Jüpiter’in gökyüzünde 13 aylık şans turu

Bugün Güneş ile Merkür’ün kavuşum yapması olaylara mantıklı ve tarafsız yaklaşmamıza yardımcı olacak. Nisan ayında olduğu gibi çeşitli güç savaşları ve kişilik çatışmaları yaşanabilir. Karşımızdaki ister bir kişi, ister bir kurum olsun “Tamam mı?  Devam mı?” sorusunu kendimize sorabiliriz. Bu zorlayıcı eğilimi en çok Terazi, Oğlak, Koç ve Yengeçler hissedecek. 11 Ekim’de Başak burcundaki Mars ile Satürn arasındaki kare açı gecikmeler ve çelişkilerle zorlanmamıza neden olacak. Aynı anda frene ve gaza basmak gibi bir koşul olabilir ve olduğumuz yerde sayabiliriz. Bu defa Başak, Yay, İkizler ve Balıklar bu çelişkiyi direkt olarak hissedecekler.     10 Ekim’de bu yılın en önemli gezegen geçişlerinden biri yaşanacak Jüpiter 12 yıl sonra ilk defa Akrep burcuna geçecek. Jüpiter on üç ay burada kalırken, Akreplerin kalbinden geçen bir şey gerçek olabilecek. Jüpiter burcumuza göre yıldız haritamızın hangi alanına odaklanıyorsa, hayatımızın o alanı bolluk, bereket ve mutlulukla dolacak. Jüpiter’in fırsatları geldiği hızla kaybolduğundan, fırsatları yakalamak ve eyleme geçmek gerekecek. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Partnerinizin konuşmak istediği önemli konular olabilir ve haberler alabilirsiniz. Birlikte seyahat planları yapabilirsiniz ama anneniz ya da kariyerinizin baskısı bunu zorlaştırabilir. İşveren ya da yönetici haksızlık yapabilir. Şans gezegeni Jüpiter para evinize geliyor. On üç ay içinde yüklü miktarda para alabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Kısmetli Jüpiter, Kasım 2018’e kadar evlilik evinizde iken evlenebilir veya eş adayınız ile tanışabilirsiniz. On üç ay boyunca evlilikte en şanslı burç siz olacaksınız! Evlilik pek mümkün görünmüyorsa bile evlenebileceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Evliyseniz, eşiniz şanslı olabilir ve onun şansından siz de faydalanabilirsiniz. Her alanda olağanüstü yardım alacaksınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran / HAFTANIN ŞANSIZI

Hassas bir haftadasınız; eve ait işlerdeki yoğunluk ve partnerinizin talepleri yüzünden hareket edemez hale gelebilirsiniz. Diğer yanda Jüpiter on üç ay boyunca güçlü, fit ve sağlıklı bir forma sahip olmanızda yardımcı olacak. İşleriniz büyüyecek, en gıpta edilenprojeleri alacaksınız. Çok iyi bir yardımcı bulabileceksiniz.  

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eşiniz, sevgiliniz eve ait bir konuda baskı yapabilir. Partnerinizle eve ait konularda farklı düşüneceksiniz. Ailevi ziyaret veya mülk konusu için kısa bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz ama işleriniz çok olabilir. Jüpiter’in sizin gibi su elementi Akrep’e geçişi size çok iyi gelecek. Kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Jüpiter on üç ay içinde hayatınıza aşk veya bir bebek getirebilir!

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Eve ait konularda şansınız açılıyor. On üç ay boyunca mülkle ilgili büyük fırsatlar göreceksiniz. Daha büyük ve aydınlık bir eve taşınabilirsiniz. En mutlu olduğunuz ortamlar eviniz olacak! Mülkten para kazanacak ve alım satımdan kazançlı çıkacaksınız. Anne babanızın hayatında sevindirici gelişmeler olabilir ve size maddi destek olabilirler.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Bütün gücünüzle ve hırsla ilerlemek isteyebilirsiniz ama evdeki işlerle ilgili sorumluluklar sizi durdurabilir. Sinirlenmeye ve tartışmaya eğilimli olacaksınız. Sakarlıklara dikkat. Parayla ilgili de pek çok haber var. Diğer yanda Jüpiter’in yeni konumu yazma veya konuşma yeteneklerinizi geliştirebilir; bir kitap, blog veya dergi için yazmaya başlayabilirsiniz. Kardeşinizden büyük destek gelebilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Kısa bir seyahate çıkmak veya günü birlik şehirden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yoldan gelenler olabilir. Haberler alabilir, kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Eve ait konular baskı oluşturabilir. Jüpiter’in yeni konumu gelirinizi artırmanız ve ilave gelir kaynakları bulmanız için size on üç ay boyunca destek olacak. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Hayatınızın en güzel yıllarından biri başlıyor. Jüpiter size büyük bir hediye verecek. Ne dilediğinize dikkat edin zira kalbinizden çok istediğiniz bir şey on üç ay içinde gerçekleşebilir. Ancak fırsatları yakalamanız ve harekete geçmeniz gerekecek. Ayrıca hayalini kurduğunuz bir yurt dışı seyahatine çıkabileceksiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Kariyerinizde ileri atılmak isterken sorumluluklarınız nedeniyle yapamayabilirsiniz. Bir otorite figürü ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Para konularıgüçsavaşına dönüşebilir. Diğer yanda Jüpiter’in konumundan dolayı tek başınıza daha verimli çalışacaksınız. Gerçekten gizliliği olan bir projede görev alabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İşveren, yönetici ya da aile büyüğü gibi otorite figürleriyle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Haberiniz olmayan entrikalı durumlar olabilir. Jüpiter ise arkadaşlık evinize geçti ve on üç ay boyunca en büyük fırsatlar arkadaşlarınız kanalıyla gelecek demektir. Çevreniz genişleyebilir, dernek ve kulüplerde etkin olabilirsiniz. 

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyerinizde son on iki yılın en şanslı dönemi başlıyor. Bereket gezegeni Jüpiter kariyer bölgenize geldi. On üç ay boyunca işlerinizi büyütebilir, terfi edebilir, daha kazançlı yeni bir pozisyona geçebilirsiniz. Başta önemsiz gibi görünen detaylar ve işler bile tahmin etmediğiniz derecede büyüme potansiyeline sahip olacak.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız bir kurum sizi epey uğraştıracak. Kariyer sorumluluklarıyla da ilgilenmeniz gerekecek. Jüpiter’in yeni konumu ile on üç ay içinde hayalini kurduğunuz bir seyahate çıkabileceksiniz. Akademik ortamda, ihracat-ithalat ve yabancılarla ilişkilerde başarılı olacaksınız.