Jandarmaya tekme atan terörist!

Yakalandığında cebinden FETÖ elebaşı Gülen’in, (sözde) okunmuş kağıt parçaları çıktı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmeye gelmişti..
Suikast planına en fazla vakıf olan teröristlerden biriydi..
Planın her anı kendisine bildirilmiş ve timine talimatlar onun üzerinden ulaştırılmıştı.

İhanet gecesinde polisle girdiği çatışmada göğsünden vuruldu..
O gece iki vatan evlâdını şehit verdik..
Bu alçak terörist, bir mayon (yaklaşık 350 civarı) mermi attığını söyledi o anlarda..
Suikast timinin en önemli isimlerinden Haldun Gülmez..
Duruşmaya giderken kendisini nakleden Jandarma askerlerine tekme atmış..
Askerler de onu koç başı tutar gibi paketleyip öyle taşımışlar duruşma salonuna..
Ben devlet değilim.. Dolayısıyla rasyonel düşünmek gibi bir mecburiyetim de yok..

Bence, ihanet gecesinde suçüstü yakaladığı sırada, hem de ilk kurşunu yemişken öldürüp bırakılacaktı bu hain orada…
Hadi onu yapmadın..
Dün cezaevi aracında kahraman vatan evlâdına tekme attığında ne yaptın?..
Devletler intikam duygusuyla hareket etmezler.. Ben bunu kastetmiyorum..
Fakat yolda normal yürürken, yanınızdan geçen herhangi bir askere tekme attığınızda başınıza ne gelecekse, bu hainin başına da onun gelmesi gerekiyordu.. O kadar..

Tek tip elbise olmalı mı?

Son olarak göğsünde İngilizce “Kahraman” ve “Kahramanlar Ölümsüzdür” yazan t-shirtlerle mahkeme salonuna gelen FETÖ’cüler ve sanık yakınları çalışmaları hızlandırdı.. Tek tip elbiseler için düğmeye basıldı.. Her bakımdan nasıl bir pozitif katkı yapacağı konuşuldu kuşkusuz.. Sadece FETÖ sanıkları için düşünmeyin.. Bir çocuk tacizcisinin takım elbiseler içinde sanki adammış gibi hakim önüne çıkması hepimizin gücüne gidiyordu kuşkusuz.. Ama bu darbeci teröristler söz konusu olduğunda elbette daha farklı bir boyut kazandı.. Özellikle de mesaj içeren t-shirtlerden sonra.. Bugün, üzeri yazılı t-shirt giymeyi yasaklarsınız yarın renk birliği yapar bu alçaklar.. Dolayısıyla tek tip elbise her bakımdan, örgüt talimatıyla hareket etmeyi kıracak bir iş olacaktır.. İki konu var ancak kafama takılan… Misal.. Milyonda bir bile olsa… Bu davalar neticesinde suçsuz bulunup beraat edecek olan bir tutuklunun, yargılama sonrasına böyle bir görüntüsünün kalması doğru mudur?.. Bir de aynı davalarda belki daha da kuvvetli biçimde suçlandığı halde tutuksuz yargılananlar mahkeme salonuna hangi kıyafetle gelecek?.. Bu iki konuda kafam netleşmiş değil..

Sevan’ı övmek demek

Dün bir kaybetmişin, Sevan Nişanyan hakkında, onun firarından övgüyle söz eden bir twitter mesajı konuşuluyordu.. Çalıştığı gazeteden atılmış bu yüzden.. Gazete yönetimi, Peygamber Efendimiz’e sayıp söven bir adamın cezaevinden kaçışını öven bu mesajı affetmemiş.. Aynı gazetenin yazarı Cem Küçük twitter üzerinden açıkladı durumu.. “…Peygamber Efendimize iftiralar atan mücrim şahsın hapisten kaçmasının övülmesi asla kabul edilemez. Bu TCK'ya göre de suçtur….” diyerek.. Karısına dışkısını fırlatan, inşaat yolsuzluğundan hapis cezası alıp kaçtığında siyasi mesajlar veren, tüm değerlerimize küfreden bu adamı alkışlamak hangi zekanın ürünüdür, anlayabilmiş değilim..