İsimlerini silin gitsin!

Düşünün sakatlıklarla uğraşmaktan futbola kafa yoramayan bir futbolcu kadrosundan kalanlarla sahaya çıkan bir takım. Her şeye rağmen forma rengi ve ismi TRABZONSPOR. Bir hafta evvel sahasında mağlup olduğu Akhisarspor’a karşı ilk yarı boyunca vasat oynadı. Eğer sahadaki takımın ismi Trabzonspor olmasa verilen mücadelenin iyi olduğu bile söylenebilir. Uzun süre takımdan uzak kalan Fatih Atik ve Bosingwa sahanın en olumlu futbolcuları. Hatta hakem bariz penaltı pozisyonlarını değerlendirme cesaretini gösterebilse Trabzonspor öne bile geçerek ilk yarıyı bitirebilirdi. Trabzonspor 2. yarıda bariz pozisyonlar yakaladı ama Muhammed ve Yusuf hovardaca harcadı.

Futbol genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde ama Trabzonspor üstünlüğünde geçti. Her an Trabzonspor’dan gol beklerken Bosingwa’nın büyük hatasına Douglas’ın acemiliği de eklenince hakem penaltı noktasını gösterdi.

Karar doğru idi ama hakeme sormak gerek, aynı yerde Yusuf düşürüldüğünde gözüne çöp mü girmişti de göremedin? Yoksa görmek mi istemedin!

Marin Marin diye yırtınanlar. Douglas’ı transfer edenlere gülmek yakışır şimdi. Muhammed faydalı olacaktır. Ama etrafını biraz doldurmak gerek.

Evet Trabzonspor iyi oynamıyor doğru.. Başkan transferlerle takımı toparlamak isteyecektir. Bence transferden evvel topyekün temizlik yapılmalı.

Ayrıca hakem denen kişilerden Trabzonspor’a karşı neden düşmanca davrandıkları da sorulmalıdır.

Zor bir viraja girilmesine rağmen bu futbolcuların oynamak isteyenlerinin morallerini düzeltip camia olarak bütünlük sağlamak gerekir.

Evet mağlubiyeti çok hak etmemesine rağmen sonuç ortada. Yanlışlar yapıldığı için camia bu haldedir. Dersler çıkarıp, yanlışları yapanların isimleri Trabzonspor tarihinden bir daha anılmamak üzere çıkarılmalıdır...