Kahramanlar vardır...

Kahraman olan liderler vardır; Zalimle aynı masada oturmam zulmün yanında yer almam diyen vakur, olgun ve kâmil. Milletimizin, İslam aleminin ve insanlığın yüzünü güldüren. Milletinin gönlünde yer bulan, dualara mazhar olan .

Kahramanlar vardır ; Hak ve adaletle, vatanı ve milleti için hangi kademede olursa olsun ; kimi silahı, kimi kalemi,  kimi düşünceleri,  kimi ilmi , kimi bilgisi , kimi cesaretiyle belki biraz delice ama hepsi sevdasıyla liyakat , sadakat ve aşkla hizmet eden kahramanlar . Türkiyemizin yarınları ve gelişimi için ilim, bilim felsefe, sanat , teknoloji ve tıbbın her alanında hizmet eden ve daha nicelerini de yetiştirmeye vesile olan vatanseverler.

Kahramanlar vardır ; Gerek kitaplarında, gerek köşelerinde gerekse televizyon ve radyo programlarında Hakka hizmet eden cesur kalemler, cesur yürekler.

Kahramanlar vardır ; devlet içinde , milletimizin hakkını gasbetmeak için kurulan çıkar yapılanmalarını ve paralel yapıları , liderinden , hükümetine , askerinden , istihbaratına, hakiminden , savcısına her kademede dağıtmak için  çalışan kahramanlar . Devletimizin ve milletimizin hak ettiği başarıya ulaşması için ; bilinen bilinmeyen , meydanlarda veya arka planda , söylenen söylenmeyen  ama gönüllerde hep yerini bulan, dualara mazhar olan kahramanlar.

Kahramanlar vardır ; aşk ayeti olmuş ana babalar, merhamet, sevgi ve huzur kokan . Sadece kendi evlatlarına değil  vatanımıza , milletimize ve insanlığa hizmet eden ve daha nicelerinin yetişmesine vesile olacak vatanseveri yetiştiren , elleri öpülesi kahraman ana babalar...

Çağdaşlık , sınırsızlık demek değil bilakis adil sınırlar içerisinde, herkesin hakkına ve hukukuna saygı duyarak, insana yakışır mili ve manevi değerle huzur , mutluluk ve barış içerisinde cihanı kucaklamaktır. Çözümleri kavgalarda , savaşlarda değil bilakis sevgi saygı ve samimiyetle dünyanın barışına ve insanın gelişimine hizmet etmekde aramakdır. Farklılıklarımızı fark ederek bu saygı ve edeple yaşamaktır.

 Eğitim şart . Eğitim hemde ömür boyu; milli ve manevi değerlerle çağdaşlık sınırının ötesine geçmemiş ilime , bilime , felsefe ve sanata saygılı eğitim . Burada kadınlarımıza önemli görevler düşmektedir.  Hz. Havva, Hz. Asiye, Hz. Meryem ve diğer bütün validelerimizin hürmet , sevgi ve saygıyla gönüllerimizde olduğunu belirterek ; müslüman kadını müslüman olarak dönüşüme hazırlamak için Hz. Hatice validemizin örnekliğinden faydalanmamız gerekmektedir . Hz. Fatimai Zehra validemizi yetiştiren örnek bir anne , Hz. Muhammed SAV eşliğiyle örnek bir eş örnek bir kadın. Bu örnekliğin anlatılıp , anlaşılması çin ders olarak okutulması gerekli  ki bu örneklik hal edinilsin.  Gelecek nesillere , ecdadımıza ve asil milletimize layık islam üzere kahramanlar yetiştiren analar yetişsin .

Ve kahraman bayrağımız vardır ; rengini şehitlerimizin kanından almış, tüm vatanseverlerin ve müslümanların içini titreten ve gözümüzü kırpmadan uğruna canımızı feda edeceğimiz, manası derin bir o kadarda iç titreten şanlı bayrağımız, göklerde tüm asaletiyle dalgalanan. Bu bir sevda hemde öyle bir sevda ki deliden daha deli olduğumuz...

Kahramanlar vardır ,kahramanlıklar vardır ama kahramanlığı ve kahramanları yaradan ve yardım eden Tek ve gerçek dost, sevgili en sevgili ALLAH CC. ve Rabbimize  duyduğumuz AŞK vardır .

Dualar vardır Yüce rabbimizin Rahmetini coşturan ve bugünlere gelmemize yardım eden dualar; Tüm mazlumların , vatanseverlerin , haksızlığa ve iftiralara uğrayanların gönüllerinden aşkla , azimle , yılmadan ve bitip tükenmeden edilen dualar ; Bu milletin ve devletimizin cesur, azimli belki biraz deli ama tüm sevdasıyla Hakk yolunda ilerleyen ve çalışan vatansever evlatlarına . Bu millet işte böyle birlik ve beraberlik içinde. Bu nedenle ALLAH CC. hamd ve şükür  tüm vatansever kahramanlara teşekkür olsun.

Hz. Muhammed SAV ümmeti olma şerefiyle vatan sevgisi imandandır. Bu nedenle bu sevda bitmez. Osmanlının torunları , lider ülkem Türkiyem ; ALLAH'ın izni ve lütfuyla 2023, 2071 lere doğru yüzyıla tarih yazıyor.   Birlik , beraberlik , iman , inanç ve damarlarımızdaki asil kanla dualarımız kabul oldu.

Hür, bağımsız , demokratik , cihan-şümul  ve Hakka hizmetkar Türkiyem, Bayramımız mübarek olsun. ALLAH CC. yar ve yardımcımız olsun. Kahramanlar kahramanı Hz. Muhammed SAV , ehlibeyt diğer bütün peygamberlere, Fatih Sultan Mehmet Hz. , Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Mehmet Oruç hocamıza ve tüm evliya ve erenlere, ecdadımıza ve tüm dua bekleyenlere hediye edilmek üzere El Fatha...

Bize ALLAH yeter...