Jüpiter’in sihirli lambası Aslanlar için yanıyor

Bu hafta sonunda Oğlak burcundaki muhteşem dolunayın ışığı altında yoğun bir duygusallık yaşayabiliriz. Dolunay bizi duygusallaştıracak ama aynı zamanda sonuca itecek ve olduğumuz yerde kalmayacağız. Dolunay en çok 12 Temmuz doğumlu Yengeçler, 11 Ocak doğumlu Oğlaklar, ardından14 Ekim doğumlu Teraziler ile 10 Nisan doğumlu Koçlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları önemli kararlar almaya itecek. Ayrıca aslında çok da romantik olmayan İkizler ve Teraziler, özellikle de 15 Haziran ile 17 Ekim doğumluları tutkulu ve coşkulu anlar bekliyor.

Haftanın en önemli olayı, uğurlu gezegen Jüpiter’in 2002-2003 yıllarından sonra ilk defa yeniden Aslan burcuna gelecek oluşu. Jüpiter bir yıl boyunca Aslan’da kalırken, Koç ile Yay gibi diğer ateş burçları ve ayrıca İkizler, Terazi ve Kovalardan oluşan su burçlarının da hayatlarını kolaylaştıracak.

Aslanlar bir sene boyunca aşık olabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, ev satın alabilir, iş kurabilir, kariyer yapabilir, para kazanabilir ve eğer varsa sağlık sorunlarına şifa bulabilir. Ancak Jüpiter’in sihri geldiği hızla uçup gidebileceğinden hızlı davranmak ve fırsatları iyi değerlendirmek gerekecek. Jüpiter’in sihirli lambası asıl önümüzdeki hafta sonunda Aslan burcunda oluşan yeniayla beraber aktive olacak.

Bu hafta ayrıca aşk gezegeni Venüs ile haberci Merkür, Yengeç’e geçiyor. Yengeçler için bol hareket, haber, kısa seyaha ve aşk dolu fırsatlar olacak. Önümüzdeki cumartesi günü özellikle 19 Temmuz doğumlu Yengeçler ile 20 Ekim doğumlu Terazilerin çabuk sinirlenecekleri ve fevri davranabilecekleri koşullar oluşuyor. Aynı Yengeçler yurtdışından haberler alabilir ve seyahat planları da yapabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Hafta sonunda kariyeriniz ya da annenizle ilgili bir mesele hızla sonuçlanacak. Çalıştığınız sektörde isminiz duyulabilir. Yaptığınız işte başarılı olabilir, terfi edebilir ya da önemli bir gelişme sonucunda maaşınız dışında komisyon, hisse, tazminat gibi ek kazanç sağlayabilirsiniz. Diğer yanda aşk hayatınız, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda son 10 yılın en şanslı dönemi başlıyor. Üstelik bu dönem tam bir yıl sürecek. Aşık olabilir, sevgilinizle yakınlaşabilir, yaratıcı alanlarda başarılı olabilir, hamilelik haberine sevinebilir ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunayla beraber yurtdışı, üniversite, mahkeme, medya bağlantılı bir mesele sonuçlanabilir. Web siteniz veya blog’unuz yayına başlayabilir. Veya yurtdışı seyahat planları yapabilirsiniz. Seminer, kurs ya da konferansa katılabilirsiniz. Bu konu her ne ise partnerinizden yardım alacaksınız. Ev hayatınız, ailevi konular, oturduğunuz ev, başka bir mülk ve babanızla ilgili konularda hareketlenme var. Son 12 yılın en parlak dönemi başlamak üzere. Evinizi ofis yapabilir, büyük bir eve taşınabilir, ev satın alabilir, mülkten para kazanabilir ve babanızdan iyi haberler alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta sonunda para işleriyle ilgilenebilirsiniz. Maaşınız dışında miras, nafaka, hisse, komisyon, telif, tazminat, kredi, borç, vergi, sigorta gibi bir kaynak gündeme gelebilir ve neticelenebilir. Aynı zamanda eğlenecek ve romantik bir hafta sonu geçireceksiniz, tutkulu ve coşkulu duygular ağır basacak. Siz seyahate bayılırsınız ve tam size göre fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor. Üstelik seyahatlerin bazıları çok lüks koşullarda gerçekleşecek. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınız da şanslı olacak. Uğurlu Jüpiter tam bir sene boyunca eğitim dahil tüm bu alanlara şans getirecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda toplanan gezegenler size özel bir ayrıcalık veriyor. Aşk gezegeni Venüs de burcunuza geçerek sizi güzelleştirmeye, aşkı mıknatıs gibi çekmenize ve tüm ilişkilerinizi 12 Ağustos’a kadar rahatlatmaya hazırlanıyor. Ancak bu hafta sonunun dolunayında karşı tarafı dinlemeniz ve onun isteklerine boyun eğmeniz gerekecek. Evlilik, ortaklık ve her türlü işbirliğinde bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eve ait konular da da sabırlı olmanız gerekecek. Babanızla veya evde sorunlar olabilir. Diğer yanda uğurlu Jüpiter’in yeni konumu tam bir yıl boyunca para kazanmanızı destekleyecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSLISI)

