İsrail’in adamı “pislik filozof”dan terör mesajı…

Bu fotoğraf aslında, Türkiye’ye dönük saldırının arkasındaki gerçek gücü göstermesi bakımından önemli. “İsrail’in tetikçisi pislik filozof” olarak tanınan Bernard-Henry Levy (BHL) ile “Öcalan’ın manevi evladı” olarak bilinen PKK-YPG elebaşı Mazlum Abdi’yi terör karargahında birlikte gösteren fotoğraf bir belge… 

Türkiye’nin Irak-Suriye hattında 2’nci İsrail kurma planlarına ağır darbe vurduğu, Doğu Akdeniz’deki emperyalist-siyonist kuşatmayı kırdığı bir dönemde tek bir mesaj veriyor: PKK-YPG’nin asıl sahibi İsrail’dir…

Kürt Otonom Yönetim bayrağı ile İsrail bayrağının birlikte Erbil sokaklarına döküldüğü ünlü “bağımsızlık referandumunda” BHL’i Mesut Barzani’nin yanında görmüştük. 

Filistin halkına karşı sistemli katliam planı uygulayan İsrail ordusunu “dünyanın en ahlaklı ordusu” (!) olarak tanımlayan, “İslami radikalizm” bahanesiyle Filistin halkına yapılan zulmü haklı gören, emperyalist-siyonist plan doğrultusunda Kaddafi’nin ölümünü hazırlayan, hatta son olarak “Avrupa solu” adına anti-emperyalist mücadele veren Venezuela lideri Maduro’nun gitmesini isteyen bir ŞARLATANDAN söz ediyoruz.

PKK’lı terörist ile fotoğrafını, o elebaşının “bir numaralı Erdoğan düşmanı olduğu” referansıyla tvitledi. 

Bu tanımlama, yakın dostları İsrail İç İstihbarat Örgütü Shin-Bet’in eski Başkanı Yuval Diskin veya MOSSAD’ın bugünkü elebaşı Yossi Cohen tarafından alkışla karşılanmıştır. 

 

GAZZE KATLİAMINI PERDELEYEN "SOL" (!) FİLOZOF...  

1948’de zengin bir Cezayirli Yahudi ailenin evladı olarak dünyaya geldi. Doğumundan kısa süre sonra aile Paris’e yerleşti, elit sınıfın üniversitesi olarak tanınan Ecole Normale Superieure’nin felsefe bölümünden mezun oldu. Hayata savaş muhabiri olarak başladı ama arkasındaki güçlü lobi onu, çok genç yaşta “Yeni Filozoflar” akımının üyesi yaptı. 

İsrail devletinin güçlü savunucusu, özellikle, İbranice Tzahal olarak adlandırılan İsrail ordusunun samimi dostu olduğunu asla saklamadı.

Ocak 2009’da “savaş muhabiri” kimliğiyle İsrail ordusunun korumasında Gazze’ye girdiğini belirten dizi haberlerinde, “Gazze’de asla bir Grozni yıkımı görmedim” sözleriyle İsrail ordusunun harekatının iddia edildiği gibi yıkıma neden olmadığını ispatlamaya çalıştı. 

Daha sonra ordu denetiminde Gazze’nin banliyösü bile sayılamayacak Abasan al-Jadida kasabasına gidip, İsrail ordusunu aklayan yazıları yazdığı ortaya çıktı!.. 

BHL’e göre, anavatanlarını İsrail işgaline karşı savunan Filistinliler,insanlık için üçüncü dalga faşizm olarak nitelediği HAMAS gibi örgütlere bağlılıkları nedeniyle öldürülmeyi hak ederler. 

Bu nedenle, dünyanın dört bir yanında gelip İsrail ordusunda gönüllü olarak görev yapan gençler, İspanya İç Savaşı’nda (1936-1939) Franko faşizmine karşı savaşan gönüllüler ordusunun çağdaş benzerleridir!.. 

Aslında, BHL’nin “sol filozof kimliği” bir tek, yakın dostları Benyamin Netanyahu, Ehud Barak gibi gerçek faşist İsrailli siyasetçilerin stratejisi doğrultusunda PKK’yı desteklemek için geçerlidir.

 

MESAJ BELLİ, GEREĞİ YAPILMALI...  

PKK-YPG’yi, Siyonist lobiye yakın generallerin kontrolündeki Amerikan Merkez Komutanlığı üzerinden ABD’ye müttefik kılan güç ortadadır: İSRAİL. 

Mazlum Abdi denilen elebaşıyı Washington’da kırmızı halıyla ağırlamaya çalışan kadro açıktır: İSRAİL LOBİSİ. 

BHL’nin o elebaşıyla birlikte fotoğrafıyla gelen mesajı anlıyoruz. İsrail, Türkiye’ye, “ne yaparsan yap, Suriye-Irak’ta o harita değişecek” diyor. 

Anlıyoruz. 

Türkiye’nin savunması Golan tepelerinden başlıyor.

Gereği yapılmalıdır.