İstiklal için istikrar seçimi!

Halkın seçimiyle 13 yıldır koalisyonsuz, tek başına muktedir bir iktidar marifetiyle koştuk. 

Bu sayede bir türlü elde edemediğimiz ekonomik istikrarı yakaladık. Tesis ettiğimiz istikrar kişi başı gelirimizi 2500 dolarlardan 11.000 dolarları taşan seviyelere yükseldi. Her türlü teşviki cömertçe sağlayan devlet, kabına sığmayan müteşebbislerimizin ülkemizde ve dünyanın her bölgesinde ticari destanlar yazmasına ön ayak oldu..! İnsanlarımız standardı yüksek otoyollarda ve otobüs parasına bindiği uçaklarda konforlu bir şekilde yolculuklar yapmaya başladı. Devlet hastanelerimiz özel hastanelerle yarışır hatta bazı yerlerde çok daha da iyi hizmet verir hale geldi. Demokratik reformlar sayesinde insanlarımız inanç ve kökenlerine göre ayrımcılığa tabi tutulduğu eski karanlık günlerde olduğu gibi değil, bağımsız bir ülkenin özgür vatandaşları olarak şerefle yaşamaya başladılar.

İnsanımız, kuruluşunda CHP’nin olduğu Cumhuriyet tarihi boyunca gördüğü ırgat muamelesi sayesinde unuttuğu asil insanlık ve medeniyet değeri lezzetini tekrar tatmaya başladı.

Ak Parti iktidarı boyunca, önceleri devlete çöreklenmiş vesayetçi kafalar eliyle yapılmaya çalışılan darbe girişimleri başarılı olmayınca, sokak hareketleri ile halkı kışkırtarak istikrarlı milli irade iktidarı çökertilmeye çalışıldı, yine olmadı.

Milli iktidarı alaşağı etmek de zorlanan küresele toplum mühendisleri besleme bütün unsurlar tek tek devreye sokmaya başlandı.

Kitaplısı, kitapsızı, takkelisi, maskelisi, Kürtçüsü, Türkçüsü, teröristi, komünisti, sanatçısı, radikal İslamcı görünümlüsü, homoseksüeli ve besleme daha nesi varsa hemen hepsi deşifre olmaktan bile endişe etmeyerek aynı şer cephesinin beslemesi medya organları aracılığıyla sokaklara döküldüler.

Allah Allah, sen de mi (!) sömürgen yalakasıydın, ihanetçiydin yahu, dedirtecek, hayretler uyandıracak birçok sima ve kuruluş el ele millet selinin önüne bend oluşturmaya çalıştılar.

Ama yine olmadı. Yüz yılı aşkın bir süredir kültür coğrafyamız üzerinde kanlı ameliyatlar yapmaya kalkışan üst sınıf sömürgenlerin her türlü desteği ile becerilen bu kadar hile, yalan, dolan, ispiyon, kumpasa, fırıldaklığa rağmen, asrın başında başlayan ve sürdürülmek istenen medeniyet topraklarının paylaşılması harekâtı önündeki büyük engel bir türlü etkisizleştirilemedi..!

Aziz millet vefa örneği göstererek kendisine unuttuğu onuru kazandıranları, onursuzluğa mahkûm edenlerle bir tutmadı.

Düzenbaz sahtekârlar, ağlamalarıyla sızlamalarıyla, duygusallığı aklının önüne geçmiş bir kısım halkımızı etki altında bırakarak, AK Parti’nin tek başına iktidar olmasını 15-20 milletvekili eksik bırakarak engellediler. Çok tantanasını yaptıkları, öve öve bitiremedikleri koalisyon modellerine de bir türlü yanaşmadılar.

İktidar olmak gibi bir derdi olmayan, bütün maksadı ülkenin zayıf kalmasını sağlamak olanların hepsi milletin önünde apaçık deşifre oldular.

Madem öyle, haydi bakalım tashihi seçim, dendi.

Yani bütün sömürgenci unsurların aracılığıyla aldatılmış, elim kırılaydı da şu terörcülere oy vermeyeydim, yaptıkları sefil Türkçülükle cihan iktidarları kuran Türkoğlu’nu iktidarsız bırakanlara oy vermeyeydim, diye derin pişmanlık hisseden geniş halk kitlelerine 7 Haziran seçimlerinde verdiği kararı gözden geçirme fırsatı verildi.

Şimdi bütün âlem görecek. Tıpkı Kurtuluş harbinde 7’den 70’e verilen mücadele gibi millet istiklali için, şanlı istikrar mücadelesini verecek...

Türklüğü sömüren, huysuz, iktidarsız ve rüzgâr TürkçülereKürt kanı içmeye doymayan kan bağımlısı terörcü Kürtçülere gerekli şamar millet tarafından atılacaktır...

İstiklal için İstikrar seçimi..!