Bu hafta sonunda epey koşturacaksınız zira bir işi teslim etmek üzere olabilirsiniz ya da günlük işleriniz çok olabilir. Alternatif olarak sağlıkla ilgili bir mesele gündeme gelebilir ama bu durum uzun sürmeyecek ve kısa sürede çözümlenecek. Hayatınızın en parlak dönemlerinden biri başlıyor ve şans gezegeni Jüpiter 12 yıldan sonra ilk defa burcunuza geliyor. Bir yıl içinde çok istediğiniz bir şey gerçekleşebilir veya ilk tohumları atılabilir. Küçük tesadüfler, hayatınızın istikametini değiştirecek büyük gelişmelere neden olabilir. Aşk, evlilik, çocuk, ev, kariyer ve para sahibi olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta sonunuz renkli geçecek ve sevdiğiniz konulara vakit ayıracaksınız. Aşk, yaratıcılık, hamilelik ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla görüşebilir, kısa bir seyahate çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Bir yıl sürecek olan yeni büyük eğilim ise yalnız kaldıkça yenilenme fırsatı verecek. Başkalarından izole olup çalışmanızı gerektiren bir iş veya gizliliği olan bir projede yer alabilirsiniz. Önümüzdeki yaz hayatınızın en güzel dönemlerinden biri başlayacak ama önce yer açmalı ve fazlalıklardan kurtulmalısınız.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonunda eve odaklanıyorsunuz. Evinizde kalabalık misafir ağırlayabilir, tamirat yapabilir, taşınabilir, ev satın alabilir, satabilir veya anne babanızla ilgili bir konuyu neticelendirebilirsiniz. Ev yerine kariyerinizde bir sonuçlanma yaşamanız da mümkün. Diğer yanda yeni başlayan ve bir yıl sürecek eğilim, en büyük fırsatların arkadaşlarınız kanalıyla geleceğine işaret ediyor. Bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyecek ve dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif olacaksınız. Arkadaşlar şans getirecek ve ayrıca onlarla ilgili güzel haberlere çok sevineceksiniz..

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta sonunda yola çıkabilir veya seyahatinizin sonuna gelebilir sonucunda hareketli birkaç gün geçirebilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze, hala gibi yakın akrabalarla görüşebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan veya kendi ülkenizdeki yabancı birine ya da seyahat sırasında aşık olabilirsiniz. İnternet ve sosyal medya ortamlarında romantizm yaşamanız da mümkün. Kariyerinizde çok başarılı, en parlak dönem başlıyor. Önümüzdeki yaza kadar olan süreçte çalıştığınız sektörde isim yapabilir, terfi edebilir ve büyük başarılar kazanabilirsiniz. Yönetici pozisyonundakiler size destek olacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta sonunda yüklü bir ödeme yapabilir, büyük bir şey satın alabilir veya başka türlü para işleriyle meşgul olabilirsiniz. Maaşınızla ilgili bir durumun neticelenmesi de mümkün. Aynı zamanda romantik ve tutkulu bir hafta sonu sizi bekliyor. Özellikle evlilik ve uzun süreli ilişkilerde heyecan var. Ayrıca yeni başlayıp bir yıl sürecek olan eğilim, hayatınızın en parlak fırsatlarının yurtdışı, seyahat, üniversite, mahkeme ya da medya gibi alanlarla bağlantılı olmasına neden olacak. Yurtdışı seyahati, uluslararası işler, zor bir davanın sonuçlanması veya üniversitede başarı getirecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunay özel bir meseleyi sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Duygusal bir hafta sonu geçirebilir ve büyük bir hayalinizde önemli bir yol kat edebilirsiniz. Arkadaşlar her konuda destek olacak. Para konuları güç savaşlarına dönüşmüş olabilir. Bu durum devam ederken kredi, borç, hisse, komisyon, sigorta, nafaka, miras, vergi gibi ortak kaynaklar sihirli bir el değmiş gibi rahatlayacak ve ağustos ayında ya da en geç bir yıl içinde toplu miktarda para alabileceksiniz. Bir mülk satarak da kazanç sağlayabilir ve borçlardan kurtulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Dolunayın enerjisi içe dönüp düşünmenize ve kalabalıklardan uzaklaşmanıza neden olacak. Bilmediğiniz şeyleri öğrenebilirsiniz ya da sizin bir sırrınız açığa çıkabilir. Hastane, hapishane, rehabilitasyon merkezi, huzurevi gibi kurumlara gidip gelebilir ve bir meseleyi sonuçlandırabilirsiniz. Şans gezegeni Jüpiter partnerlik evinize geliyor ve bir yıl kalmaya hazırlanıyor. En büyük şans ve fırsatlar eş, ortak veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılar kanalıyla gelecek. Partnerinizin şansı size de geçecek. Bir yıl içinde evlenebilir, eş adayınızla tanışabilir ya da iş ortaklığı kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hafta sonunuz kalabalık gruplar ve arkadaşlarla çevrili geçecek. Bir arkadaş veya dernek, kulüp gibi topluluk sizi etkiliyor ve dönüşümünüze katkıda bulunuyor. Bu dolunayda yurtdışından gelenler olabilir, siz seyahate çıkabilirsiniz ya da üniversite, hukuk veya medya bağlantılı zor bir mesele çözümlenebilir. Diğer yanda günlük işler ve sağlıkla ilgili bir yıl sürecek çok büyük bir eğilim başlıyor. Bu süreçte alacağınız iş, müşteri ve projeler tahmininizin çok ötesinde büyüme ve başarı getirebilir. Fit olmak ve kilo vermek istiyorsanız 27 Temmuz’daki yeniayda başlayacak şekilde hazırlanın.