadece cismani bir gidişti, kurduğu siyasi, ictimai, iktisadi ve kültürelsistem ve o sistemin bekçiliğine sanki andiçmiş kâhyalarıZiyonist/İngiliz’in menfaatlerini uğrunda kraldan çok kralcı kesildiler milletin başına.!

Ziyonist/İngiliz deiçerde bıraktığı sadık elemanlarını devamlı  surettedestekledi, hiçyalnız bırakmadı. İş adamı görüntülü olanlara çeşitli iş imkânları sağladı, akademik görüntülü olanları çeşitli vesilelerle kendine bende etti, hizmetleri karşılığında kariyer basamaklarında zıplamalarına vesile oldu. Siyasetle meşgul olanlara milletvekili olmalarına yardımcı oldu, işbirliğinde daha sadık ve verimli olanlara bakan, başbakan olma imkanları sunuldu..!

Milletin,100 yıldırsüren Ziyonist/İngilizişgalini fark etmesini önlemek için sanat dünyasında da az gayretler sarf edilmedi.Boyalı işbirlikçi medya aracılığı ile uyandırılan cazibeler sayesinde meşhur edilen, sanatı kendinden menkul zanatçılar, milletimizi kendi soylu kültüründen koparıp,  soysuz, barbar ve necis batı kültürüne metfun etmek için az şaklabanlık yapmadı..!

Medeniyet telakkisinden uzak kalmanın verdiği başıbozuklukla savrulan milletimizin bir kısmı, genleri vasıtasıyla şanlı ecdadındangelen imani kalıntıları muhafaza etmeye çalışsa da yönetimi allem kullem ele geçirmiş işbirlikçilerin kumpaslarına ve ihanetlerine karşı verdiği mücadele esnasında imanları da derin yaralar aldı, evlatları da..!

İşte en büyük vahşet de o alanda yaşandı..!

Milletçe, ailece  İmanı kan revan içinde kalmış, derin yara almış,  bitap düşmüş bir halde sürünerek  acil hastası misaliiman hastahanesi ve iman doktoru arayan milletimiz,bir kısım başında takke gördüğünü iman doktoru zannetti ve kendisini  samimi duygularla o iman doktoru zannettiği takkelilerin önündeki sedyeye zor attı..!

Fakat iman doktoru zannettiği takkeli, imanının kaynağı olan Merhamet Medeniyetinin kadim düşmanları ile konsültasyon halinde, Merhamet Medeniyetinin tedavisini uygulayacağına, süfli,insanlık düşmanı batınınehli salip medeniyetinin tedavisini uygulamaya çalıştı..! İçerde dışarda ne kadar iman düşmanı varsa hepsiyle irtibat ve ittifak halinde..!

Bereket ki sözde iman doktorunun takkesi erken düştü, sözde tedavisini bitiremeden Milletin bir kısmı da uyandı, damarlarına bağlanmış çarpık iman serumlarını ve ağzına zabt edilmiş suni iman oksijeni cihazını fırlatıp attı.

Milletin bir kısmı sahte iman doktorunun önünde sedye zannederek uzandığı tezgâhtan fırlayıp ayağa kalktı..!

Ve Ziyonizmin/İngiliz‘in gayri resmi işgali sürdürmek için kullandığı en son argümanı sözde iman doktoru ve sözde hastahanesininözü çok geç olmadan anlaşıldı, derin bir hamdolsun..!

100 yıldır verdiğimiz İstiklal mücadelesi tam bağımsızlıkla taç’lanıyor..!

Twiteer; @ahmethamdicamli