İşte bu Fenerbahçe

Çok kötü bir Mönchengladbach, çok iyi bir Fenerbahçe. Bu kadar sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, böylesine bir deplasman galibiyetine imza atarken, günlerdir unutulmuş Cristian Baroni’yi servis yapan gerçek playmaker olarak olağanüstü bir keyifle seyreder oldum.

Mönchengladbach’ın ahı gitmiş vahı kalmış. Almanlar’ın Young Boys’u olmuş. Ama Fenerbahçe, maça De Jong’un kafa golüne engel olamayarak sıkıntılı başlamasına rağmen, Cristian Baroni’nin inanılmaz güzel bir frikik vuruşu golle sonuçlanınca, Sarı-Lacivertliler’in gerçek futbolu sahaya yansımaya başladı.

Meireles’in tam zamanında attığı müthiş bir gol vardı ki, işte bu da Fenerbahçemizi ateşleyen goldü. Gol atmasına rağmen

Kuyt’ın performanısını beğenmedim. Bu adama ne oldu? 3-5 maç attığı gollerle ümit verdi ama bu maçta oynadığı futbolla hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim,.

Sow da bir yerlerde yok. Sadece görüntüsü var. Oraya koşuyor, buraya koşuyor ama varlık gösteremiyor.

Bir parantez açıp iki kişiden söz etmek istiyorum. Biri kalecimiz Volkan. Karşı karşıya pozisyonda mutlak golü önleyen hamlesi... Bir de Gökhan Gönül... Kale çizgisinden gole izin vermeyen hamlesi.

Fenerbahçemiz, Mönchengladbach karşısında atılan gollerle değil, engellenilen bu gollerle hedefe ulaştı diyebilirim.

Tam 3-1’i yakalamışız, keyif yapacağız derken, Arango ikinci Gladbach golünü Fenerbahçe kalesine ve skorborda astı. Biz de “Acabaları” düşünmeye başladık.

Ben Fenerbahçe’nin böylesine bir deplasman maçı galibiyetine her zaman şapka çıkarırım.

Cristian Baroni’nin attığı golle skor 4 olurken, Aziz Yıldırım’ın burada yanaklarından öpüyorum. Kime kızacağını bilemiyorum. Biz Fenerbahçeliyiz. Kazandığımız zaman birlikte sevinmeyi biliriz. Hep birlikte kucaklaşırız. Hele bir de böylesine bir deplasmanda kazanıyorsak, burada sevinç meşalelerini beraber yakmak isteriz.

Kimse kimseye kızmasın. Çünkü biz Fenerbahçeliyiz. Koskoca Fenerbahçe takımı bu deplasmanda böyle bir galibiyet alıyorsa, hangi Fenerbahçeli sıkıntılarını dile getirir ki? Çünkü biz varız. Çünkü biz Fenerbahçeliyiz. Aykut Kocaman’a da, Fenerbahçeli futbolculara da, böylesine bir galibiyete imza attıkları için şapka çıkarır ve alkış tutarım.