İşgal yürüyüşü

Fetullahçı Terör Örgütü'nün terör faaliyeti kapsamında devlet sırrının Cumhuriyet gazetesinde yayımlanması için kuryelik yapan, 28 Şubat darbesinin muhbir gazetecilerinden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun casusluktan tutuklanmasıyla Türkiye yeni bir işgal teşebbüsü aşamasına girdi.

FETÖ'nün müstehcen kaset kontejanından CHP'nin başına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'na, adalet maskesi altında Ankara'dan İstanbul'a işgal yürüyüşü başlattırıldı. Batı adına Türkiye'de terör faaliyetleri yürüten PKK ve FETÖ'nün de destek verdiği işgal yürüyüşü, başarısızlıkla neticelenen Gezi Ayaklanması, hendek kazılması ve 15 Temmuz saldırısının ardından işgalciler için son bir umut!

İşgal yürüyüşünde Kemal Kılıçdaroğlu etkisiz eleman. O küçük hesapların peşinde. Girdiği her seçimden mağlup çıkan Kılıçdaroğlu koltuğunu koruma derdinde. Onu müstehcen kasetle başkanlığa atayanlar "Yürü" diyorlar o da yürüyor. "Yürümezsen cezaevine girme sırası sana geliyor" diyorlar o da adımların hızlandırıyor! Oysa ki, vatanını düşünüp itirafçı olsa, FETÖ ile olan kirli ilişkisini teferruatıyla anlatsa Türk milleti ve devleti onu koruyup kollar, hatta ona yeni bir yüz ve kimlik verir! Ama nerede o şuur...

Kılıçdaroğlu'nu yürütenler onu, Türkiye'yi uluslararası işgale zemin oluşturacak kaosa yürütüyorlar. Batı, Türkiye'deki unsurlarını 15 Temmuz sonrası Mısır'da olduğu gibi sokağa dökemedi. Müslüman Anadolu halkı meydanlara sahip çıkması neticesinde Türkiye'deki Batıcı unsurlar inlerinde tıkılıp kaldı. Şimdi bu işgal yürüyüşü bahane edilip, tam da Müslüman Anadolu halkının destan yazdığı 15 Temmuz'da Batı unsurlarını sokağa dökmeye planlıyor. 

Daha önce de yazmıştım, Batı öylesine çıkmaza girdi ki, Türkiye'deki aslî unsuru olan CHP'yi feda edecek noktaya geldi. Şunu unutmayalım, CHP Türk milletinin boynuna geçirilmiş Batı halkasıdır. Yaşadığımız menfiliklerin yanında sevindirici olan husus, Batı'nın içimizdeki tüm unsurları bertaraf edildi ve sıra aslî unsuruna geldi. Bu son halkayı da boynumuzdan koparıp attık mı tam bağımsız bir Türkiye'den bahsedebiliriz. 

İnanıyorum ki devlet işgal yürüyüşüne karşı gerekli hazırlıkları yapıyordur. Müslüman Anadolu halkı da 15 Temmuz gecesi ve sonrasında vatanını işgal ettirmeyeceğini, iç savaş çıkarma hevesinde olanların heveslerini kursağında bırakacağını gösterdi.

Kılıçdaroğlu'na da buradan sesleniyorum: Türkiye'yi işgal etmek için seni yürütenleri açıkla, gel itirafçı ol, devlete sığın! Uğruna yürüdüğünü iddia ettiğin Enis Berberoğlu'na devlet sırrını kimin verdiğini muhakkak biliyorsundur, sadece o ismi bile söylesen yeterli olur, gerisini ilgili birimler halleder!