Jüpiter şans getiriyor

Kaçınılmaz değişimlerin habercisi olan tutulmalar başlıyor! 2017’nin ilk tutulması 11 Şubat’ta aslan burcunda ay tutulması olarak gerçekleşecek. İki hafta sonra 26 Şubat’ta balık burcunda güneş tutulacak. Bu ikisi epey güçlü olaylar ama yine de tam tutulma değil. Asıl büyük ve etkili tutulma 21 Ağustos’ta Aslan burcundaki tam güneş tutulmasıyla gerçekleşecek. 11 Şubat’taki tutulma ise bunun öncüsü bile sayılabilir. 11 Şubat’taki ay tutulması dolunay ile oluştuğundan aşırı duygusal olaylar yaşayabiliriz. Bu tutulma Uranüs, Satürn ve Jüpiter’den destek alıyor. Yani ne olursa olsun başta kötü bile görünse sonu hayırlı bitecektir. Beklenmedik olaylar, sürprizler ve istikrar getiren, uzun vadeli gelişmeler bizi bekliyor. Ancak şans getiren Jüpiter olayları büyütebilir ve aşırı uçlara götürebilir. Ay tutulması bitişe ve sonuca odaklıdır yani bazı ilişki, iş ve koşullar inceldiği yerden kopabilir! Aynı zamanda “tamamlanma” anlamına geldiğinden tam tersi olabilir ve evlilik, nişan kararları alınabilir, ortaklıklar kurulabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Ay tutulması yıldız haritanızda aşk ve eğlenceyi yöneten bölgesini etkilediğinden, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda aşırı uçlarda bir gelişme olabilir, ancak eğer ilişkiniz kötü gidiyorsa tutulma ani bir kopma getirebilir. Ya da tam tersi evlilik kararı alabilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili önemli gelişmeler yaşamanız da mümkün.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Senenin ilk tutulması doğrudan ailenizle ilgili konulara odaklanıyor. Bu dönemde anne ve babanızın yanında olmanız gerekebilir. Bu tutulmayla başlayan gelişmelerin devamı ağustos ayındaki tutulmalarda gelebilir. Tutulmayla beraber taşınmaya, evinizi satmaya, ev satın almaya, kiralamaya karar verebilir ya da evde tadilat işlerine girişebilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Seyahate çıkabilir, arabanızı satabilir, araba alabilir ya da tamirat yaptırabilirsiniz. Kardeş, kuzen, hala, teyze, gibi yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. İletişim kökenli projelerde çalışmaya başlayabilirsiniz. Önemli bir anlaşma gündeme gelebilir. Tüm bu konuların devamı ağustos ayında gelebilir. Daha önce 1998-2000 yılları arasında benzer tutulmalar yaşanmıştı. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Ay tutulmasının etkisini para konularında ve sahip olduğunuz maddi varlıklarda hissedebilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle gelir kaynağınızda ani bir değişiklik olabilir. Bir gelir kaynağınız sona ererse, başka bir kaynak bulabileceksiniz. Eviniz veya başka bir mülkten para kazanabilir veya ev için gereken parayı bulabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bu tutulmanın merkezinde siz varsınız. Ocak 2019’a kadar devam eden bu süreçte evlenebilir, nişanlanabilir, iş ortaklığı kurabilir ya da kötü giden bir evliliği ya da ortaklığı sona erdirebilirsiniz. Tutulmalar en son 2008-2009 ve 1998-2000 yıllarında oluşmuştu, o dönemi düşünürseniz, yaşacaklarınız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül  - HAFTANIN ŞANSSIZI

Ay tutulması içe kapanıp kendinizi sorgulayacağınız etkiler getiriyor. Önemli projeler üzerinde belirli bir gizlilik içinde çalışabilirsiniz. Size zarar veren ve gelişiminize engel olan kötü alışkanlıktan kurtulmak için tutulmanın güçlü enerjisinden faydalanabilirsiniz. Alternatif olarak kendiniz için hastaneye gidip gelmeniz gerekebilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Yeni hedefler belirlemenin ve hayalleriniz üzerinde düşünmenin zamanı geldi. Arkadaşlarla ilgili gelişmeler olabilir ve bir arkadaşınızla artık eskisi gibi görüşemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu kişi hayatınızdan çıkarken, başka bir dost kazanabileceksiniz. Yeni gruplara ve organizasyonlara katılabilirsiniz ya da bu tip ortamlarda statünüz değişebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Ay tutulmasıyla birlikte daha prestijli bir işe geçmeye ya da kendi işinizi kurmaya karar verebilirsiniz. Ay tutulması dolunayla birlikte oluştuğundan bir mesele aniden sona erebilir. Anne, babanız, işveren gibi otorite figürleri de vurgulanıyor. Onlarla ilgili değişiklikler olabilir ya da iş ortamınızda bir ‘kadın’ yönetici işten ayrılabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık  - HAFTANIN ŞANSLISI

Sizin gibi ateş elementi olan Aslan’daki ay tutulması macera duygunuzu uyandıracak. Uzak ülkeler ve yabancı kültürlerle bakış açınızı genişletmek isteyeceksiniz.  Seminer ve kurslar yoluyla da bilginizi artırmak, yabancı dil öğrenmek, yeni beceriler kazanmak belki de üniversiteye geri dönmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Ay tutulmasıyla beraber yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmek ve maddi durumunuzu düzenlemek isteyebilirsiniz. Miras, vergi, nafaka, kredi, sigorta, telif gibi maddi kaynaklarda bir gelişme yaşayabilirsiniz.  Ameliyat ve diğer tıbbi işlemler  gündeme gelebilir. Yakın ilişkinizde ise duyguların yanı sıra fiziksel yakınlık ön plana çıkabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Zıt burcunuz olan ama sizi tamamlayan ve evlilik, iş ortaklığı gibi ciddi ilişkilerinizi yöneten Aslan burcunda bir ay tutulması oluşuyor. Yeni başlayan Aslan-Kova tutulmalarıyla statünüz değişebilir. Bekarsanız evlenebilir, nişanlanabilir, iş ortaklığı kurabilir veya sizi birebir temsil edecek bir profesyonel ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Yıldız haritanızın iş ve sağlık bölgesini harekete geçiren bir ay tutulması oluşuyor. Bazı projeleri tamamlamak için çok çalışabilirsiniz. İş ortamınızda eleman ve görev değişikliği olabilir ve sonucunda iş yükünüz artabilir. Tutulma sağlıkla ilgili konuları da gündeme getirebilir; örneğin beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilir, spor yapmaya başlayabilirsiniz.